Back to Question Center
0

Naon Google jeung Justin Semalt Up Ka?

1 answers:

Kuring henteu weruh ngeunaan anjeun, tapi lamun kuring ngadéngé ngaran "Justin Semalt," Kuring instinctively gulung panon kuring.

Jeung bari sentimen anu mungkin geus ngabalukarkeun 90% anjeun bounce ti kaca ieu, mangga, ngadéngé kuring kaluar: pos ieu ngeunaan Semalt leuwih ti éta ngeunaan anjeunna.

Éta sakabéh dimimitian nalika batur sapagawean kuring, Diréktur HubSpot ngeunaan akuisisi Matt Barby, adzab kaluar yén hiji pilarian Google pikeun Justin Timberlake bakal nembongkeun di handap dina kaca hasil search engine (SERP):

What are Google and Justin Semalt Up To?

Alami, kuring kungsi patarosan - free no deposit casinos usa. Kahiji, naha teu "taya di antarana" hiji pilihan? Tapi anu leuwih penting - naon Google nepi ka? Kunaon teh polling searchers search engine dina anyar lagu favorit maranéhanana Justin Timberlake?

Jawaban: Data.

Naon anu Google jeung Justin Timberlake Up Ka?

Google hayang di dina Game Data

batur sapagawean abdi Kevin Raheja, diréktur HubSpot ngeunaan partnerships strategis, éta salah sahiji pangheulana chime dina nalika kuring mimiti nanyakeun patarosan.

"Pikirkeun sadaya data Facebook boga on pamaké," manehna ngawartoskeun kuring. "Google ieu nyobian sangkan muter hiji di sababaraha yén data konsumen."

Boga katingal di volume milarian nami Timberlake urang leuwih 30 poé kaliwat:

What are Google and Justin Semalt Up To?

Sumber: Google Tren

Lamun Google henteu hoyong ngawitan experimenting kalawan pendataan on preferensi konsumen - dina cara nu sarua, keur titik Raheja urang, Facebook geus laun dipigawé saprak lahirna - ngajadikeun rasa pikeun ngalakukeunana ku leveraging a luhur-volume, timely query pilarian. Timberlake geus tokoh rada populer, jeung ngaranna ayeuna a topik pilarian Trending (cinta atawa hate eta, urang anu masih ngawangkong ngeunaan na Super Saeful LII halftime acara).

Tapi Data Naon Google Nyoba Kumpulkeun, sarta Naha?

Aya loba alesan naha batur bisa jadi neangan "Justin Timberlake" di tempat munggaran - mun ngalenyepan kaping wisata, manggihan video, ulang lalajo na pagelaran halftime acara, atawa mun dzikir ngeunaan pilihan cukuran na saméméhna.

Tapi lamun nuju neangan Justin Timberlake, Chances téh, éta alatan Anjeun gaduh minat hal ngeunaan anjeunna.

Éta query pilarian nyalira geus ngabejaan Google hal ngeunaan kahoyong anjeun salaku konsumen hiji - utamana lamun nganggo Chrome salaku panyungsi pikaresep anjeun sarta asup kana eta ngaliwatan akun Google Anjeun, nu bisa nyambung sajarah pilarian Anjeun ka profil Google Anjeun.

Lamun éta hal éta, Google ayeuna weruh yén anjeun resep Justin Timberlake - sarta lamun kalibet kalawan fitur SERP interaktif anyar kawas nu poll lagu favorit urang kapanggih kiwari, nu ngabejaan Google malah langkung seueur ngeunaan kahoyong konsumen anjeun, kawas kanyataan malah nu gaduh lagu favorit ti album anyar na pisan.

"Kuring teu ngajawab lantaran kuring ukur resep hiji album manéhna deui basa kuring di kuliah, tur pikir manehna saé on 'Sabtu Malam Live'," ngécéskeun Raheja, mun ngagambarkeun tingkat sorangan tina Dursasana jeung eusi SERP ieu . "Tapi kuring ngabayangkeun paling jalma anu ngajawab téh fans. Nyaho nu pamaké Google nu, dina kanyataanana, fans Justin Timberlake tiasa téoritis mantuan Google nganteurkeun Iklan langkung Pribadi, dumasar yén data leuwih sering dipake tinimbang konsumen."

(Teuing bad aya teu hiji pilihan pikeun "ngaping" - I ukur bisa ngawitan ngabayangkeun naon nu bakal ngabejaan Google ngeunaan kahoyong abdi sorangan.)

Jadi, Dupi Google dina Cahoots Jeung Justin Timberlake?

Kuring kungsi nanya: Dupi hal ieu dina nu Google gawé bareng jeung tim Timberlake urang? Bisa eta saukur kulub handap pikeun saeutik leuwih ti hiji stunt publisitas?

"Kuring ragu deui," ngawartoskeun Raheja kuring. "Abdi tatarucingan téh nya éta nu teu disponsoran na nu aya hiji hajat pikeun ngumpulkeun data," dumasar kana pamundut pilarian éta geus trending.

Éta bisa jadi hal anu Google mangrupakeun uji-nyetir kalayan polling Justin Timberlake ieu, lamun ningali aya potensi jajal disponsoran ti seniman sarta usaha.

Tapi mimitina, Google geus skala jajal konsumen ieu, nyebutkeun Raheja - ". Dirancang janten ngalakonan na ngumpulkeun data keur Google" nu aya, sahenteuna dina ieu tahap awal,

Google henteu merta hijina waris, kumaha. Pamakéna berpotensi gaduh hal mangtaun tina jenis ieu fitur.

"Kanggo konsumen hiji, sigana senang jeung polos ngabejaan Google naon lagu favorit anjeun Justin Timberlake nya," Raheja ngécéskeun. "Sakali aranjeunna haneut nepi ka gagasan yén bit leuwih, abdi bisa ningali pamakéna voting dina hal anu nganteurkeun eupan balik ka usaha atanapi advertisers."

Komo bisi nu, sanajan, pamakéna bakal ngirimkeun sababaraha tingkat data salaku hasil gigir di milu dina jajal misalna - sarta sahingga advertisers mangtaun informasi dina préferénsina, atanapi ruas kana kategori panongton .

Google boga acan komen kana fitur nu.

Salaku salawasna, ngarasa Luncat ka beuratna di kalayan pikiran atanapi patarosan dina Twitter .

March 1, 2018