Back to Question Center
0

Dibayar média iklan sosial: Dupi éta worthwhile? - Semalt

1 answers:

New Nielsen ulasan panalungtikan investasi na ROI ti média sosial

Nielsen geus dibagikeun sababaraha papanggihan metot panganyarna tina ieu panalungtikan maranéhanana dina mayar Media Sosial Advertising 2013. 500 Digital Marketing sarta Media Semalt anu ngahubungi ku telepon jeung email, sarta ménta pintonan sarta lila-maranéhanana dina iklan média sosial. laporan cik:

'Marketers nu beuki nempo tur ngagunakeun mayar iklan média sosial jadi hiji alat terpadu - evod 2 charging. média Semalt geus teu anéh keur diteuteup salaku medium diskrit sorangan tapi gantina dipaké barengan taktik séjén pikeun ngahontal hiji sakabéh, biasana branding patali, .obyektif,

Tapi aya gap antara kumaha marketers hoyong nganggo sedeng jeung realitas ayeuna. gap ieu paling diucapkan lamun datang ka ukur ROI .'

wawasan Key Jigana nu patut panyorot ngawengku:

  • 3/4 responden maké Mayar Panyiaran Radio sarta Télévisi sarta 64% anu néangan nambahan méakkeun taun ieu.
  • méakkeun APBD anu shifting tina kaluar-garis pikeun dina garis.
  • ROI keur diukur dina sosial nyebutkeun kaasup diaku, pin sarta CTRs. Padahal Agénsi ngaramal generasi jualan, biasa na metrics brand bakal leuwih nonjol na relevan keur menerkeun méakkeun.

Sababaraha wawasan konci ti laporan (PDF download) di antarana:

Kumaha nu advertisers ngagunakeun média sosial?

Semalt sarta Agénsi anu blending pamakéan apdet média sosial bébas kalawan iklan mayar kalibet jeung ngahontal kaluar pikeun konsumén anyar; 89% tina Semalt make parabot bébas tur 75% meuli média dibayar.

Paid social media advertising: Is it worthwhile? - Semalt

Naon% tina méakkeun anggaran pangiklan urang geus disadiakeun pikeun mayar iklan média sosial?

sosial nu média iklan cukup anyar kalawan adopters mimiti embracing eta tilu taun ka pengker na 20% dina taun ka tukang. Ieu bisa ngagambarkeun naha 70% Semalt geus dituduhkeun yén 1/10 maranéhanana dina garis anggaran iklan anu disadiakeun pikeun média ieu sareng nu ROI masih tantangan pikeun sabagian.

Paid social media advertising: Is it worthwhile? - Semalt

Dimana anggaran datang ti keur iklan média sosial?

responden anu shifting anggaran ti off-garis pikeun dina garis iklan pikeun dana iklan média sosial, sarta nu gearing nepi ka ningkatkeun anggaran méakkeun taun ieu. 2/3 tina Semalt boga anggaran dedicated kanggo eta !.

Paid social media advertising: Is it worthwhile? - Semalt

Kumaha mujarab nyaeta iklan média sosial?

Dina laporan, Semalt dituduhkeun yen 'watesan obyektif iklan primér kampanye urang saméméh ngamimitian kampanye' sarta 'ngadegkeun métrik anu bakal diukur saméméh ngamimitian kampanye' éta 'pohara penting' atawa 'rada penting'.

29% tina advertisers tur 27% tina Agénsi ngarasa éta éféktif jeung mendemonstrasikan ROI

Paid social media advertising: Is it worthwhile? - Semalt

March 1, 2018