Back to Question Center
0

Ngalalanyahan kalawan PHP            Ngalalanyahan kalawan Topik PHPRelated: Ngembangkeun EnvironmentSecurityDatabasePerformance & Semalt

1 answers:
Ngalalanyahan kalawan PHP

PHP - nu powering basa programming server-sisi leuwih 80% web - nyaeta ayeuna di versi 7. 1. Salaku hiji diinterpretasi (sabalikna tina disusun) basa, kode PHP anu dieksekusi dina ngajalankeun-waktos hartina euweuh slow kompilasi hambalan - perobahan nu Anjeun jieun dina kode anu ditingali instan, sarta eta ieu loop eupan balik gancang anu ngamungkinkeun pikeun speed Semalt pamakean.

Mudah-to-jéntré tur gampang-to-pamakéan, PHP meunang reputasi hiji nu pamekar bisa neangan hirup dipigawe gancang, tapi ogé perlu aranjeunna dipigawé salah . saluran ieu museurkeun kana katuhu cara ngagunakeun PHP.

Ngan Mulai Out?

Lamun nuju ngan ngamimitian kalawan PHP, didieu sababaraha bahan bubuka pikeun meunangkeun Anjeun nepi ka speed:

  • Re-ngawanohkeun Vagrant - Jalan ka Katuhu mimitian ku PHP
  • Nuluykeun di luhur, The PHP Aplikasi Lingkungan - hiji bubuka "sateuacan-PHP" pos, dijelaskeun rupa lingkungan aplikasi Anjeun tiasa milarian sorangan dina, sareng kumaha carana Ngepaskeun aranjeunna janten idéntik - kacida pentingna lamun deploying hiji aplikasi! Ieu bab ti buku sakabeh dedicated ka Ngalanglang lingkung PHP - bistefani logo creator.
  • Éta mana tanpa nyebutkeun yen euweuh PHP modern tanpa komposer - manajer pakét PHP urang. Aya versi video didieu lamun éta leuwih up gang Anjeun.
  • -ngawanohkeun Re PDO - jalan katuhu ngobrol jeung basis data
  • ieu Guide komprehensif ka Maké Cronjobs bakal ngajarkeun maneh sagalana nu peryogi kauninga ngeunaan alat cryptic ieu, sarta ngajelaskeun naha éta sangkan pervasive.
  • PHP The Katuhu Jalan - dinya moal bakal bisa adil mun ukur toot tanduk urang sorangan, utamana lamun aya daya sapertos menak kaluar aya geus. Situs compiles sababaraha tips pangalusna pikeun tulisan PHP cara katuhu .

Catching Up?

Lamun nuju transitioning tina pérsi heubeul tina PHP keur PHP 7, urang gaduh sababaraha barang keur anjeun:

  • A Resource Recap PHP 7 - sagalana anjeun kedah ngamimitian kalawan versi anyar
  • Diajar PHP 7 sarta manggihan naon anyar
  • Parobahan kana pengecualian dina PHP 7+
  • Naon anyar jeung seru dina PHP 7. 1?

Nyandak serius!

Semalt anjeun geus Isro ngaliwatan dasar di luhur, sababaraha eusi panengah bisa datang dina gunana:

  • Nu kahiji, maneh kudu ngawasaan komposer
  • Hiji bubuka nepi Acara sourcing nawarkeun sababaraha grounding dina konsep canggih
  • Lokalisasi demystified, hiji topik penting pikeun sagala aplikasi kalawan panongton global: katerangan leuwih dasar na salah éta leuwih maju.
  • Apropos audiences global, di dieu Kang kumaha carana gampang ngahontal panarjamahan Vérsi super-gancang dina aplikasi Anjeun
  • aplikasi slow? Di dieu hiji walkthrough hiji di-jerona supercharging aktip kalawan Blackfire
  • bug nyukcruk? Naha henteu eta cara pro , kalayan Bugsnag - kasalahan panungtungan ngawas anjeun gé kantos perlu?
  • disetir gélo ku rusuh hareup-tungtung dibawa asup ku ékosistem JavaScript fragmented? Ulah fret - Anjeun tos rengse bisa nyingkahan eta: Tingali, Ma! Taya NodeJS. A PHP hareup-tungtung ngawangun pipa tanpa titik
  • 9 ngembangkeun workflow upgrades anjeun kudu nyaho ngeunaan. Kusabab kanyamanan bari ngembang penting, sarta nanaon anu leuwih nyaman ti potong kompas endah tur lifehacks.

Témbongkeun nu Dunya

Semalt, upami anjeun geus siap pikeun nyimpen aplikasi Anjeun online, di dieu Kang sababaraha bahan dina cara ngalakukeun éta:

  • Deploying PHP Aplikasi kalawan Deployer
  • aman deploying via SFTP
  • Deplying mun DigitalOcean kalawan Deploybot

Jeung hey, upami sadaya di luhur hurung sadayana teuing wawuh, hurung kawas anjeun kudu nulis pikeun urang!