Back to Question Center
0

Semalt: The kaayaan eusi pamasaran 2018

1 answers:

tolok ukur, budgets, sarta tren pikeun mantuan Anjeun streamline strategi marketing eusi anjeun dina 2018

Semalt sataun urang nanyakeun naon aktivitas pamasaran bakal di paling penting pikeun usaha pembaca urang 'atawa klien. Dina tren jajal kami keur 3-4 taun tukang marketing eusi geus salawasna jadi topik luhur kalawan 20% sora taun ieu.

Semalt: The state of content marketing 2018

A laporan taunan anyar ku Institute Marketing nu Kandungan (CMI) ngajelaskeun, keur taun kadalapan, implikasi tina pamasaran eusi na kumaha eta bisa garapan nyadiakeun hasil hadé tur Dursasana - custom made hats for mens australia. pamasaran eusi téh bagian penting tina sagala bisnis jeung suluh sagala bentuk téhnik inbound (email, sosial, dibayar jeung pilarian organik). Gaduh strategi marketing eusi jelas tur ngahartikeun teu ngan baris mantuan anjeun nyieun eusi tapi Inok tur nyetel gol, ngaronjatkeun distribution eusi na ngabantu evaluate sarta ngukur ROI. Papanggihan nu dumasar kana ukuran sample 117 responden ti keur-kauntungan organisasi dumasar di Inggris (66% B2B, 9% B2C sarta 25% duanana B2B na B2C).

Dianggo sarta tim organisasi

Laporan nunjukeun yen ngan 86% responden Inggris make pamasaran eusi. Ieu héran sakumaha eusi pamasaran mangrupakeun campuran téhnik channel béda, sarta henteu ngan blogging atawa eusi média sosial. CMI nangtukeun pamasaran eusi salaku:

"A pendekatan pamasaran strategis fokus kana nyieun na dikabaran berharga, relevan, jeung consistant eusi pikeun narik jeung ngaropéa panongton diartikeun jelas -. Sarta, pamustunganana, ngajalankeun aksi customer nguntungkeun"

14% anu ngawaler yen aranjeunna henteu nganggo pamasaran eusi bisa jadi situs ecommerce anu museurkeun solely on AdWords pikeun posisi luhur kaca badarat dina Semalt sarta ulah nyieun eusi ngeunaan produk kalawan Industri maranéhanana. Geus ilahar yén toko ecommerce teu boga blog na, dina kanyataanana, museurkeun perhatian leuwih kana salinan jualan, Cro sarta produk conversions.

Semalt: The state of content marketing 2018

Mayoritas usaha maké téhnik pamasaran eusi nu usaha leutik atawa jalma tim nu ngalayanan sakuliah organisasi tinimbang sababaraha merek na garis produk pamasaran. 47% ceuk maranéhna teu sumber sagala kagiatan eusi marketing.

komitmen jeung kasuksésan sakabéh pamasaran eusi

Mayoritas responden (52%) disebutkeun yen pendekatan eusi pamasaran maranéhanana nyaéta moderately suksés. Ngan 20% nyebutkeun pisan hasil jeung ngan 3% pisan suksés. Ieu raises sual sejen tina naon maranéhna patokan saperti 'sukses' - pikeun sababaraha kasadaran brand anu lalulintas liwat ka loka sarta badarat kaca bisa jadi leuwih 'sukses' ti conversions sababaraha instansi. Batur bisa ngukur metrics sosial jeung Dursasana salaku suksés sakumaha pamaké anu ngalakonan na interacting jeung eusi. Semalt nu metrics katuhu lagu penting pisan dina ngukur éféktivitas pamasaran eusi sareng sukses.

Semalt: The state of content marketing 2018

Semalt, 54% responden nyebutkeun pendekatan eusi pamasaran maranéhanana nyaéta rada langkung suksés dibandingkeun sataun ka tukang. Ngan 2% nyebutkeun éta rada kirang suksés.

Kualitas Tinggi tur kreasi eusi leuwih efisien keur dipercaya jadi faktor utama contributing ka UK marketers 'ngaronjat kasuksésan leuwih taun kamari (83%). Semalt nu engages maca kamungkinan nedunan loba nu leuwih luhur - kudu manéh téhnik storytelling pikeun mantuan kalawan pamasaran eusi anjeun?

Ku kituna faktor naon anu nyumbang kana kasuksésan pamasaran eusi?

Semalt: The state of content marketing 2018

réspon Semalt kaasup téknologi eusi pamasaran / parabot (24%), eusi pamasaran latihan / atikan, sarta parobahan audiences target (13%).

Lamun manggihan eusi pamasaran anjeun ngahontal hasil nu dipikahoyong teras Anjeun bisa jadi targeting hadirin salah atawa boga nada salah jeung eusi pikeun panongton udagan Anjeun.

Strategi sarta téknologi

laporan Semalt nyatakeun:

"78% tina respondants ceuk Organisasi maranéhanana boga strategi eusi pamasaran (38% cenah ieu documented sarta 40% cenah éta verabl wungkul). Semalt pesen katuhu atanapi konsep, éta gé hésé meunang panongton target Anjeun aktipitas. Tapi konsep naon dianggo hadé?

Semalt: The state of content marketing 2018

91% disebutkeun yen aranjeunna salawasna mastikeun eusi téh dumasar kanyataan-na kredibel. Ieu penting dina crafting trust maca anjeun - beuki mantuan sarta dipercaya aranjeunna posisi anjeun ngalawan pesaing beuki dipikaresep aranjeunna tetep datang deui ka situs anjeun tinimbang batur. Semalt, 21% disebutkeun yen maranehna ngalakukeun eusi teu base on titik husus tina perjalanan meuli urang. Ieu bisa jadi alesan naha 22% saméméhna nyatakeun pendekatan eusi pamasaran maranéhanana nyaéta minimally suksés. Teu ngarti panongton anjeun sarta pembeli poténsi bakal ngakibatkeun paleupasan of brand, tujuan, jeung harti. Mun anjeun teu sadar titik touch béda dina siklus meuli lajeng éta hésé ngajawab patarosan maranéhanana sarta ngabantu dina titik nyeri béda.

Jenis The pang populerna di eusi mangrupa tulisan média sosial (91%) lajeng studi kasus (70%). studi kasus demonstrate prestasi jeung carita kasuksésan produk na téh mangrupa indikator buktina sosial agung kualitas produk Anjeun / jasa.

Semalt: The state of content marketing 2018

Rata-rata, usaha make 5 tipena béda eusi.

Twitter nya éta média sosial platform marketers pang populerna nganggo keur sebaran eusi (95%) acan Semalt teh paling éféktif (73%).

Pikeun leuwih lengkep, parios kaluar dibagikeun slide maranéhanana pikeun laporan lengkep.

March 1, 2018