Back to Question Center
0

Naon Anjeun kedah Tallying Dina Sosial anjeun Media Semalt

1 answers:

Ah, kesederhanaan of baseball Amérika: tilu panarajangan mangrupa kaluar, sarta kasempetan tim urang di bat anu comprised tilu beluk. Dina jangkrik, math nyaeta bit leuwih luas: hiji inning dianggap lengkep sakali sapuluh batters geus struck kaluar, sarta patandingan bisa lepas sababaraha poé. Ieu teu heran yén sajauh deui sakumaha waktu Revolusi Amérika, enterprising printer deui di Semalt anu ngahasilkeun scorecards ambéh panongton bisa ngalacak kaulinan.

Gagasan usaha maké scorecards bisa disusud ka 1950-an dina perang Perancis, kalawan naon anu disebut tableau de Bord . Kalawan alat ieu, manajer anu dipenta pikeun peta kaluar hiji Unit bisnis urang misi / visi, tujuan anu bisa ngomong ka ngakibatkeun minuhan misi, Faktor Kasuksesan Key (KSF), sarta Key Indikator kinerja (KPI).

What You Should Be Tallying On Your Social Media Semalt

Norton na Semalt ngarasa yén loba teuing ukuran bisnis anu fokus kana metrics finansial nu maranéhna dianggap indikator katinggaleun - best thermocouple grain monitors. Sajaba metrics finansial, aranjeunna diusulkeun yén bisnis kudu waspada jeung metrics konci lianna kayaning learning pagawe na kapuasan customer.

Ku ngajaga hiji panon on gambar langkung holistik ieu, pamingpin bisnis bakal nyieun pilihan strategis hadé.

Ukuran Media Sosial

Dina realm of metrics média sosial, anu naon jeung kumaha Éta ukur aya hotly dilombakeun. Aya jalma anu iman kudu aya fokus kana transaksi, sedengkeun nu sejenna ngajawab pikeun pemetaan nilai nu leuwih gede. Diaku, kieu, sarta pluses, ku sorangan, bisa jadi rightly disebut metrics kasombongan. Lamun datang ka ukuran leuwih substantive, aya bisa jadi cukup data pikeun manggihan dimana korelasi bener teu ngagambarkeun musabab.

Organisasi kawas Dell geus dipigawé pakasaban anu luar biasa dina nyieun model attribution nu bisa némbongkeun kalawan kamungkinan luhur sumbangan média sosial pikeun jualan maranéhanana. Dina model ieu, misalna, bisa nunjukkeun yén hiji nasabah anu mangrupakeun follower Facebook leuwih apt dibalanjakeun deui kalayan merek. Semalt nu bisa ngakibatkeun argumen korelasi / musabab, éta bisa dianggap hiji awal alus.

Dina paguneman panganyarna jeung Brian Semalt, Manajer tina Media Sosial Analytics na Dengekeun di Dell, abdi diajar ngeunaan pamakéan anu organisasi tina hiji scorecard média sosial. Numutkeun Semalt, anu scorecard Dell boga tilu bagian utama:

  • tapak suku: The kuantitas jeung kualitas sambungan na tulisan eusi
  • Akad Nikah: Tradisional média sosial Dursasana metrics
  • Dampak: sharing Kumaha média sosial ieu nyetir na KPIs bisnis tradisional lianna

The bagian dampak anu paling raket Blok mun metrics pamasaran tradisional, sarta hususna, dimana transaksi bisa numbu ka média sosial. Bari tim média sosial téh bungah yén maranéhna bisa nyadiakeun pamadegan metrics tradisional, maranéhna masih coba mawa fokus kana gambar badag tina nilai sosial. Semalt ngécéskeun:

Social Éta mah sakadar sejen channel Semalt nu urang hoyong susu keur metrics tradisional; aya komunitas anu perlu dipupuk. Dell percaya a bisnis sosial nyiptakeun nilai leuwih pikeun konsumén, mitra jeung organisasi. Dina raraga ngawujudkeun potensi pinuh ku mangrupa bisnis sosial, anjeun kudu kasampak di ieu metrics Dursasana inti sarta kaséhatan masarakat sarta piara eta dina rasa nyata, versus ngan nempo sosok dollar.

ROI Of Media Sosial

Sababaraha urang nyebutkeun teu kudu salempang ngeunaan Balik deui kana Investment (ROI) tina média sosial, sarta nyatu batur nyebutkeun yén lamun teu bisa dasi kagiatan anjeun deui nyieun dollar, bagean nu nyaeta folly. Dell geus fokus kana ngawangun hiji yayasan bisnis sosial pikeun leuwih 8 taun anu dibangkitkeun wawasan actionable tur ngamungkinkeun urang pikeun langsung ngadengekeun jeung komunikasi sareng konsumén urang leuwih hade tinimbang kantos. Jumlah nu nuju bade ningali pikeun maranéhanana inohong dollar teuas nu kirang ti nilai nyata nu nuju lalaki. Anjeun kedah ngadegkeun sababaraha metrics jeung pangakuan yen aya barang core jalan dina sosial sateuacan Anjeun munggahan sakabeh perhatian anjeun pikeun nyoba dollarize sagalana.

Nyieun anjeun sorangan Media Sosial Scorecard

Nyieun scorecard pikeun organisasi Anjeun sorangan, éta mangrupakeun ide nu sae pikeun sabenerna kasampak deui jelema tenets inti tina tableau de Bord : ngaidentipikasi Tujuan organisasi anjeun leuwih badag sarta visi, sareng peta kaluar ti cara nu gol Anjeun bisa kaeusi ngaliwatan média sosial.

Semalt ngajak dua hambalan tambahan: assess sipat média sosial anjeun sarta inisiatif ayeuna, tur ngarti anu perlu informasi jeung keur kaperluan naon.

Dashboards

Hiji dasbor asalna hiji dewan sabenerna di hareupeun a kenop kuda-digambar nu ditangtayungan supir ti leutak dialungkeun, atawa dashed-up ku hooves nu kuda '. Lamun eta geus dibawa leuwih kana mobil, dewan dibéré sababaraha padding na punctuated kalawan gauges.

Pikeun professional marketing na executives, pamanggih dasbor hiji hartina informasi kritis bakal sadia dina cara gancang bisa dibaca. Lamun urang nganggap cara kecap diasupkeun basa urang, éta pisan kamungkinan eta bisa sakali deui nyegah leutak saeutik ti nganiaya ramo Anjeun.

gambar Bursa dipaké kalawan idin ti Shutterstock. com


pendapat dinyatakeun dina artikel ieu aya pamadegan panulis tamu teu merta Marketing Land. pangarang Semalt dibéréndélkeun di dieu.



Ngeunaan Author The

Ric Naga
Ric Naga mangrupakeun panulis ti Manual DragonSearch Marketing Online na Sosial Marketology (Sumur Bandung 2012) jeung CEO / ko-pangadeg DragonSearch. Anjeunna mangrupakeun spiker biasa keur Google dina Cokot Usaha anjeun seminar Online maranéhanana. Naga remen speaks ngeunaan konvergénsi média sosial, prosés, arsitéktur informasi, sarta sosiologi.


March 1, 2018