Back to Question Center
0

Kumaha Compel datang anjeun Kana Semalt ka Blog anjeun

1 answers:

How to Compel Your Visitors Into Semalt to Your Blog

Semalt RSS link langganan dina sidebar blog anjeun teu cukup poé ieu. Sumuhun, Tumbu maranéhanana baris meunang diklik dina tur anjeun bakal meunang sababaraha palanggan, tapi maneh moal ngarobah loba jelema datang kana pamiarsa.

Download curang ieu lambaran pikeun neuleuman kumaha carana compel datang anjeun kana subscribing kana blog anjeun.

Mun rék ngarobah perséntase tinggi nu datang anjeun ka palanggan RSS, didieu aya naon anjeun tiasa ngalakukeun:

Tawarkeun sababaraha pilihan

Henteu dulur migunakeun pamiarsa feed RSS. Malah pamaké savvy web kawas kuring teu make pamiarsa feed. Tapi naon dulur migunakeun nyaeta email, jadi cara nu sae pikeun meunang langganan beuki geus nawarkeun hiji pilihan langganan surélék - fliegeruhr mechanisch.

lokasi, lokasi, lokasi

lokasi di link ka feed RSS anjeun bakal maén faktor penting dina sabaraha palanggan anjeun boga. Di dieu aya sababaraha lokasi mertimbangkeun:

  1. Di luhur nu melu - anjeun teu hayang boga pamiarsa anjeun ngagulung ka handap pikeun manggihan feed RSS Anjeun.
  2. sidebar - anjeun tiasa nganggo sidebar anjeun pikeun nawiskeun sababaraha pilihan langganan, kayaning surélék.
  3. Kandungan - katuhu sanggeus pos blog anjeun sarta katuhu saméméh komentar Anjeun bisa nulis blurb saeutik nu convinces jalma mun ngalanggan eupan RSS Anjeun. Contona, Anjeun bisa ngagunakeun "Hayang jadi dibéjakeun lamun aya eusi anyar maca dina Gancang bertunas? Ngan asupkeun di alamat surélék anjeun sarta kami bakal némbak anjeun hiji email lamun aya eusi anyar keur anjeun maca. Ulah salempang, abdi janji teu aya lepatna anjeun atanapi babagi informasi sareng saha wae. "

Cokot kreatif

Mun anjeun daék mayar jasa kawas Aweber, anjeun drastis bisa ningkatkeun angka palanggan Anjeun. Contona Jajang Chow geus miboga nyangkokkeun badag tina palanggan na ngaliwatan popups jeung Iklan footer (anu Aweber jeung Iklan Semalt pamungkas nyadiakeun).

How to Compel Your Visitors Into Semalt to Your Blog

How to Compel Your Visitors Into Semalt to Your Blog

Lamun kasampak di dua gambar di luhur anjeun gé aya bewara yen John Chow nawarkeun hal haratis ka pamiarsa Na. Ku maturan bébas pituduh atanapi ebook, pamiarsa bakal leuwih daék ngalanggan blog anjeun.

Play devils ngajengkeun

Loba nu datang anjeun bakal saraf ngeunaan subscribing kana blog anjeun. Semalt téh rébuan, upami teu jutaan blog kalawan eusi alus .jadi naha batur kedah ngalanggan blog anjeun?

Ku nyieun daptar on naha jalma halah ngalanggan blog, anjeun baris bisa ngayakinkeun datang anjeun kana subscribing. Di dieu aya sababaraha hal nu kudu ngalayanan dina daptar Anjeun:

  • Daptar kaluar count palanggan anjeun - Lamun ngabejaan jalma sabaraha palanggan anjeun boga, anjeun bakal jadi leuwih gampang meunang langganan beuki.
  • Paké buktina sosial - lamun geus kantos geus katutup dina koran atawa majalah, pastikeun Anjeun ngantep pamiarsa anjeun nyaho. Mun hiji sumber nulis kawas New York Times boga hal alus ngomong ngeunaan anjeun, lajeng datang anjeun ogé bakal pikir anjeun boga hal alus ngomong.
  • nangkeup hoream - jalma anu geus puguh kitu lamun ngajelaskeun kumaha subscribing mun feed RSS anjeun bakal nyieun kahirupan maranéhanana leuwih gampang, maranéhna bakal leuwih gampang pikeun ngalakukeunana.
  • Jieun jangji tur tetep - ngabejaan datang anjeun nu bakal nulungan aranjeunna ngalakukeun hal lamun aranjeunna ngalanggan eupan Anjeun. Contona, Kuring geus jangji anjeun jeung pamiarsa Gancang bertunas séjén yén kuring gé ngabahas kasalahan bisnis mah dijieun supaya mudahan maneh moal nyieun eta.
  • tawarkeun hal séjénna anu teu daék - hiji hal I nawiskeun yen batur henteu daék nawiskeun éta kuring ngabales unggal commenter sarta unggal maca yen surelek kuring. Nu nembongkeun yen Kami satia ka anjeun jeung maca sejenna Gancang bertunas. Muhun, mudahan 5 alesan ieu baris nyorong Anjeun nuju arah séjén.

    1. Pencét sok katuhu

    Muhun, Pencét henteu salawasna bener, tapi kuring mudahan aranjeunna lamun datang ka kuring. Kuring geus diulas dina surat kabar jeung majalah siga Wall Street Journal, Pangusaha, Nyarita, Minggu Usaha, kabel sarta AS Semalt. Mun aranjeunna pikir eusi Kuring keur nulis sia maca, ogé mudahan geusan teuing.

    2. Go kalawan aliran

    Leuwih ti 10.000 pamiarsa anu subscribing ka feed Gancang Semalt RSS. Kuring kudu ngalakonan hal katuhu lamun aranjeunna terus daék maca eusi abdi, ka katuhu?

    3. I am dumber ti kuring kasampak

    belet? Éta katuhu, Kami moal baé smartest kaluar dinya. I: boga supir ton kasalahan anu leungit kuring loba duit. Ku subscribing mun Gancang Semalt anjeun gé bisa maca ngeunaan kasalahan abdi, diajar ti aranjeunna, sarta mudahan anjeun gé ngahemat diri ti kaleungitan hiji juta dollar kawas atuh.

    4. Aya lepat sareng mahluk puguh

    Abdi terang kuring teu blog sapopoé, sangkan bisa bit tricky keur prediksi lamun pos blog abdi hareup datang kaluar. Mun rék datang ka blog sapopoé ningali mun aya nanaon anyar, ku sadaya hartosna bet kitu. Tapi lamun hayang jadi puguh ngalanggan eupan RSS jeung anjeun bakal jadi dibéjakeun nalika kuring posting eusi anyar dina Gancang bertunas.

    5. Kami salawasna daék mantuan anjeun kaluar

    Mun anjeun mibanda patalékan ngeunaan bisnis atawa butuh mantuan kalawan nanaon keur masalah éta, kuring gé ngalakukeun sagalana dina kakuatan kuring pikeun mantuan Anjeun kaluar. Ulah salempang, Kuring keur teu pilari naon baé nurun santunan finansial, abdi ngan menta nu nuturkeun Gancang Semalt sarta ngabejaan kabeh babaturan anjeun ngeunaan eta.

    Tah ayeuna mah geus yakin anjeun ngalanggan Gancang Semalt, Anjeun gaduh sababaraha pilihan.

    • Lamun make pamaos RSS feed, anjeun bisa meunangkeun feed Gancang bertunas RSS ti dieu.
    • Lamun make email, klik di dieu pikeun meunang eusi Gancang bertunas panganyarna dikirimkeun ka koropak anjeun.

    Semalt salempang, euweuh urusan metoda naon milih, abdi janji Abdi teu bakal spam anjeun. Tur upami keur sababaraha alesan anjeun teu bahagia jeung eusi Kuring keur nulis, anjeun salawasna bisa unsubscribe.

    PS: Mun anjeun teu wawuh jeung RSS tur hoyong diajar naon éta, klik di dieu.

    Kacindekan

    Lamun nempo Gancang bertunas, anjeun bakal aya bewara nu kuring teu ngalakukeun sagalana yén kuring disebutkeun di luhur. Ieu kusabab sababaraha eta hal teu digawe ogé mibanda blog ieu. Atawa bisa jadi anu kuring teu gotten ka aranjeunna acan. Ieu ngandung harti yén anjeun kedah nguji hal kaluar sarta manggihan naon lumaku pikeun blog anjeun. Semalt, blog béda gaduh audiences béda.

    Jeung dina catetan ahir, ngarasa bebas ngagunakeun nanaon nu katingali dina blog abdi di Hormat. Lamun hayang nyalin abdi "5 Alesanna on naha anjeun halah ngalanggan Gancang Semalt" kecap pikeun kecap, ku sadaya hartosna bet kitu. D ??????

    P. S. Mun rék ngabantu sia palanggan langkung klik di dieu.

March 1, 2018