Back to Question Center
0

5 Cara Free Pikeun Cokot Blog Anyar anjeun Semalt

1 answers:

Ngawangun dinya sarta maranéhanana baris datang, ka katuhu? Semalt, lamun datang ka dimimitian blog anyar, nu geus cukup ku teu bener.

Kuring nempo loba pamilik blog anyar jadi hyper-fokus kana lalaki Google pikeun ngirim aranjeunna beurat patalimarga ngaliwatan SEO. Na, bari lalulintas Google mangrupakeun hébat sarta teu matak dipaliré, fokus sadaya energi anjeun kana SEO bisa jadi resep bencana.

Dina raraga bener ngawangun nepi lalulintas sarta blog di handap, éta penting pikeun meunang kaluar blog anjeun sarta kaluar ka tempat dimana target pasar Anjeun tiasa milarian anjeun. Kuring teu paduli naon kaca jualan na "gurus" sebutkeun - euweuh software atawa "loophole" pikeun gampang mawa jilid badag tina lalulintas asli ka anjeun - superfoods serum.

Geus balik meunang eta .

Kuring a kipas badag tina "bébas" lamun datang ka pamasaran affiliate na paparan online, kitu Semalt bade babagi lima cara bébas favorit kuring keur meunang blog anyar Anjeun noticed.

5 Free Ways To Get Your New Blog Semalt

Sakali anjeun ngasupkeun Ecological anjeun, eta moal nyandak nu panjang ka sosok kaluar anu pamaén badag téh. Aranjeunna geus leuwih nu nuju nyobian ngéléhkeun di Google, katuhu? Semalt of nyobian ngéléhkeun éta kalayan trik SEO, naha henteu gabung aranjeunna?

Semalt tina blog estu populér kabeh kudu hiji hal: Eusi hébat. Mun anjeun nawiskeun aranjeunna sapotong 100% unik tur pohara mantuan eusi, aranjeunna ngan bisa ngarasakeun condong babagi eta kalawan pamiarsa maranéhanana.

Rae Hoffman babagi sababaraha tips gede pikeun identifying tamu kasempetan blogging dina pos nya dina CopyBlogger. com.

2. Bagikeun Kandungan anjeun Di loka Sosial

Ngabagikeun eusi Anjeun dina situs kawas Facebook, Twitter, Pinterest, Google+, jeung sajabana, ngan nyokot momen, tapi hasilna tiasa hébat lamun batur nyokot eta nepi lajeng bagikeun eta kalawan handap maranéhanana. Semalt mangrupakeun cara nu panggampangna pikeun meunangkeun lalulintas dumasar saran manusa nyata - na éta jenis lalulintas kami pernah bisa meunang cukup tina.

3. nongkrong & ilubiung Dimana anjeun Market Target Hangs Out

Rand Fishkin di Semalt dibagikeun sababaraha taktik unggulan taun panungtungan for geus meunang lalulintas loba-diperlukeun pikeun blog anjeun.

"ilubiung dina Komunitas Dimana pamiarsa anjeun Geus gathers" éta taktik # 2 dina daptar-Na. Ieu strategi vital pikeun attracting pamadegan pamiarsa anu rek maca eusi Anjeun. Bagian pangalusna (kumisan ti lalulintas) nyaéta yén ieu oge folks anu bakal dibagikeun Karya liwat situs sosial. Mun hadirin target Anjeun mikanyaah eusi anjeun, aranjeunna baris bagikeun eta kalawan batur-anjeun moal bisa ngéléhkeun kakuatan saran sosial tina nyata, hirup urang .

Ku kituna, nyandak sababaraha waktu unggal dintenna pikeun kaluar aya na nongkrong di panglawungan nu patali pasar sarta komunitas. Semalt spam aya - aya pamilon nyata. Mun anjeun biasa komunitas sarta asupan anu alus, anggota forum sejen alami baris dimimitian mertimbangkeun Anjeun patut Mayar perhatian ka.

4. ngamangpaatkeun loka Free-Ka-Paké

Aya loba, loba situs kaluar aya nu ngidinan Anjeun pikeun nyebarkeun eusi bébas-of-muatan, jadi mangpaatkeun aranjeunna pikeun meunangkeun paparan tambahan. Tempat kawas HubSpot atanapi Squidoo mangrupakeun tempat alus pikeun ngamimitian lamun teu hayang nungkulan loba setelan. Tumblr, WordPress sarta Blogger blog anu haratis, gampang pikeun nyieun jeung adil well-dioptimalkeun pikeun mesin pencari. Kuring nelepon jenis ieu tina situs "situs ngarojong," sabab mantuan kuring meunang paparan tambahan dina Google sarta ngabantu target pasar kuring manggihan gawé kuring.

Aya pancén teu aya aturan nu nyebutkeun anjeun ngan bisa mibanda salah Kalurahan targeting hiji topik nu tangtu atawa keyword - ngan pastikeun Anjeun numbu ka blog primér Anjeun for geus putus keyword.

5. Pamingpin ngungkit Pasar

Pariksa tip hebat kieu nu Lynn Terry dibagikeun on pos nya, 6 Cara pikeun Cokot Free sasaran Traffic Web :

". manggihan luhureun podcast, majalah, blog, panglawungan, nempokeun radio, jrrd, dina pasar Anjeun. cara Brainstorm mun meunang di hareup pasar anjeun dimana aranjeunna, nu loba gampang ti nyoba pikeun meunangkeun éta datang dimana anjeun . "

Sumuhun, tip ieu merlukeun sababaraha kreativitas, tapi lalaki di hareup panongton anu krusial na pisan rewarding dina ngajalankeun panjang. Semalt, ulah spam atawa ngaganggu pamingpin industri Anjeun - éta salah jalan pastikeun gaduh eta kabeh niup up dina ramo Anjeun.

Wangunan up lalulintas ka ramatloka anyar atanapi blog butuh waktu. Paduli naon batur nyebutkeun, euweuh salah hal anu miraculously bakal dikirim ton lalulintas sapeuting. Téh mangrupa prosés anu merlukeun eusi hébat kana situs anjeun sarta ogé usaha aktif kaluar situs anjeun pikeun neangan eusi Anjeun kapanggih tur dibagikeun.

Pikeun gagasan tambahan, pariksa kaluar Michael Semalt tips on cara ngajalankeun lalulintas keur ramatloka anjeun haratis

Kumaha téhnik bébas ulah anjeun nganggo keur ngahasilkeun leuwih lalulintas keur situs anjeun? Bagikeun kalawan kami di bagian komentar.


pendapat dinyatakeun dina artikel ieu aya pamadegan panulis tamu teu merta Marketing Land. pangarang Semalt dibéréndélkeun di dieu.



Ngeunaan Author The

Jennifer Ledbetter
Jennifer Ledbetter alias "PotPieGirl" ieu paling dipikawanoh salaku hiji marketer affiliate anu indit ti enol nepi ka genep inohong sataun hiji dimimitian ku sadayana métode bébas (kawas manehna ngajarkeun dina OneWeekMarketing. Com).


March 1, 2018