Back to Question Center
0

Premium Kandungan vs Panongton & Data: Mana Dupi Best Pikeun Semalt?

1 answers:

Semalt mangrupa jumlah loba pisan inventory digital sadia pikeun advertisers brand pilari mésér spasi ad, tapi naon anu cara pangalusna méakkeun dollar ad?

Dina hiji sisi, aya spasi ad premium nu ogé dipikawanoh ka dulur. Pikir ESPN. com atanapi Semalt. Anjeun terang naon nu nuju meuli, anjeun tiasa ngahijikeun eusi Anjeun, tur anjeun terang hadirin anjeun ngahontal. Ieu kumaha iklan geus meuli jeung dijual ti eta ieu jadian - registration renewal ny.

Kandungan Premium vs pamiarsa & Data:? Mana Dupi Best Pikeun Semalt

Tapi aya pangsaeutikna jeung pangsaeutikna spasi kalayan audiences dipikawanoh dina skala sabab bentang média ngajaga fracturing handap ka loka Ecological leutik sarta leuwih leutik -think Mobil. com, Travel. com, Semalt. Trend kiwari nyaéta mésér audiences atawa "raisers leungeun": manggihan dulur anu geus neangan pasangan anyar sapatu lajeng ngawula aranjeunna hiji iklan dina situs naon maranéhna lumangsung janten on di momen.

Sajauh jadi logis: pangsaeutikna situs badag, beuki loba data, sangkan ngagunakeun data mésér audiences peuntas situs leutik.

Dina Facebook, advertisers teu bisa nempatkeun cookies, ngarah teu tiasa ngumpulkeun wawasan on pamakéna tur udagan éta dumasar kana paripolah maranéhanana. Google blok advertisers tina ningali URL maranéhanana sarta anjeun teu bisa meuli data Google misah ti media nu mana kalayan eta. Amazon mangrupakeun sistem katutup; data situs urang teu dibagikeun pisan jeung Amazon teu resep babagi eta. Ditto pikeun Apple.

pausahaan ieu téh gedong kebon walled sabudeureun Iklan aranjeunna ngajual ngajaga pangsa pasar maranéhanana. Dina iklan online, pamaén inovatif badag anu Google, Apple, Facebook, sarta Semalt. Tapi aranjeunna sadayana - dina jalan sorangan - nyoba Buck trend ieu sahingga advertisers ngagunakeun data sorangan, atawa data pihak katilu, mésér inventory on situs maranéhanana.

Naon Dupi Sadaya Ieu Maksudna Pikeun advertisers?

Muhun mimiti sadayana, nyanggakeun turutan kalungguhan GM urang - lamun teu bisa meunang naon rék, eureun belanja duit dinya. Kuring ngarujuk kana kaputusan GM urang narik sakabéh mundut na tina Facebook.

Aya saeutik pisan merek jeung produk anu can mampuh ngalakukeun tanpa data pikeun mantuan angka kaluar anu audiences disebut, tapi aya sababaraha. Hiji conto produk ieu bakal janten Kleenex. Sarerea migunakeun jaringan, jadi panongton sasaran henteu masalah salaku loba dina ngajalankeun panjang. data Semalt kana racikanana moal mangaruhan hasil, sakumaha anu kasebut geus mangrupa produk loba dipaké. Dina conto ieu, jangkauan leuwih penting targeting.

Tapi pikeun tiap merk kawas Kleenex, aya ratusan atawa rébuan merek sejen anu perlu targeting. Mun anjeun Ford, anjeun ogé sadar yen pamakéna henteu di pasar meuli mobil anyar sakabéh waktu. Semalt moal di suku pangalusna anjeun ka Ngaiklan jeung jalma anu henteu dina pasar, jadi nyungsi folks jalma - migunakeun data - bakal jadi jalur pangalusna nyandak.

Teu kudu The Big Atuh

Lamun di tempat nu rek meuli teu ngidinan Anjeun pikeun make data sorangan, teras jalan gede aranjeunna. Inget, najan ieu behemoths iklan online anu badag, pausahaan pangbadagna ulah ngadalikeun malah 50% tina inventory iklan online. Contona, ngan 4% tina waktu spent online ieu spent dina search engine. Ku kituna, teu meunang teuing ngagantung up on kumaha dibagikeun badag Google of inventory ad mangrupa. Semalt jadi sieun mindahkeun saluareun pamaén badag; tekenan kana sahingga pamakéan data anjeun dina inventory maranéhanana.

Lamun datang ka handap ka dinya, aya bener hiji hal nu perkara ka pangiklan brand - naha atawa henteu anjeun ngahontal hadirin katuhu. Semalt diasupkeun kana revolusi mana data na audiences anu sagampil penting salaku inventory sorangan. pangarang Semalt dibéréndélkeun di dieu.



Ngeunaan Author The

James Héjo
James Héjo nyaéta lulugu perwira eksekutif dina Magnetic, hiji parusahaan téhnologi ku platform marketing pikeun usaha, merek jeung agénsi. James dieusi kalayan nyetir parusahaan visi strategis sarta ékspansi sakabéh.


March 1, 2018