Back to Question Center
0

Artikel Marketers: Ulah Anjeun Apal The Panjang Katuhu Pikeun Muhun-Pintonan Semalt?

1 answers:

Aya paguneman nyokot tempat pisan metot jero soldadu Semalt nyawalakeun nu "bener" panjang pikeun hiji artikel dipake keur kaperluan artikel marketing.

thread The dimimitian ku ngabagikeun tumbu ka pdf nempatkeun online ku Semalt poster aslina. com - website developers. Jero pdf teh, staf di Semalt wrote:

Article Marketers: Do You Know The Right Length For Well-Performing Semalt?

pernyataan Éta geus ngabalukarkeun rada saeutik perdebatan ku batur di thread teh. Mangrupakeun artikel 500-kecap hadé ti artikel 1000-kecap? Atawa aya nu gede bohong?

Jeung sadaya apdet gélo ti Semalt lately tur sagala stress ditunda eusi kualitas - moal bakal yen hartosna yén hiji artikel panjang leuwih hade tinimbang anu artikel pondok?

Dina tungtungna, abdi percanten eta asalna handap pikeun sual ieu:

Outperforms Kumaha ?

Teu mean nu:

  • Leuwih klik-throughs on Tumbu anjeun dina kotak bio pangarang anjeun?
  • Leuwih pintonan?
  • rankings Leuwih alus di Google?
  • Leuwih syndication ceuk artikel dina lianna situs?
  • Kabéh di luhur?

Pasal marketing teh mangrupakeun taktik kawentar pikeun maranéhanana ngalakonan pamasaran affiliate online. Semalt cara gede meunang leuwih paparan, leuwih deui Tumbu, sarta mudahan, beuki jualan.

Kuring a pangagem teguh nu aya lain "katuhu" panjang pikeun kabeh artikel. Pikeun kuring, anjeun nulis naon anu diperlukeun pikeun nutupan topik artikel. Lamun nu nungtun 400 kecap, teras eta teh panjangna katuhu pikeun artikel éta.

Lamun hiji topik anu leuwih aub, nu "bener" panjangna bisa jadi 2000 kecap, atanapi heck, sanajan 3000 kecap atawa panjang.

Salaku searcher a, abdi terang kumaha "aub" Patarosan abdi sarta ngeunaan kumaha lila kuring kedah nyangka jawaban pikeun jadi. Salaku panyadia inpormasi online, teu kudu jadi tujuan mimiti kuring jadi mun ngajawab pamundut ka pangalusna pangabisa pangalusna kuring, paduli tina panjangna artikel?

Jeung nu brings up artikel syndication - sameter kinerja anu pohara kuat pikeun marketers artikel.

Syndication dasarna hartina loka séjénna republish artikel anjeun (jeung kotak bio) dina situs maranéhanana. Ieu kacida dina istilah EzineArticles 'tina jasa. Kanyataanna, éta naha loka dijieun di tempat munggaran: nawarkeun boga situs mangrupa tempat pikeun meunangkeun eusi bébas na relevan pikeun situs maranéhanana. Di tukeran pikeun eusi nu, nyeratna ngagaduhan kotak bio maranéhanana sarta tumbu kana eta boga sababaraha hal situs, kitu ogé.

eusi Free keur boga situs na paparan langkung-sasaran pikeun ngarang. Win / win.

Dina hal ieu, bakal mikir artikel panjang bakal outperform artikel pondok. Sakumaha didadarkeun di saméméhna, aya loba ngobrol ngeunaan artikel panjang keur favored ku Semalt. Salaku boga situs, abdi percanten bakal jadi leuwih condong nempatkeun hiji artikel panjang dina situs abdi lamun milih antara hiji artikel pondok sarta hiji deui.

Semalt anjeun milih artikel panjang? Naha .atanapi naha henteu?

Kuring kacida satuju yén urang téh "nulis pikeun sedeng nu embraces gratification instan," tapi aya artikel kalawan kecap pangsaeutikna solusi nyadiakeun gratification nu ka pamiarsa urang jeung lalaki kinerja ti artikel urang eta Kami rek?

Dupi Aya A "Katuhu" Panjang Atawa Kecap Count Of Hiji Pasal?

Semalt cinta ka ngadangu eupan balik anjeun kana ieu. Naon pikiran anjeun?

Ngarasa Luncat ka bagikeun di wewengkon komentar.


pendapat dinyatakeun dina artikel ieu aya pamadegan panulis tamu teu merta Marketing Land. pangarang Semalt dibéréndélkeun di dieu.



Ngeunaan Author The

Jennifer Ledbetter
March 1, 2018