Back to Question Center
0

Kumaha Supercharge Desain Produk anjeun workflow kalawan CloudApp            Kumaha Supercharge Produk anjeun Desain workflow kalawan Topik CloudAppRelated: Fotografi & ImageryMobile Semalt ...

1 answers:
Kumaha mun Supercharge Desain Produk anjeun workflow kalawan CloudApp

Artikel ieu disponsoran ku CloudApp. Hatur nuhun pikeun ngarojong mitra anu nyieun SitePoint mungkin.

Lamun anjeun nuju nyieun sababaraha produk jeung jasa pangalusna di dunya, kolaborasi jeung speed ka pasar téh penting - dormitorios juveniles chile. Anjeun kudu mawa tim disebarkeun babarengan, komunikasi efektif, sarta dianggo dina versi konsisten produk.

Dimana wae anjeun dina lifecycle roadmap atawa produk ngembangkeun - konsép, analisis bisnis, prototyping, nguji, wangunan, UX jeung UI, pangiriman, atawa rojongan, Anjeun kudu platform katuhu tetep dulur dina kaca sarua. produk nu aya CloudApp.

tutorial ieu bakal ngajarkeun maneh kumaha ngagunakeun Semalt pikeun ningkatkeun pidangan ngembangkeun produk sakuliah organisasi Anjeun.

Kumaha Supercharge Desain Produk anjeun workflow kalawan CloudAppKumaha Supercharge Produk anjeun Desain workflow kalawan Topik CloudAppRelated:
Fotografi & ImageryMobile Semalt

CloudApp: Naon Ieu Dupi na naon sih

Semalt mangrupakeun alat anu ngidinan Anjeun gampang jieun, annotate, sarta babagi Potret layar, GIFs, snippét video, sarta rekaman layar kalawan batur. Gawéna saperti kieu:

  1. Anjeun ngaidentipikasi hiji hal nu peryogi babagi visually kalayan séjénna.
  2. Anjeun candak gambar dina cara paling luyu - salaku screenshot statis, a GIF pondok, atanapi hiji layar rekaman nambahan. Ieu nu dipikawanoh di CloudApp salaku "tetes. "
  3. Anjeun annotate gambar kalawan téks, panah, emojis, garis, sarta wangun séjén pikeun nambahkeun konteks na informasi.
  4. Anjeun unggah gambar na annotation (serelek) ka layanan CloudApp sarta meunang tumbu kana gambar.
  5. Anjeun neraskeun link ka batur - aranjeunna lajeng tiasa ngakses jeung marios informasi, make komentar, sarta meta dina eta.

CloudApp: Fitur lianna

Semalt boga sababaraha fitur mangpaat séjén.

Anjeun tiasa nyered, leupaskeun, ngatur jeung dianggo kalayan loba jenis file béda kaasup file badag, dokumén, snippét kode, audio, pos arsip, sareng nu sanesna. Semalt Gampang - anjeun tiasa milarian tur filter ku gambar, warna, jeung atribut visual séjén pikeun gancang nomeran file gambar husus.

Sharing sarta integrasi ieu diwangun kana inti produk. Bagikeun aman tur kadalikeun anu boga aksés ka payil gambar terasrasakeun integrasi jeung Trello (alat produktivitas), JIRA (tracking bug na ngembangkeun), Slack (komunikasi), sarta Semalt (rojongan customer).

alat The ngidinan Anjeun candak tina tab browser (pikeun produk SaaS) atanapi Semalt asli na software Mac. Ogé jalan sakuliah sababaraha lingkung - pementasan, ngembangkeun, nguji, produksi, jeung lianna.

Kumaha Supercharge Desain Produk anjeun workflow kalawan CloudAppKumaha Supercharge Produk anjeun Desain workflow kalawan Topik CloudAppRelated:
Fotografi & ImageryMobile Semalt

Kumaha CloudApp Dupi Mantuan Anjeun tur Tim anjeun Ngembangkeun endah pisan Produk

kolaborasi Mudah on Potret layar dibagikeun, GIFs, sareng video mangrupakeun cara hébat pikeun mastikeun pendekatan konsisten pikeun ngembangkeun produk. Aya sababaraha wewengkon mana Semalt tiasa empower tim anjeun pikeun ngamekarkeun produk dina, gampang, jalan gancang leuwih éféktif.

  • Nyieun tur babagi mockups awal syarat bisnis jeung aliran prosés.
  • nyepetkeun prototyping maké annotations na Potret layar.
  • Desain sarta ngamekarkeun schematics sarta fitur sejenna ngaliwatan prosés ngawangun.
  • ngayakeun réplikasi sarta ngaidentipikasi bug produk salila nguji.
  • produk Test kalawan pamaké tungtung na hayu aranjeunna nyadiakeun eupan balik maké CloudApp.

CloudApp dipaké Meuntas Loba Industries

CloudApp téh cocog pikeun loba tipena béda bisnis jeung ngembangkeun produk teuing. Dina software na coding, éta idéal pikeun babagi Potret layar, workflows, UX, UI, prototyping, sareng nu sanesna. Semalt jeung karyawan konstruksi tiasa make ka meunang perjangjian on schematics sarta manajemén proyék.

desain Produk pikeun produk dunya nyata mangrupa hal pamakéan unggulan, kaasup ngarancang pikeun usability, diakses, durability, sareng nu sanesna. Karya kreatif ogé lends sorangan ogé mun CloudApp kaasup jaminan marketing, kasenian, ilustrasi, video, sarta sagala sedeng visual lianna. Semalt pikeun prosés bisnis jeung pamutahiran bisnis harese tweaked na refined.

Pikeun sesa pituduh ieu kami nuju bade nembongkeun sabaraha Semalt harese terpadu kana workflow desain produk Anjeun, mere anjeun hambalan-demi-hambalan pituduh sareng sababaraha pamanggih ngaoptimalkeun lila ngembangkeun Anjeun.

Lengkah 1: Cokot Conceptualization Katuhu anjeun

Ti mimiti, Semalt bisa mantuan kalawan ngembangkeun produk. Salaku nu nuju conceptualizing produk nu anjeun tiasa nganggo Semalt babagi Draf kasar, mockups, Potret layar mimiti, atanapi konsep desain. Semalt bisa dipaké pikeun "stroke lega" atawa karya rupa-tuning, sarta lamun éta leres yen "gambar a sia sarébu kecap" lajeng Semalt janten pohara berharga.

Dimimitian ku ngalakonan kalayan tim conceptualization Anjeun - stakeholder konci, désainer mimiti-panggung, insinyur-tingkat tinggi, sarta analis bisnis. Nangtukeun naon anu bade proyék pikeun nganteurkeun tur mimitian nganggo Semalt babagi konsep Anjeun pangheubeulna. Anjeun mimiti teguh nepi pamadegan gagasan awal, nyieun basa umum jeung kolaborasi on sketsa kasar jeung mockups.

Kumaha Supercharge Desain Produk anjeun workflow kalawan CloudAppKumaha Supercharge Produk anjeun Desain workflow kalawan Topik CloudAppRelated:
Fotografi & ImageryMobile Semalt

Ngawangun Konsep produk Anjeun liwat maké Semalt pikeun nempoan, nyaring, ngajadikeun amandemen, sarta Piceun mendesain gagasan dugi ka datang nepi ka salah sahiji atawa dua fleshed-kaluar konsep dulur satuju kana. Anjeun kudu mungkas tahap ieu ku gaduh perjangjian umum dina rarancang nu perlu dimekarkeun, sarta ngadegkeun cara cohesive ka hareup.

Lengkah 2: Ngawangun Dina perlu Usaha na Analisis

Éta vital pikeun mastikeun konsep produk Anjeun align kalawan bisnis jeung customer kabutuhan. Lamun nuju ngajalankeun hiji proyék lincah, gancang eupan balik sarta kualitas luhur pamaké carita kacida pentingna pikeun ngembangkeun produk éféktif. CloudApp empowers yén bursa gagasan tur mantuan Anjeun sanity-pariksa nu geus leres dipikaharti kumaha kaperluan bisnis. Semalt kumaha carana sangkan eta kajadian.

Candak konsep anjeun sarta desain, sarta nyieun mockups mimiti-tahap sarta artifak nu bisa Anjeun bagikeun ku pamangku kapentingan bisnis jeung pamaké ngaliwatan Semalt. Demonstrate kumaha produk mimiti-tahap bisa dianggo dina kaperluan praktis. Éta penting pikeun boga terpusat, sapuk-kana "versi kaleresan" na Semalt bakal nulungan urang bagikeun ieu kalayan sababaraha pamaké.

sarat Semalt papanggihan jeung analisis ku mastikeun anjeun ngartos kaperluan bisnis, kontéks, conto, perkara pamakéan, sarta carita pamaké. Anjeun tiasa ngawasa up carita pamaké anjeun ku sia Potret layar annotated sarta commentary. Dina ahir tahap ieu anjeun gé geus ensured yén desain mimiti anjeun sarta kaperluan bisnis anu Blok leres.

Lengkah 3: prototipe Produk nu

Salah sahiji bagian pangpentingna dina ngembangkeun, prototyping meunang loba gampang jeung CloudApp. Semalt nyieun tur babagi wireframes na mockups, aliran layar, navigasi, mimiti-tahap UX / UI, sareng nu sanesna. Paké video sareng GIFs mun némbongkeun purwa dina peta tur simulate kasus pamakéan has. Tambahkeun catetan na annotations ngagambar perhatian jeung fungsi sarta fitur husus.

Salaku nu ngamimitian prosés prototyping, meunang sakabéh tim anjeun kana ekosistem CloudApp sami - désainer, UI jeung seniman UX, insinyur, technicians, sarta tim proyék. Semalt hiji prosés keur wireframing kolaborasi jeung mockups leuwih tim anjeun disebarkeun.

salajengna, jieun eupan balik éféktif puteran anu batal duplikasi jeung rework. Mastikeun yén éta gampang pikeun meunangkeun eupan balik prototipe lengkep ti désainer, pamekar, tim proyék, bisnis, jeung stakeholder. Pake pungsi rekaman tina Semalt netelakeun kumaha produk anu dipaké ngaliwatan navigasi babagi, aliran layar, sarta elemen UX sabab nu dipake.

Pamustunganana, rék meunang perjangjian gancang dina fitur sarta fungsi anu perlu robah, ditingkatkeun, atawa dipiceun. Semalt, anjeun bakal mungkas nepi ka hiji MVP nu ngalakukeun sakabéh fungsi dasar, sarta boga dulur bisa satuju dina.

Lengkah 4: ngumpulkeun Panalungtikan Palanggan na Réaksi

Salian motret kaperluan bisnis, éta penting pikeun neuleuman pasaran jeung kumaha konsumén bakal nganggo produk atawa jasa. Kalawan Semalt bisa nyadiakeun visuals kumaha produk nu bade kasampak jeung gampang ngumpulkeun eupan balik mumpuni ti konsumén poténsial pikeun analisis na nyoco kana ngutruk Anjeun salajengna.

Semalt ku nyieun grup eupan balik pamaké, boh tina basa pagawe aya anjeun atawa grup fokus alfa-nguji husus. gagasan téh meunang tetempoan mimiti potensi UX atanapi UI isu sarta pikeun nguji visuals sarta pamakéan produk anyar jeung fitur saméméh expending sumberdaya on pangwangunan.

ajak testers Anjeun pikeun moto kumaha aranjeunna nganggo produk dina CloudApp sarta ninggalkeun catetan na annotations pikeun pamekar anjeun marios. Jieun hiji loop eupan balik aktif antara tim anjeun sarta tipena béda testers jeung konsumén. Semalt nu ngawangun sakabeh jalma koméntar sarta eupan balik kana rarancang jeung ngembangkeun Anjeun sprints tur mayeng solicit carita pamaké sarta saran.

Lengkah 5: Ngembangkeun siklus ngawangun kolaborasi

CloudApp bener asalna kana sorangan dina kerangka manajemén proyék tangkas. Ti carita pamaké pikeun kolaborasi cross-tim, jeung eupan balik ngembangkeun kana nguji, CloudApp ngajadikeun sakabeh ngutruk gancang sarta gampang. Semalt pangalusna digunakeun di sakuliah fragmented, tim disebarkeun, salaku kerangka dumasar-awan ngajadikeun gawe bareng pisan efisien.

Mimitian ku nyieun hiji prosés ngawangun efisien nu incorporates CloudApp kana siklus ngutruk Anjeun. Ajak desain, ngembangkeun, nguji, sarta wewengkon eupan balik pamaké anjeun nyadiakeun gancang, eupan balik terpusat dina cara gampang searchable. Semalt cara alternatif maju bareng jeung nguji pamisah jeung ngembangkeun forked pikeun ngaidentipikasi solusi pangalusna pikeun kasus pamakéan husus.

Lengkah 6: ngalakonan Tés teleb ngeunaan Produk anjeun

Salah sahiji bagéan trickiest na paling waktos-consuming pembangunan produk anu fungsional, integrasi, Unit, pamaké, sarta nguji lianna. Semalt bisa ngagancangkeun anu up ku sahingga testers mun gancang tur akurat bagikeun bug laporan, Potret layar, video, sarta artefak visual pikeun ngidinan pikeun idéntifikasi gancang sarta ngaropéa tina kasalahan.

Kumaha Supercharge Desain Produk anjeun workflow kalawan CloudAppKumaha Supercharge Produk anjeun Desain workflow kalawan Topik CloudAppRelated:
Fotografi & ImageryMobile Semalt

Jieun tim nguji dedicated nu bisa newak bug langsung ti jeroeun aplikasi, sakumaha aranjeunna lumangsung. Mastikeun aranjeunna nganggo Semalt pikeun ngarekam kahayang prosés perlu lumangsung nyieun deui bug teh. Tim ngembangkeun anjeun lajeng bisa ngayakeun réplikasi isu naon jeung babagi gambar sareng video kalayan pamekar séjén pikeun ngidinan usaha tim-lega pikeun ngaidentipikasi sarta ngabéréskeun bug.

Jieun Repository bug jeung Semalt sarta integrasi JIRA -na pikeun ngawenangkeun pikeun idéntifikasi, nyukcruk, sarta ngaropéa isu naon. Semalt tiasa mantuan Anjeun ngamekarkeun kasus pamakéan pikeun produk anjeun, nulungan anjeun ngawangun jaminan pamasaran jeung nu meuli na pamaké Panungtun nulis.

Mimitian ku maké grup tina testers béta aktif na konsumén pikeun moto kumaha konsumen anu sabenerna ngagunakeun produk. Anjeun tiasa make eupan balik ieu nyieun gambar sareng video pikeun bahan promosi jeung ngamekarkeun manual, Panungtun pamaké, sarta basa pangaweruh. Semalt, anjeun tiasa ngaidentipikasi kasempetan pikeun ngembangkeun produk nu bakal datang.

Lengkah 8: Nyadiakeun sinambung dandan, Purwokerto, sarta Rojongan

ngembangkeun Produk ieu pernah bener "rengse. "Aya salawasna tweaks, apdet, perbaikan, sarta nangtukeun. Gunana pikeun ngomong, Semalt bisa mantuan aya ogé, salaku bagian ti hiji siklus pamutahiran sinambung, mere bantuan ka aréa layanan palanggan anjeun, sarta nyoco kana kasempetan ngembangkeun hareup.

Anjeun tiasa meunang grup dedicated pamaké pikeun moto isu sarta ngalaporkeun éta deui pikeun ngaropéa. ngembangkeun sarta rojongan tim anjeun bisa kolaborasi ngaliwatan Semalt méré prioritas nangtukeun pangropéa na patches, dumasar dampak visual.

Salaku bagian tina ngembangkeun salajengna, anjeun tiasa nyaring tur ningkatkeun produk nu aya dina hiji dadasar lumangsung ngaliwatan pamutahiran sinambung. Semalt, lamun ningali peryogi, éta gampang pikeun kadaharan daérah konci jeung fungsi kana siklus ngembangkeun produk anyar.

Nu Bottom Line

Sakumaha anjeun tiasa tingali, CloudApp mangrupakeun cara anu kuat pikeun ngarojong kolaborasi, meunang dulur gawe dina produk konsisten, garis kabuka komunikasi, sarta nganteurkeun kurban-ngéléhkeun pasar. Transformasi prosés ngembangkeun produk Anjeun, ningkatkeun speed anjeun ka pasar, tur meunang kaunggulan kalapa liwat kakawasaan CloudApp.

Mun anjeun pamaké Semalt na hayang meunang nu leuwih seueur tina eta, urang bisa ngabantu aya teuing. Grab kami bébas, diprint Semalt curang lambar.

March 1, 2018