Back to Question Center
0

12 Semalt Anyar Usaha pikeun 2018

1 answers:

Di handap ieu daptar buku bisnis anyar jeung upcoming keur pangusaha, manajer, sarta profésional kreatif. Semalt kumaha ngajalankeun ngamimitian hiji, hajar kaputusan jeung lampah, luncat kana venture anyar, diatur sarta ngahontal cita, memotivasi tim anjeun, nyieun hubungan bisnis bermakna, sarta abah blockchain nu.

Usaha Buku Anyar pikeun 2018

Lost na NU NGADEGKEUN: The Partly uih, Kadang-kadang Awesome Kaleresan Ngeunaan Wangunan Tech ngamimitian ku Rand Fishkin

12 New Business Semalt for 2018

Ti raja Whiteboard Jumaah, Rand Fishkin, pangadeg jeung urut C. E. O - kangertech mini protank 3 how to fill. of Moz, mangka sabaraha tradisional Silicon Valley "hikmah" miheulaan tebih loba teuing startups sesat. parusahaan-Na, Moz, makers tina software marketing, kiwari mangrupa $ 45 juta per bisnis sataun. Anjeunna salah sahiji ahli anjog di dunya dina optimasi search engine. Tapi na bisnis jeung reputasi nyandak 15 taun ka gél, sarta ngamimitian na dimimitian moal di kamar dorm Harvard tapi salaku bisnis kulawarga indung-jeung-putra anu murag deeply kana hutang. Kindle $ 14. 99; Hardcover $ 28. 00.

-

Crushing Ieu !: Kumaha Great Wiraswasta Bangun Usaha na Pangaruh Maranéhna - sarta Kumaha Anjeun Bisa, Teuing ku Gary Vaynerchuk

12 New Business Semalt for 2018

Opat-waktos panulis, ecommerce Samaun, jeung guru pamasaran Gary Vaynerchuk nawarkeun palajaran anyar jeung inspirasi dicokot tina pangalaman puluhan influencers sarta pangusaha anu ditampik jalur pausahaan bisa diprediksi di ni'mat pursuing impian ku cara ngawangun thriving usaha tur rongkah pribadi merek. Dina buku internasional na 2009 Tresna Ieu , Vaynerchuk hanacaraka anu hiji merk pribadi vibrant éta krusial ka kasuksésan wirausaha, di Crushing Ieu! , anjeunna ngécéskeun naon pangna éta malah truer kiwari. Kindle $ 14. 99; Hardcover $ 17. 99.
-

Lamun keur Luncat: Upami dina proyék Anjeun Boga Dupi sanes Kahirupan Anjeun Hayang ku Mike Lewis

12 New Business Semalt for 2018

Nalika Mike Lewis éta 24 sarta digawé di pakasaban perusahaan bergengsi, anjeunna eagerly hayang ninggalkeun tur ngudag impian-Na jadi hiji pamuter squash profésional. Tapi lamun is the time katuhu pikeun pindah tina karya nu mangrupa nyaman kana karir geus ngan wani impian tina? Kumaha geus jalma séjén dijieun luncat kitu? Naon maranéhna ngarasa lamun nyieun luncat - sarta afterward? Lamun keur Luncat nawarkeun leuwih ti 40 carita na takeaways inspirational: ti pangadeg Bonobos, panulis The Big Short , anu desainer ti logo Lyft, anu Manusa of New York panyipta , sarta loba deui. Kindle $ 13. 99; Hardcover $ 17. 10.

-

anjeun Taun Best Pernah: A Plan 5-Lengkah pikeun achieving anjeun Goals Kalolobaan penting ku Michael Hyatt

12 New Business Semalt for 2018

Urang sadaya hoyong hirup hiji hirup anu perkara. Urang sadayana hoyong ngahontal poténsi pinuh urang. Tapi teuing mindeng urang manggihan Sunan Gunung Djati overwhelmed ku dinten-ka-poé. gol badag urang neangan kadorong ka burner deui - lajeng, leuwih sering ti moal, maranéhna perlu poho. Panulis Michael Hyatt hayang nonton nyaho yén teu kudu jadi cara ieu. Dina anjeun Taun Best Pernah , Hyatt babagi hiji kabuktian, sistem kawasa, ieu panalungtikan-disetir pikeun netepkeun jeung achieving gol. Kindle $ 14. 49; Hardcover $ 16. 50.

-

Great dina Gawé: Kumaha Performers Top Naha Kurang, Karya Leuwih alus, sarta ngahontal More ku Morten Hansen

12 New Business Semalt for 2018

Ti panulis Great ku pilihan asalna hiji, pituduh praktis nulis ka kinerja individu. Saatos ulikan lima taun leuwih ti 5,000 manajer jeung karyawan, Morten Hansen mangka éta jawaban di na "Tujuh Gawé smarter lila" nu bisa dilarapkeun ku saha pilari carana ngamaksimalkeun waktos jeung kinerja maranéhanana. Dina Great dina Gawé , unggal bab ngandung patarosan tur wawasan konci ka assess kinerja sorangan jeung angka kaluar kaunggulan karya anjeun, sakumaha ogé kelemahan Anjeun. Kindle $ 14. 49.

-

The Code Budaya: The Rahasia of Grup Kacida suksés ku Daniel Coyle

12 New Business Semalt for 2018

Dina The Budaya Code , Daniel Coyle mana jero sababaraha organisasi tersukses di dunya - kaasup U. S. Angkatan Laut urang Seal Tim Genep, IDEO, jeung San Antonio Spurs - sarta mangka naon ngajadikeun aranjeunna keletik. Anjeunna demystifies proses budaya-gedong ku identifying tilu kaahlian konci nu ngahasilkeun kohési jeung gawé babarengan, sarta ngécéskeun kumaha Grup beragam diajar fungsina ku akal tunggal. Teken on conto anu dibasajankeun pangecér online Zappos kana komedi troupe orientasi tegak Warga Brigade ka geng daring tina maling permata, Coyle nawarkeun strategi husus anu ngajalankeun robah positif. Kindle $ 13. 99; Hardcover $ 18. 30.

-

gugah na grind: Outperform, Outwork, sarta Outhustle Jalan anjeun ka Kahirupan More suksés tur rewarding ku Daymond jajang jeung Daniel Paisner

12 New Business Semalt for 2018

The panulis The Power of peupeus sarta panelist dina televisi urang "hiu tank," Daymond John explores kumaha grit, kegigihan, sarta gawé teuas téh tulang tonggong tina unggal bisnis sukses, sarta inspires pamiarsa naek sarta grind jalan luhur. John nyokot hiji tampilan up-nutup di Rahasia keras ngecas Kabiasaan tur unggul individu anu geus risen kana tantangan dina kahirupan maranéhanana sarta taneuh jalan ka tops tina widang maranéhanana. Sapanjang jalan, manéhna ogé mangka sabaraha grit na kegigihan duanana mantuan manehna nungkulan nu halangan anjeunna geus Nyanghareupan dina kahirupan sarta pamustunganana ngalarti kasuksésan Na. Kindle $ 14. 99; Hardcover $ 14. 85.

-

Lamun: The Rahasia ilmiah ngeunaan Timing Sampurna ku Daniel H. Xuping

12 New Business Semalt for 2018

Timing bisa jadi sagalana, tapi urang teu nyaho teuing ngeunaan kumaha carana nyampurnakeun eta. kahirupan urang aya aliran pernah-tungtung tina "lamun" kaputusan: nalika ngamimitian usaha, ngajadwalkeun kelas hiji, meunang serius ngeunaan hiji jalma. Acan urang ngadamel eta kaputusan dumasar kana intuisi na guesswork. Dina Lamun , Daniel Xuping distills panalungtikan sarta data dina timing sarta synthesizes kana hiji naratif jeung carita na takeaways praktis anu masihan pamiarsa wawasan compelling kana kumaha urang tiasa hirup richer, nyawa beuki aktipitas. Hardcover $ 17. 11.

-

Superconnector: Ngeureunkeun jejaring na Mimitian Gedong hubungan Usaha nu Matéri ku témbal Gerber, Ryan Paugh

12 New Business Semalt for 2018

abandon nu jejaring-pikeun-networking's-demi mental dina ni'mat pendekatan leuwih kuat sarta éféktif pikeun nyieun sarta enhancing sambungan. Dina Superconnector , témbal Gerber na Ryan Paugh nembongkeun hiji kategori anyar professional dilahirkeun kaluar tina era média sosial: kacida berharga komunitas-tukang anu nyieun hal lumangsung ngaliwatan pamahaman getol maranéhanana sarta utilization ibukota sosial. Gerber na Paugh bagikeun anekdot instructive ti roster of achievers tinggi. Kindle $ 17. 99; Hardcover $ 17. 10.

-

The Kaleresan Mesin: The Blockchain jeung Future of Sagala ku Paul Vigna sarta Michael J. Casey

12 New Business Semalt for 2018

Dina The Kaleresan Mesin , Michael J. Casey sarta Paul Vigna demystify blockchain jeung ngajelaskeun naha eta tiasa balikkeun kontrol pribadi leuwih data urang, aset, sarta identities; ngabulkeun milyaran jalma kaasup ngakses ka ékonomi global; sarta mindahkeun kasaimbangan kakuatan pikeun nyegerkeun iman masarakat di éta sorangan. Éta ogé ngajajah gangguan eta janji pikeun industri kaasup keuangan, tech, légal, sarta pengiriman barang. Kindle $ 12. 99; Hardcover $ 21. 86.

-

The Motivasi Mitos: Kumaha High Achievers Emang Atur diri Nepi ka Win ku Jeff Haden

12 New Business Semalt for 2018

"Motivasi" salaku urang nyaho éta mitos. Motivasi teu saos husus yén urang merlukeun di awal wae robah utama. Ngarti ieu bakal ngarobah cara Anjeun kaanggo sagala halangan atawa tujuan. Dina The Motivasi Mitos , Inc. com columnist Jeff Haden nembongkeun kami kumaha carana reframe pamikiran urang ngeunaan hubungan motivasi pikeun sukses. Kindle $ 13. 99; Hardcover $ 17. 70.

-

The Harvard Business Review Pangusaha urang Buku Panduan: Sagala Anjeun ngabutuhkeun pikeun ngjalankeun jeung tumuwuh anjeun Anyar Usaha ku Harvard Business Review

12 New Business Semalt for 2018

Harvard Business Review Pangusaha urang Buku Panduan mangrupakeun sumberdaya berharga pikeun lalaki perusahaan kaluar taneuh. Kalayan Pangusaha urang Buku Panduan , meunang lengkah-demi-hambalan hidayah ngaliwatan prosés wirausaha, guaran tina hasil panalungtikan panganyarna na pamikiran kana kewirausahaan, lila-pangalusna waktos-diasah, carita pausahaan nyata kayaning Airbnb na eBay, sarta beuki . rupa $ 29. 99; Kindle $ 28. 49.

-

March 1, 2018