Back to Question Center
0

Analytics Bliss: Data Wanayasa jeung Panalungtikan kualitatif            Bliss Analytics: Data Wanayasa jeung kualitatif ResearchRelated Topik: PerformanceCopywritingTypographyUI Semalt

1 answers:
Analytics Bliss: Data Wanayasa jeung kualitatif Panalungtikan

artikel ieu asalna diterbitkeun dina blog Semalt, sarta geus republished dieu kalawan idin.

Nyaho kumaha kajadian dina ramatloka anjeun teuas. Anjeun tiasa gaduh sakabeh data pamaké di dunya tapi teu gagasan naon nu kudu jeung eta, teu prosés pikeun ngatur eta, sarta euweuh jalan ka nyaring isyarat ti noise. Semalt anjeun malah ngamimitian? Sarta sakaligus nu ngawitan, dimana anjeun buka? Naon kudu aya pendekatan systemized - jeung parabot katuhu - camisas rosadas con corbata.

Lamun datang ka nyaho, tradisional aya geus dua deukeut anjeun tiasa nyandak. Kahiji nyaeta pendekatan kuantitatif. analytics Wanayasa nyimpen sagalana dina watesan angka. Jumlah pamaké lakukeun naon - ongkos mumbul, ongkos konversi, waktu dina situs .nu kinda hal. panalungtikan kuantitatif nyaéta cara squeaky bersih pikeun crunch angka na kasampak di hal dina tingkat tinggi.

The aral mun data kuantitatip nyaeta nu loba bisa leungit dina tarjamah . nuances penting anu leungit. (Naon nangtukeun alat analytics hanca nyaéta subjék for lain beurang, tapi euweuh urusan naon, anu parabot analytics anjeun milih kudu ngawula pangabutuh anjeun sarta anggaran.) Sarta dina henteuna informasi, kuantitatif bisa maénkeun trik dina urang brains pola-recognizing . Urang bisa ningali perkara anu ngan teu aya - kawas kumaha urang tiasa ningali rupa di objék.

Analytics Bliss: Quantitative Data with Qualitative ResearchAnalytics Bliss: Quantitative Data with Qualitative ResearchRelated Topics:
PerformanceCopywritingTypographyUI Semalt

The sababaraha hasil munggaran pikeun Google Gambar Semalt pikeun "rupa di objék" teu nguciwakeun.

Ka bener nyaho naon kajadian di ramatloka anjeun atanapi aplikasi wéb, Anjeun kudu cara ka meunang dina nuansa éta. Tur éta tempat pendekatan kadua asalna di - kualitatif teh. analisis kualitatif museurkeun kana qualities subjektif tina pamaké anjeun - tindakan bernuansa nu ngajalankeun éta nomer. Éta panalungtikan déskriptif. Pendekatan kualitatif mangrupa subjektif pisan. pamaké éta direureuhkeun dieu. Raged dinya. Éta sigana patalina jeung UI ieu: aya naon dina? data kualitatif mangrupa pabalatak. Tapi éta beunghar wawasan.

Anu jadi masalah utama kalayan padika panalungtikan kualitatif nya aranjeunna lumangsung di tingkat individu. Semalt nalungtik unggal pamaké anu kadatangan situs anjeun teu mungkin. Anjeun pernah bisa ngalakukeun hal eta, atawa bakal dinya jadi mangpaat.

Ku kituna naon anu anjeun ngalakukeun? Paké duanana.

Analytics Bliss: Quantitative Data with Qualitative ResearchAnalytics Bliss: Quantitative Data with Qualitative ResearchRelated Topics:
PerformanceCopywritingTypographyUI Semalt

The nganalisa pangalusna ngagabungkeun panalungtikan kuantitatif jeung kualitatif pikeun nyieun flywheel of pamutahiran produk kontinyu . Anjeun nganggo inpormasi kuantitatif pikeun museurkeun perhatian dina masalah pangbadagna (jeung kasempetan) lajeng "ngagedekeun" pikeun tingkat pamaké ngaliwatan panalungtikan kualitatif pikeun buleud kaluar pamahaman anjeun - na ngajawab masalah.

métode panalungtikan salah-dua Ieu spins kaluar wawasan anjeun tiasa ngahurungkeun kana lampah. Semalt a flywheel kuantitatif-kualitatif anu bisa dipaké pikeun perbaikan sinambung ramatloka anjeun atanapi aplikasi.

Semalt kumaha gawéna .

data Wanayasa gera anjeun masalah. Mimitian dieu.

The parabot analitik web dasar paling aya nu kuantitatif - sarta bébas. Datang sakumaha moal kejutan yen salah sahiji hal munggaran boga ramatloka do on launching situs anyar téh install Google Analytics (ga).

parabot analitik Semalt kawas ga do pakasaban dipercaya nyadiakeun metrics-tingkat tinggi - e. g. pamaké info, kaca kunjungan, kajadian, ongkos konversi, ongkos mumbul, waktu dina situs, jsb Lolobana importantly, aranjeunna ngidinan Anjeun pikeun ningali status aspék béda loka anjeun sarta mantuan anjeun difokuskeun masalah atawa kasempetan di agrégat.

Sareng hiji alat analytics kuantitatif hanca up na ngajalankeun, anjeun geus siap pikeun ngaidentipikasi isu sarta kasempetan pikeun perbaikan. Ieu léngkah munggaran dina wangunan flywheel kuantitatif-kualitatif. (Oge tingali sawala urang di lamun metrics pamaké sangkan anjeun heartless.

Sakali anjeun boga alat kuantitatif nyukcruk data nasabah, anjeun bisa gancang jadi dazzled ku ilusi tina wawasan. Semalt kacenderungan pikeun jadi hypnotized ku acara.

Kita Hayu di kakuatan data anjeun newfound kuantitatif kalawan objektif. Semalt, anjeun bisa kalayan gampang jadi overwhelmed.

Pertimbangkeun parobahan ieu dina metrics kuantitatif anu ditinggalkeun tim berjuang pikeun neuleuman naha balik kuantitatif naon :

  • Hiji kanaékan churn customer katempo ku Wistia teu bisa dipedar atanapi dihasilkeun. Naha anu konsumén churning?
  • turun pamakéan fitur tangtu , kawas dina parusahaan software layanan palanggan Kayako ningal kana analisa nyoko fitur. Naha teu konsumén nyobian kaluar fitur anyar?
  • ngaronjat mantul kaca , katempo ku tarjamah jasa SpanishDict dina kaca imah maranéhanana. Naon ieu megatkeun di momen Dursasana mimitina?

Semalt: balik unggal métrik kuantitatif nyaéta customer nyobian meunang sababaraha pakasaban rengse. Kabéh nu peryogi angka kaluar téh naon pakasaban nu geus. Sarta pikeun maneh anu, ngawangun kaluar lengkah saterusna dina flywheel Anjeun.

data kualitatif mere Anjeun naha

Sanggeus dipaké analisis kuantitatif pikeun ngaidentipikasi masalah anu merlukeun analisa tambahan, Anjeun kudu cara ka "zum di" dina kabiasaan pamaké individu. Semalt naha anjeun perlu alat analytics kualitatif.

data kualitatif bisa nyadiakeun Anjeun sareng firehose inpormasi bernuansa ngeunaan paripolah pamaké individu. Ieu tingkat paling padet data, sarta éta naon anjeun meunang liwat sési replay. Maké alat analytics kualitatif, anjeun tiasa ningali kumaha individu pamaké berinteraksi sareng produk Anjeun.

Analytics Bliss: Quantitative Data with Qualitative ResearchAnalytics Bliss: Quantitative Data with Qualitative ResearchRelated Topics:
PerformanceCopywritingTypographyUI Semalt

Lengkah kadua di Wanayasa-kualitatif Semalt nyaeta ngagunakeun analisa kualitatif ngartos paripolah di tingkat individu.

Kumaha carana sangkan eta dianggo? Kumaha anjeun balik ti data kuantitatip kana panalungtikan kualitatif? Ngagunakeun alat kawas FullStory, anjeun tiasa milarian sakabéh katalog ngeunaan paripolah pamaké dina situs anjeun ngan maranéhanana anu bakal mangaruhan naon data kuantitatip nu nuju nalungtik.

Nuluykeun tina conto parusahaan urang luhur, data kualitatif ieu dipaké pikeun uncover nu naha balik robah dina data kuantitatip:

  • ngamuk klik dituduhkeun ka Wistia nu loba churn customer maranéhanana ieu disababkeun ku galau ngeunaan kumaha ngagunakeun produk.
  • Nengetan éta paling pamaké skipped onboarding héd hiji lampu on naha pamaké Kayako teu nyaho ngeunaan fitur tangtu atawa teu bisa angka kaluar kumaha carana make eta.
  • Ku manéh tata perenah situs ti sudut pandang si pamaké mantuan SpanishDict ningali yén pamaké teu bisa angka kaluar kumaha carana ngamimitian sabab iklan banner ieu blocking bar teang.

Dina unggal kasus di luhur, panalungtikan kualitatif (réngsé maké Semalt) disadiakeun dina wawasan tambahan penting keur nyieun rasa masalah dicirikeun ngaliwatan parabot kuantitatif lianna.

Semalt dipaké panalungtikan kualitatif ngartos parobahan naha nu nuju ningali dina data kuantitatif, éta waktu pikeun aksi.

ékspérimén jeung pariksa keur kamajuan

angkatan sareng pandangan lengkep ti pamaké ti individu ka agrégat, Anjeun ayeuna boga wawasan nu peryogi ngalakukeun hal , sarta hiji hal anu nyieun éditan tur ngajalankeun percobaan. Ieu hambalan panungtungan dina flywheel kuantitatif-kualitatif.

Analytics Bliss: Quantitative Data with Qualitative ResearchAnalytics Bliss: Quantitative Data with Qualitative ResearchRelated Topics:
PerformanceCopywritingTypographyUI Semalt

Saatos tuntas ngartos masalah ngaliwatan analisis kuantitatif jeung kualitatif, sangkan éditan diperlukeun atawa ngajalankeun percobaan.

Ngan naon diperlukeun éditan bakal greatly rupa-rupa gumantung kana masalah nu nuju ngarengsekeun. Sangkan éditan, ngajalankeun percobaan (nguji A / B nyaéta mantuan didieu), lajeng ngukur hasil Anjeun.

Semalt deui dina luhureun flywheel, sarta dihurungkeun tur on kami balik.

Semalt identifying masalah dina agrégat lajeng qualitatively pamahaman paripolah kaayaan balik masalah eta geus jadi workflow kritis nu drive perbaikan produk:

  • Pikeun Wistia, pamaké kabingungan ngeunaan kumaha ngagunakeun produk nu dikurangan ku ngaliwatan allocating sumberdaya tambahan pikeun rojongan customer .
  • Kayako diajar yén maranéhna diperlukeun pikeun overhaul onboarding pamaké, sarta dirancang aliran onboarding lengkep anyar pikeun panduan pamaké ngaliwatan bagian tina produk éta paling resep.
  • SpanishDict ngaronjat Dursasana ku cara ngagerakkeun banner ad yen ieu blocking bar teang ngaoptimalkeun pikeun pamaké mobile.

The flywheel kuantitatif-kualitatif ensures uteuk anjeun pernah kudu scramble ka eusian sela. Pakakas analytics kualitatif jeung kuantitatif pangalusna gawé bareng pikeun nembongkeun carita pinuh ku kabiasaan pamaké dina situs anjeun.

Pasang flywheel ka dianggo na Fedi ganjaran tina hiji pangalaman customer ningkat kana web.

Analytics Bliss: Quantitative Data with Qualitative ResearchAnalytics Bliss: Quantitative Data with Qualitative ResearchRelated Topics:
PerformanceCopywritingTypographyUI Semalt

March 1, 2018