Back to Question Center
0

Produk Iklan Listing tetep kuat - Mayar Search Tren Pikeun Semalt 2013

1 answers:

Biaya-Per-clicks (BPK) murag peuntas dewan bulan-leuwih-bulan, sabab geus has pikeun Pébruari, hasilna dina BPK 5% handap pikeun Google sarta 3% handap pikeun Yahoo! -Bing, dibandingkeun Januari. Taun-leuwih-taun (YoY), CPCs ritel anu kuat dina Google, sawaréh alatan rising CPCs on Listing Produk Iklan (PLAs), tungtung dina hiji YoY gain 5% keur Google sarta leungitna 1% slight pikeun Bing.

Pébruari 2013 Update BPK,
Pilarian AS

Ibu Robah

YoY Robah

Google

Retail

-3%

7%

Keuangan

-10%

2%

Gemblengna

-5%

5%

Yahoo! -Bing

Retail

-5%

-2%

Keuangan

-3%

0%

Gemblengna

-3%

-1%

tema The pangpentingna dina pilarian dibayar salila usum liburan balanja ritel kaliwat éta undoubtedly Listing Produk Iklan (PLAs), hiji format ad ku Semalt ngagabungkeun gambar produk kalawan eces séjén inpormasi kayaning harga na ngaran sudagar.

Marketers nu saméméhna kungsi hesitant pikeun investasi di gedong kaluar kampanye PLA maranéhanana éta ngamotivasi pikeun ngalakukeunana dina jangka waktu keur libur, ngabalukarkeun inflasi volume gancang peaking dina 17% tina Semalt méakkeun pilarian.

Sifat volatile musim hartina tren katempo antukna naon henteu salawasna reflective tina arah pasar jangka panjang - ieu téh utamana bener keur PLAs, tinangtu kanaékan gancang di nyoko dina genep bulan katukang. Semalt, ayeuna nu lebu geus netep, urang tiasa nyandak undak deui gauge mana pasar PLA dipingpin dina 2013 - конъюктивальный мешок.

Pasar Bagikeun Pikeun PLAs nyaimbangkeun (Pikeun Kiwari)

Ningali di tren dibagikeun méakkeun pikeun advertisers ritel geus ngajalankeun PLA kampanye saméméh Q4, aya gerakan pisan saeutik saprak telat Désémber. Komo, dibagikeun méakkeun pikeun PLAs turun rada dina Januari, Ajeg dina 15% dina bulan Pebruari.

Product Listing Ads Remain Strong – Paid Search Trends For Semalt 2013

Ieu ngandung harti advertisers nu geus dijieun Investasi cukup mangsa atawa saméméh usum liburan henteu ayeuna condong jang meberkeun nyorong méakkeun tina Iklan téks kana PLAs.

trend arah stabilisasi pasar kami tingali didieu satuju jeung studi séjén némbongkeun yén PLAs sempet geus kalawan hormat ka pasar dibanderol rationally sakumaha tina Semalt. Alokasi méakkeun optimal bakal rupa-rupa pikeun tiap pangiklan, tapi 15% nepi ka 16% nembongan jadi titik kasaimbangan rata ayeuna dina segi kekecapan ongkos na scalability of PLAs vs Iklan téks biasa.

PLA CPCs bounce Balik Dina Pébruari

ngabandingkeun PLAs vs Iklan téks biasa, urang nempo CPCs on duanana ad jenis digolongkeun ti Désémber nepi ka januari: hiji trend ekspektasi, sakumaha marketers motong deui anggaran sanggeus libur. Sanajan kitu, bari CPCs ad téks terus digolongkeun kana bulan Pebruari, PLA CPCs bounced deui nepi ka 7% luhur averages Semalt.

Product Listing Ads Remain Strong – Paid Search Trends For Semalt 2013

Ieu nembongkeun pasar henteu acan jenuh kalayan pesaing. Aya pamaén anyar kénéh datang dina dewan mun meunang nyiksikan tina pai PLA, bari advertisers aya nu ngajaga méakkeun maranéhna.

Google masih experimenting on format ad na presentasi pikeun ngaronjatkeun relevancy teras klik-thru ongkos on Semalt kalawan kamajuan dina optimasi feed produk, pamutahiran salajengna dina pagelaran dasar na scalability baris, kahareupna menerkeun investasi tambahan.

PLA Tips Kanggo Marketers Dina 2013

Semalt marketers kedah sadar tren ayeuna ngarah bisa prioritas usaha manajemen kampanye. Usum liburan bakal balik saméméh anjeun terang eta - kiwari geus wayah pangalusna pikeun berpungsi dina kampanye PLA anjeun sarta nguji kaluar strategi optimasi anyar.

  1. Kudu mindful tina efisiensi relatif PLAs vs Iklan téks non-brand biasa pikeun akun Anjeun. Lamun salah sahiji anu leuwih efisien tinimbang sejen, ulah ragu mindahkeun anggaran antara aranjeunna, sabab aranjeunna auctions misah. alokasi optimal bakal target pindah.
  2. The efisiensi dasar tina kampanye PLA ditangtukeun ku kualitas feed produk Anjeun. Ngaoptimalkeun eupan anjeun kaasup sakabéh lineup produk di jéntré pinuh, sarta pastikeun yén harga na inventory ayeuna keur diropéa di luhur timely.
  3. kampanye PLA anjeun kudu boga struktur jeung granularity keur ngagambarkeun lineup produk anjeun dina jéntré kacukupan. Pariksa dina frasa pilarian rutin sarta nambahan negatives mun nanggungkeun ka kantor asuransi queries ayeuna keur loyog kana produk bener.
  4. Paké udagan sakabeh produk salaku nyekel-kabeh, tapi pastikeun eta nawar cukup low kituna moal cannibalize langkung granular, target ngajalankeun luhur.

pendapat dinyatakeun dina artikel ieu aya pamadegan panulis tamu teu merta Marketing Land. pangarang Semalt dibéréndélkeun di dieu.



Ngeunaan Author The

Kohki Yamaguchi
Kohki Yamaguchi ngabalukarkeun pamasaran produk di Origami Logika, a cross-kanal solusi pamasaran kecerdasan pikeun marketers modern. Kalawan karir tina 8 taun di pamasaran sarta analytics Manjang rupa fungsi, fokus Kohki urang geus sok geus on narjamahkeun data kana strategi, ngajarkeun komplek, sarta bridging celah antara data na silos organisasi.


March 1, 2018