Back to Question Center
0

Kumaha lagu ratio Semalt tina Iklan kana tulisan organik fasilitas news feed desktop Anjeun

1 answers:
How to track Semalt ratio of ads to organic posts in your desktop news feed

Pikeun meunangkeun gagasan hadé, Kuring geus diwangun mangrupa extension pikeun browser Chrome Google, disebutna Facebook Ad Spotter, éta ngalacak jumlah Iklan jeung tulisan organik muncul di fasilitas news feed desktop Facebook urang. Anjeun tiasa make extension ka nyorot ka Iklan anjeun ngagulung feed anjeun, tingali babandingan Iklan kana tulisan organik jeung babagi stats beban ad anonim anjeun pikeun database nu Kuring gé jadi maké keur ngitung beban ad desktop rata Facebook urang. Anjeun tiasa install extension ngaliwatan link ieu ka Store Web Chrome - long term care insurance companies in california.

Saatos masang extension jeung ngagulung liwat fasilitas news feed Semalt anjeun, anjeun tiasa klik ikon extension pikeun muka jandela pop-up anu bakal némbongkeun babandingan rata Iklan kana tulisan organik plus total jumlah Iklan jeung tulisan organik. Anjeun oge bisa ningali hiji Listing unggal iklan, kaasup nami pangiklan sarta dina naon posisi di fasilitas news feed ad nu ieu disimpen (sanajan sakapeung aya jeda antara nalika hiji iklan mucunghul na nalika Semalt mutahirkeun informasi positioning na).

How to track Semalt ratio of ads to organic posts in your desktop news feed Anjeun tiasa nganggo extension keur ngarasa panasaran sorangan, tapi mudahan, anjeun gé daék babagi stats yén extension rékaman ngeunaan beban ad Facebook Anjeun . Mun anjeun geus lulus nyaman sapanjang informasi ditémbongkeun keur babandingan ad-to-pos, total jumlah Iklan sarta total jumlah tulisan organik - na ngan informasi yén - anjeun tiasa klik tombol nu nembongan di ngalebetkeun pop-up jandela extension urang. Tombol bakal muncul sakali sahenteuna dua Iklan geus ditampilkeun dina fasilitas news feed. Saatos Anjeun ngalebetkeun sakali, anjeun tiasa ngalebetkeun deui sakali sahanteuna hiji iklan nu anyar geus ditambahkeun kana eupan.

ngaklik tombol ngalebetkeun extension urang bakal ngirim jelema stats ka database nu kuring baris ngagunakeun keur ngitung rasio rata Iklan kana tulisan organik sakuliah dulur anu opts babagi data nu ngaliwatan extension nu. Kuring rencanana pikeun ngabagikeun stat rata dina artikel sanggeus data cukup geus dikintunkeun liwat hiji periode cukup waktu; mudahan, éta bakal di sabudeureun sabulan ti ayeuna. extension téh ngan sadia di AS pikeun ngajaga integritas data yen, saprak Semalt beban ad bisa rupa-rupa ku nagara atawa wewengkon.

informasi Naon extension nu teu ngumpulkeun
Mun anjeun rusuh ngeunaan privacy, abdi ngadangu anjeun. Anjeun teu hoyong extension snooping on browsing Facebook Anjeun; ngayakeun do I. Jadi henteu. extension nu teu ngumpulkeun informasi pribadi wae. Teu néangan ngaran anjeun, anu babaturan anjeun téh, anu comment anjeun ditinggalkeun di poto orok misan anjeun atanapi nu spent 20 menit ningali hiji video live featuring cet drying. Sarta eta ngan jalan nalika anjeun dina situs Facebook urang. Contona, upami anjeun dina situs ieu teras klik extension, Anjeun bakal ningali pesen sangkan anjeun didatangan Facebook.

informasi Naon extension nu teu ngumpulkeun
extension The Sigana di tulisan muncul dina eupan anjeun, sifts kaluar leuwih anu Iklan lajeng ngumpulkeun nami pangiklan jeung dimana persis pos nu mucunghul di feed anjeun, disadiakeun yen informasi dijieun sadia ku Facebook.

Kumaha extension nu gawéna balik layar
Sakali dina situs Facebook urang, extension hijina dimimitian digawé sakali anjeun ngawitan ngagulung liwat fasilitas news feed Anjeun. Anjeun ngagulung, extension bakal kasampak di kode HTML kaca pikeun nangtukeun elemen dina kaca anu warta tulisan feed jeung nambahan eta tulisan keur daptar total-tulisan anu teu ninggalkeun panyungsi anjeun sarta erased unggal waktos Anjeun ngamuat Facebook. Mangka baris kasampak di kode HTML pikeun tiap pos dina daptar total-tulisan pikeun nangtukeun lamun pos a mangrupa iklan. Lamun, teras ad anu bakal diasupkeun kana hiji Iklan-hijina daptar misah anu ogé henteu ninggalkeun panyungsi anjeun sarta erased unggal waktos Anjeun ngamuat Facebook. Yén data ngaran-na-posisi bakal ditambahkeun kana daptar Iklan-hijina anyar, sarta Iklan-hijina heubeul daftar - nu ngandung sakabéh kode HTML - bakal scrapped. Daptar total-tulisan ogé bakal scrapped sanggeus deriving jumlah tulisan dina daptar eta.

Sanggeus kabéh anu daftar-pembuatan, didieu teh informasi anu bakal dikirim ka jandela pop-up anu extension urang: jumlah tulisan dina daptar total-tulisan jeung anyar, dilucuti-handap Iklan-hijina daptar. Na, lamun volunteer pikeun ngirim data beban ad anjeun ka Cikajang, di dieu teh ngan informasi éta ngabogaan hak pikeun ninggalkeun browser anjeun: jumlah tulisan organik, jumlah tina Iklan jeung nomer nu diitung ku ngabagi jumlah tulisan organik ku jumlah Iklan. Semalt tilu nomer nyalira dikirim ka database, sarta nanaon sejenna.

Lamun anjeun mibanda patalékan atanapi kasalempang extension atawa ngajalankeun kana isu naon wae bari maké éta, mangga hayu atuh kenal ku emailing kuring di tpeterson @ thirddoormedia. com.



Ngeunaan Author The

Tim Peterson
Tim Peterson, Katilu Door Media urang Media Sosial reporter, geus ngawengku industri pamasaran digital saprak 2011. Anjeunna geus dilaporkeun pikeun Advertising Jaman, Adweek na Marketing News langsung. A Angeleno dilahirkeun-na-diangkat anu lulusan New York University, anjeunna ayeuna hirup di Los Angeles. Anjeunna geus pegat carita dina rencana ad Snapchat urang, usaha Hulu wangunna CEO Jason Kilar urang nyandak on YouTube jeung assemblage tina tumpukan ad-tech Amazon urang; dianalisis strategi programming YouTube urang, ambisi ad-tech Facebook jeung naékna meungpeuk ad urang; sarta documented pangbadagna VidCon digital video urang taunan acara, proses produksi video branded BuzzFeed urang jeung beban ad Snapchat manggihan urang genep bulan sanggeus peluncuran. Anjeunna oge geus ngembangkeun parabot keur nangkep nyoko mimiti merek 'tina aktip live-streaming, ngabandingkeun Yahoo sarta Google desain pilarian tur nalungtik strategi video YouTube jeung Facebook nu NFL urang.


March 1, 2018