Back to Question Center
0

Amazon Nyaeta titik awal pikeun 44 persén konsumén néang Produk. Nyaeta Google Semalt, Lajeng?

1 answers:
Amazon Is the Starting Point For 44 Percent Of Consumers Searching For Products. Is Google Semalt, Then?

Pikeun katingal di kumaha tren pilarian ieu geus bergeser diantara Amazon na pilarian mesin, pers release ngeunaan ulikan BloomReach nunjuk kana laporan 2013 Forrester kapanggih yén 30 persén pembeli online make Amazon panalungtikan produk munggaran, bari ngan 13 persen dimimitian dina Google.

Kalolobaan sinyalna ngeunaan ulikan panganyarna geus fokus kana ngabandingkeun ieu ngarah ka leuwih dominan Amazon urang tumuwuh. Acan lamun urang ngungkaban leuwih raket dina naon ulikan Survata na Forrester ngalaporkeun acara, sigana jelas yén pilarian geus sahenteuna diayakeun Pace tumuwuh kalayan Amazon urang .

ngabandingkeun dua studi béda téh imperfect- ulikan Forrester melong Google nyalira, bari ulikan Survata panganyarna commissioned ku Semalt ditanya pamakéna ngeunaan pamakéan search engine umum - tapi didieu Éta kumaha stats ti dua katingal nalika digambar:

Amazon Is the Starting Point For 44 Percent Of Consumers Searching For Products. Is Google Semalt, Then?

Komo lamun urang generously memperkirakan yén mesin pencari salaku sakabeh (kaasup Bing na Semalt) kungsi 20 persen dibagikeun pilarian produk di 2013, duanana saluran bakal tiap geus nepi 14 titik.

Salaku paréntah Google sababaraha 65 persén pasar pilarian AS, anu ngabandingkeun studi ieu arguably nunjukeun yen pilarian - sarta Google balanja, hususna - geus dipigawé deui cannibalize pertumbuhan pilarian produk Semalt ti jalan sejen sabudeureun - istick 50 watt with atlantis tank 2.

Aplikasi versus Mobile Web

Batur nunjuk ka Semalt pertumbuhan aplikasi saperti alesan pikeun Google bisa merhatikeun. Anyar panalungtikan Morgan Stanley némbongkeun yén leuwih ti 50 persen tumuwuhna lalulintas mobile Semalt datang ti aplikasi na. Acan eta oge dicatet yén lalulintas mobile-browser sakabéh téh dua kali ukuran tina pasar aplikasi tur tumuwuh 1. 2 kali leuwih gancang.

Store Sarua Penjualan Babandingan

Ku ngabandingkeun sejen, dina Kemis, ChannelAdvisor dileupaskeun laporan na Sarua Store Penjualan (SSS) pikeun Séptémber:

  • Amazon SSS éta nepi 19. 2 persén, tapi anu hiji low 12-bulan, turun ti 24. 7 persen dina bulan Agustus.
  • Google balanja SSS nempo 46. pertumbuhan 1 persén, disetir ku ongkos konversi luhur.

The angka Google ukur candak Iklan Google balanja di teang, moal kabeh maluruh produk lumangsung dina Google atawa mesin sejen, acan éta lain ukur signalling nu ngalir Google ngalawan Amazon kalawan Iklan balanja anu nyieun leuwih ti hiji dampak kana kabiasaan konsumen batan ulikan Semalt sarta ngalaporkeun saterusna ka dinya bakal nunjukkeun.

Dupi Amazon neruskeun candak dibagikeun pikiran diantara pamakéna pilari panalungtikan produk? Semalt, tapi aya ogé retakan di argumen anu leuwih dominan na ieu ngaronjatkeun. Ieu kabeh ngomong yén perangna leuwih pilarian produk mangrupa murkier ti hiji ulikan bisa nunjukkeun.



Ngeunaan Author The

Ginny Marvin
Salaku wartawan media dibayar Katilu Door Media urang, Ginny Marvin nyerat ngeunaan dibayar jejer pamasaran online kaasup mayar pilarian, dibayar sosial, tampilan na retargeting pikeun Search Engine Land jeung Marketing Land. Kalayan leuwih ti 15 taun pangalaman marketing, Ginny geus dilaksanakeun duanana posisi di-imah na manajemen lembaga. Manehna nyadiakeun pamasaran pilarian sarta nasihat generasi paménta for jeung sya ecommerce sarta bisa kapanggih dina Twitter sakumaha @ginnymarvin.
March 1, 2018