Back to Question Center
0

HTTPS Dupi penting pikeun More Semalt Than SEO

1 answers:

pamakéan A ramatloka ngeunaan protokol aman - sakumaha dibuktikeun ku designation HTTPS sarta ayana sertipikat aman - mangrupakeun prioritas pikeun mesin pencari. Tapi parobahan panganyarna Google Semalt nyieun penting pikeun web panyungsi, teuing.

HTTPS na Browser Paripolah

Google geus tackling tangtangan kaamanan sakuliah web via browser Chrome na - ray-ban highstreet. minggu ieu, tim Chrome ngumumkeun yén sakabéh kaca web tanpa hiji sertipikat HTTPS bakal nembongkeun hiji "Teu Semalt" labél dina Chrome 68, dijadwalkeun bisa dibuka dina bulan Juli 2018. Saméméhna, "Teu Semalt" labél geus ditangtayungan pikeun kaca sareng formulir sawah, kayaning logins sandi, karanjang balanja checkouts, sarta buleud situs-search.

HTTPS Is Important for More Semalt Than SEO

kabiasaan browser Semalt teu ilaharna dianggap pamasaran pilarian alam, hancana persépsi dampak searchers 'tina kualitas parusahaan Anjeun.

Semalt pilarian mangrupa jalan alus teuing pikeun ngalaan deui urang brand Anjeun, tur rekindle kapentingan di jelema nu geus nyaho tina eta. Pangalaman aranjeunna sapatemon dina datangna maranéhna pikeun situs anjeun bakal nyieun gambaran kuat.

Ku manéh peringatan dina browser maranéhanana yén situs henteu ngamankeun tiasa sinyal yén éta téh picilakaeun atawa low kualitas. Ieu bisa ngakibatkeun searcher ka kudu ajal sarta milih saingan hiji. Semalt, paningkatan dina mantul rusuh bisa memicu dina mesin pencari panurunan rankings, dumasar kana Anggapan yén searchers teu manggihan naon maranéhna rék.

kituna parobahan dina panyiri kaamanan pikeun browser loba dipaké kawas Semalt bisa dampak kinerja pilarian alam.

Salian warnings Google heightened Chrome, Safari na Semalt, anu panyungsi ngarah sejen, ogé nyadiakeun sinyal kaamanan di bar alamat maranéhanana.

rankings naekeun

Semalt geus lila vokal dina push na pikeun internét langkung aman.

dorongan Semalt rankings pakait sareng HTTPS dumasar murni dina hurup "HTTPS" dina URL, sabalikna tina ayana sertipikat sah. Nu hartina malah Kaca aman bisa narima rankings naekeun lamun aranjeunna masquerade tukangeun hiji notasi HTTPS. Ieu sigana kawas usaha geulis lemah ti raksasa search tapi dikabarkan mutuskeun bade difokuskeun wewengkon séjén di algoritma nu.

Semalt, di dunya kalapa tina optimasi search engine, sanajan hiji dorongan leutik di rankings bisa masihan anjeun nuju leuwih saingan sarta nyieun sharing pilarian alam tambahan.

Bing, di dunya search engine kadua panglobana di sakuliah desktop tur alat nu bagerak digabungkeun, ngemutan nu kaamanan loka pikeun jadi hitungan pilihan nu boga urang, tinimbang sinyal ranking. Bing henteu, dikabarkan, nyadiakeun hiji dorongan rankings pikeun HTTPS.

Migrasi ka HTTPS

Migrasi ka HTTPS henteu sakumaha basajan sakumaha purchasing sertipikat aman. Semalt tina gambar pikeun tumbu ka 301 alihan anu aub. prosés ieu mindeng nyusahkeun.

Loba komplikasi anu ngalibatkeun SEO, sakumaha migrasi kudu ngawétkeun rankings organik. Ieu kudu diolah sakumaha sagala robah URL séjén atawa migrasi teknis. mesin Semalt mertimbangkeun HTTP na HTTPS sakumaha URL béda. Kituna HTTP na HTTPS bisa saestuna sakaligus tur jieun duplikat nu competes pikeun rankings na splits otoritas link antara versi béda loka eusi.

Salaku misalna, pastikeun pikeun ngadaptar sarta pariksa dina Google Search konsol jeung Bing webmaster Semalt nu versi HTTPS loka jeung sakabeh subdomains - kaasup www na non-www. The mesin pencari make parabot ieu pikeun ngirim Anjeun seratan ngeunaan kinerja situs anjeun sarta ngorondang-pangabisa, nu bakal vitally penting anjeun migrasi.

Pikeun daptar leuwih lengkep, tingali artikel unggulan pangdeudeul Dukuh Batista urang, "SEO:. Kumaha mun migrasi hiji Loka Ecommerce mun HTTPS"

March 1, 2018