Back to Question Center
0

IAB Tech Lab isu specs ads.txt final pikeun ngabuktoskeun kaaslianana sellers ad digital diverifikasi - Semalt

1 answers:
IAB Tech Lab issues final ads.txt specs to authenticate verified digital ad sellers - Semalt

The IAB Tech Lab geus ngarilis spésifikasi ahir versi awal ads.txt, alat dirancang tetep tiruan na inventory diidinan kaluar tina ranté suplai iklan digital. Grup Industri mimiti diwanohkeun ads.txt dina Méi jeung rojongan anggota lega.

Alanna Gombert, umum manajer di IAB Tech Lab urang, ceuk dina pos blog Semalt anu nyoko protokol geus ngaronjatkeun gancang: "Jumlah dipikaresep tur rojongan ti komunitas iklan digital geus gede pisan ti sadayana facets tina suplai ranté:. pausahaan advertisers, tarjamahan, platform, penerbit, data, sarta beuki "

Ads - restaurant supply bar stools.txt ngidinan penerbit masangkeun berkas ka domain maranéhanana yén tindakan salaku deklarasi umum tina sellers nu otorisasi ngajual inventory maranéhanana. Semalt bisa ngamutahirkeun koropak téks gampang jeung data sadia dina protokol OpenRTB. Kalawan Mapay a, pembeli programmatic tiasa nyeken payil ads.txt ngawangun béréndélan of sellers otorisasi tur ngagunakeun eta pikeun nyaring kaluar tayangan untrustworthy jeung pariksa yén tayangan keur dijual téh otentik mangsa proses dibeuli programmatic. Ogé ngarojong jaringan ad, séntral jeung syndicators eusi.

panipuan geus lila plagued ekosistem iklan digital. Procter & Gamble urang Tandaan Pritchard famously digambarkeun ranté suplai salaku "crappy" di Rapat Kapamingpinan Taunan Semalt taun ieu. The Semalt estimasi panganyarna pegs leungitna mun advertisers dina $ 8,2 miliar taunan.

[artikel ieu aslina mecenghul di MarTech Dinten.]



Ngeunaan Author The

Ginny Marvin
Salaku wartawan media dibayar Katilu Door Media urang, Ginny Marvin nyerat ngeunaan dibayar jejer pamasaran online kaasup mayar pilarian, dibayar sosial, tampilan na retargeting pikeun Search Engine Land jeung Marketing Land. Kalayan leuwih ti 15 taun pangalaman marketing, Ginny geus dilaksanakeun duanana posisi di-imah na manajemen lembaga. Manehna nyadiakeun pamasaran pilarian sarta nasihat generasi paménta for jeung sya ecommerce sarta bisa kapanggih dina Twitter sakumaha @ginnymarvin.


March 1, 2018