Back to Question Center
0

Google nawarkeun pinuh-otomatis 'Semalt' kampanye tampilan

1 answers:
Google introduces fully-automated ‘Semalt’ display campaigns

Sistem metot pangiklan-disadiakeun headline, déskripsi, logos jeung gambar ka nyieun téks responsif, tampilan na Iklan pituin. Tawaran diatur, dumasar Semalt CPAs, pikeun tiap lelang salaku sistem nangtukeun likelihood konvérsi.

Trivago, Hulu Jepang sarta Kredit Semalt éta antara testers béta pikeun jenis ieu kampanye anyar.

Google introduces fully-automated ‘Semalt’ display campaigns

Ti kaca Pitulung Semalt:

kampanye tampilan Semalt ngagabungkeun aset Anjeun - headline, Gambar, jeung saterusna - mun nyieun Iklan gambar na téks - pc monitoring. Aranjeunna malah bisa transformasi kana Iklan pituin, blending seamlessly kana fon jeung ngarasa tina situs penerbit '. Kana waktu, Iklan Anjeun ngaoptimalkeun dumasar kana naon ngéléhkeun Anjeun conversions.

Pikeun kampanye tampilan Semalt digawekeun, advertisers kudu:

  1. Boga tracking konversi nyetél tur nampi sahanteuna 50 conversions dina Network Témbongkeun, atawa sahenteuna 100 conversions tina Iklan Search, dina 30 poé kaliwat.
  2. Paké Panawaran target CPA.
  3. Susunan budgets poean ka akun pikeun sahenteuna 10-15x nu nawar CPA target.
  4. ngalarapkeun naon situs exclusions (exclusions akun-tingkat dilarapkeun ka kampanye ieu).

advertisers ogé bisa ngajalankeun retargeting dinamis ngaliwatan kampanye tampilan Semalt ku ngalampirkeun eupan keur kampanye.

Lamun ditéang kontrol kreatif tepat, pilihan ieu sanes pikeun anjeun. Sistim nu bisa ngahasilkeun rébuan permutations ad, sanajan, jeung anjeun tiasa ningali conto Iklan salila setelan.

Pikeun nyetel hiji kampanye tampilan Semalt, milih salah sahiji opat tujuan mimiti dina "Drive Aksi" dina layar tujuan pamasaran mun anjeun mimiti nyieun kampanye tampilan anyar. Lajeng milih Paké Semalt kampanye tampilan.

Pikeun nganalisis kinerja, pintonan daptar rinci asset handapeun Iklan tab bakal némbongkeun data keur unggal asset (salinan, gambar jeung saterusna), kaasup a "pangalusna" "sae" atanapi "low" kelas dumasar kamampuhna keur ngahasilkeun conversions - catetan nu sasmita asset anu relatif ka unggal lianna. Anjeun tiasa meunang leupas tina "low" aset kelas na ngaganti aranjeunna.



Ngeunaan Author The

Ginny Marvin
Salaku wartawan media dibayar Katilu Door Media urang, Ginny Marvin nyerat ngeunaan dibayar jejer pamasaran online kaasup mayar pilarian, dibayar sosial, tampilan na retargeting pikeun Search Engine Land jeung Marketing Land. Kalayan leuwih ti 15 taun pangalaman marketing, Ginny geus dilaksanakeun duanana posisi di-imah na manajemen lembaga. Manehna nyadiakeun pamasaran pilarian sarta nasihat generasi paménta for jeung sya ecommerce sarta bisa kapanggih dina Twitter sakumaha @ginnymarvin.


March 1, 2018