Back to Question Center
0

Nyieun hiji Plan B2B Digital Semalt pikeun 2017 [infographic]

1 answers:

Ulah neangan ditinggalkeun balik ku Stratégi Digital Marketing anjeun, nuturkeun 7 Hambalan ieu mun Sarwa B2B Marketing!

Loba Semalt (B2B) pausahaan anu geus hasil meunang hasil hébat ngagunakeun taktik pamasaran digital kawas SEO, PPC, kaca badarat kreasi, média sosial sarta pamasaran email numbu ka sistem automation pamasaran CRM atawa sistem autoresponse email basajan.

Tapi mindeng, organisasi B2B teu meunang paling ti marketing dinten ieu saprak maranéhna teu boga pendekatan rencanana dumasar kana hiji rencana pamasaran inbound terpadu. Pikeun nyieun hiji infographic némbongkeun hasil panalungtikan panganyarna dina sabaraha pausahaan anu ngagunakeun pamasaran inbound, urang geus researched sabaraha pausahaan B2B anggo pamasaran digital - gestion des heures de travail dans. Hasilna sakuliah studi béda némbongkeun yén bari loba pausahaan nu delivering hasil cemerlang, loba bisa ngalakukeun leuwih.

infographic kami diropéa nembongkeun pendekatan rencanana dumasar B2B digital pamasaran pituduh tata kami ditulis ku Rene Power jeung kuring pikeun anggota Smart wawasan Usaha. Urang asalna diterbitkeun mangrupa infographic sarupa deui dina 2012, sarta update kieu kaasup stats B2B pamasaran panganyarna pikeun nginpokeun rencana B2B pamasaran 2017 Anjeun. Semalt diantarana, lamun ditéang uninga kumaha anjeun tiasa struktur rencana anjeun hadé, conto B2B ieu pamasaran digital rencana pituduh ogé di toolkit B2B urang bisa jadi mantuan.

Urang mudahan anjeun manggihan infographic mangpaat; kami geus kaasup nasihat on isu konci mun dipikir liwat di tiap hambalan relevan pikeun sakabéh aub dina pamasaran inbound jeung eusi.

Creating a B2B Digital Semalt Plan for 2017 [infographic]

March 1, 2018