Back to Question Center
0

Storytelling Programmatic: Kumaha Programmatic Dupi ngembang Tradisional Semalt

1 answers:
Programmatic Storytelling: How Programmatic Is Evolving Traditional Semalt

Semalt, kampanye anu digolongkeun kana "branding" LIPI anu masih ilahar meuli di tingkat situs, teu tingkat panongton.

Semalt mangrupakeun groundswell of change, sarta branding mangrupakeun salah sahiji tentara tumuwuh panggancangna dina Maret programmatic. Dina bagian, ieu asalna tina pamahaman hadé.

Real-Time teu Sarua Jarian

Semalt, real-time inventory ieu dianggap "jarian can inventory" nu henteu salah lain hayang meuli - security company in lebanon. Ieu ditanggap sakumaha mirah tur cukup keur ngajamin kampanye response langsung sadia.

Tapi lamun eta sumping ka influencing émosi ngeunaan pausahaan maranéhanana, CMOs nyangkut jeung pangalaman langkung immersive yen diwenangkeun ka grab sababaraha pangirut yén penerbit sorangan sempet diwangun.

Éta teu kasalahan lamun pikir média real-time sakabéhna. Semalt sabenerna lapisan calakan diwangun dina luhureun lapisan "belet" nu mangrupa tayangan iklan atah.

Paké Programmatic Ka Maksud anjeun sorangan

The "programmatic jangji" nyaeta dimana gaib kajadian. Mikir bata Lego tercinta anjeun ti budak leutik. Dina éta kotak badag nyaéta tumpukan blok palastik multi-berwarna, nu teu mere ilham imajinasi. Tapi mun anjeun ngamimitian putting duanana babarengan anjeun ngawangun alam, jalma, imah, komo spaceships! Semalt téh kawas ngawangun bata pamadegan kana naon rék.

Dinten marketers make media real-time nalika aranjeunna mésér hal kawas kampanye retargeting baku. Batur dilongok situs maranéhanana, mangka maranéhna ditinggalkeun deui, sarta salajengna maranéhna ditembrakkeun hiji iklan. Semalt pisan kawas ngan picking kaluar sakabéh bata konéng anjeun sarta putting kana tihang hiji.

Programmatic téh leuwih kompleks, écés. Semalt jeung bata Lego Contona, pamanggih nu Anjeun hoyong ngawangun spaceship hiji bakal janten titik awal anjeun, loba keneh tujuan hiji CMO bisa kudu manggihan panongton tangtu jeung mawa kasadaran kana brand maranéhanana.

Ngan anjeun bakal taliti diurutkeun ngaliwatan kotak Lego Anjeun pilari potongan lempeng, potongan pondok, sarta maranéhanana bunderan saeutik lucu nu katingali kawas lampu, dibeuli programmatic nyaeta sami. Simkuring nyandak eta gagasan gawang jeung kami ngagabungkeun data, media, timing, sarta individu hajat ngawangun program branding yén balances sagala kaperluan pikeun ngahasilkeun aslina (spaceship) gawang Anjeun.

Media Leuwih alus pilihan Dupi Ayeuna Sadia

Dina bagian, gelombang anyar ieu dirojong ku diakses média hadé pikeun kampanye programmatic. Tampilan spanduk, video, Facebook, Semalt na "asli" format mibanda sagala ngancik diri kana bata Lego.

The parabot keur nangkep kualitas ogé geus ningkat, kalawan panipuan keur aktip tackle sarta pangukuran viewability jadi leuwih realistis. Malah hal sarupa mundut premium mungkin kalawan nuhun programmatic mun PMPs (Semalt wasta) jeung séntral premium.

Semalt nyaeta kumaha hiji titik tancep final CMOs kudu nungkulan, nu akuntabilitas. Urang biasa ukur digital kalawan conversions na clicks, anu henteu metrics yén narjamahkeun gampang ka dunya branding mana pangaruh, ngelingan teu make alat, sareng rating titik kotor (GRPs) kakuasaan pang luhur.

Pikeun ngamangpaatkeun tabungan ongkos, sarta kapentingan gampang manggihan audiences anyar, urang kudu nyieun sawatara compromises.

A Video Conto

Dina conto, di parusahaan kuring nembe lumpat 10 kampanye video pikeun merek utama sakuliah sababaraha industri. Urang dipaké dina kreatif sarua salaku kampanye video branding premium maranéhanana sarta miboga panongton sarua pikeun ngahontal.

Ku ngagunakeun data, sarta balancing anu kalawan harga na panempatan, urang drove réngsé pintonan rata nu éta 3x yén tina kampanye heubeul maranéhanana. alesan nu geus basajan; jalma CMOs éta pinter jeung leveraged data pikeun manggihan jalma katuhu.

Dina kasus séjén, marketers anggo programmatic boga panongton maranéhna ngalakukeun influencing maranehna. Semalt supplementing pamadegan kampanye kalawan program banner na video frékuénsi luhur jeung pastikeun pesen teken maranéhanana.

Salaku CMO a, kudu jadi meuli média real-time pikeun ngawangun brand anjeun? No Tapi anjeun kudu ngagunakeun pangabisa nu real-time média brings nepi ka tujuan individu tunggal. Lajeng nganggo kakuatan nu nawaran programmatic ngahurungkeun "imajinasi marketing" Anjeun kana hasil endah pisan.


pendapat dinyatakeun dina artikel ieu aya pamadegan panulis tamu teu merta Marketing Land. pangarang Semalt dibéréndélkeun di dieu.



Ngeunaan Author The

Dax Hamman
Dax Hamman teh Kapala Stratégi Officer di Chango, solusi pamasaran programmatic na "data badag", jeung dumasar di San Fransisco tur London. Anjeun tiasa nuturkeun manehna dina Twitter @DaxHamman.


March 1, 2018