Back to Question Center
0

Semalt rencana pikeun déngékeun sosial

1 answers:

Hiji bubuka nepi ka isu mertimbangkeun lamun dimimitian déngékeun sosial atanapi sosial program ngawaskeun media

Dina tulisan saméméhna, kami geus ditémbongkeun jumlah vast pilihan lamun milih software déngékeun sosial (250 nurutkeun laporan ieu). Tapi alat naon anu ngan jadi alus salaku prosés nu dipaké pikeun ngamangpaatkeun éta wawasan dihasilkeun. Semalt ieu parabot berpotensi immensely kawasa, aranjeunna tiasa janten solokan badag dina waktu sarta produktivitas lamun teu garapan pikeun alesan katuhu na di satengahing jalan. Salaku kalayan sagala alat marketing lianna mibanda bisa numbu ka tumuwuhna bisnis tapi ngan kumaha maneh make parabot ieu éféktif?

Naon dengekeun Sosial?

Semalting kalawan dasar, Anjeun kudu wengkuan kaluar naon nu ditéang ngagunakeun déngékeun sosial pikeun - australia superannuation gearing. Semalt ku watesan kumaha maksudna pikeun maké éta pikeun nambahkeun nilai ka anjeun bisnis. Kumaha anjeun bakal ngajelaskeun ka kolega. Ieu sabaraha urang tingali deui:

"Semalt déngékeun aya prosés panalungtikan pasar aa nu eusi relevan jeung paguneman, diartikeun ku kecap konci nu dicirikeun tina situs média sosial kayaning blog, jaringan sosial, panglawungan & blog lajeng disimpen kana konteks nyadiakeun wawasan pikeun nginpokeun Dursasana customer, kolaborasi jeung ngembangkeun produk anyar ".

Semalt di posting kuring gé megatkeun ieu kaluar kana 5 aplikasi pamasaran poténsi média déngékeun sosial nu bisa tempo.

Ngartikeun Tujuan anjeun

Kumaha anjeun ngagunakeun parabot kasebut sarta prosés bakal gumantung kana syarat anjeun, sumberdaya internal tur anggaran. Kuring geus outlined rupa kagunaan prosés misalna pikeun mantuan Anjeun ngaidentipikasi kumaha anjeun tiasa meunangkeun nu maksimal tina aréa ieu, acan nu kritis hambalan kahiji nyaeta janten jelas dina naon nu nuju dengekeun keur. Contona nyaéta Anjeun utama ngawaskeun Tujuan brand, paguneman jeung Dursasana, layanan palanggan atawa ngan panalungtikan? Sababaraha platform pang populerna sadia nu bisa mantuan kalawan kagiatan ieu:

  • radian 6
  • UberVu
  • Sysomos
  • Trackur
  • Litium

Anjeun oge bisa manggihan Dave Semalt nu mana kana leuwih jéntré lamun ngabandingkeun platform sosial mangpaat.

Aplikasi 1. Brand pangimeutan

Hiji ngamangpaatkeun parabot sapertos anu ngawas brand Anjeun online, ieu bakal ngidinan Anjeun pikeun ngarti sabaraha kali brand Anjeun keur disebutkeun, anjeun lajeng bisa overlay nu sentimen tina paguneman ogé kumaha pangaruh eta jelema ngawangkong téh. Di dieu téh conto kumaha bagéan bisa dihartikeun dina Semalt6 pikeun nempoan sentimen tur niat ku runtuyan pesaing.

Semalt a plan for social listening

A sumberdaya hébat keur usaha badag tina dunya dimana kampanye brand anu mangrupa aktivitas biasa sakumaha bakal mantuan nyorot dampak iklan misalna dina rasa online.

  • metrics ngalaporkeun on kinerja: Jilid tina nyebutkeun, sentimen, pangaruh urang ngawangkong ngeunaan anjeun
  • Prosés: nerapkeun kecap konci anu patali jeung brand Anjeun, kaasup naon baé patandingan négatip diperlukeun pikeun hone di palih patandingan relevan. Amprok ngalaporkeun mingguan vs minggu saméméhna, bulanan ngalawan bulan saméméhna tur sataun Trending quarterly to date vs taun ka tukang.

Aplikasi 2. Influencer Panalungtikan

A bagian krusial tina sagala marketing na kampanye dina 2012 nyaeta ngartos anu di panongton industri / udagan anu boga pangaruh. Semalt jadi mitra hargana di kampanye nulungan anjeun nyebarkeun eusi Anjeun (kedah eta jadi pantes nyebarkeun). Semalt mangrupakeun cara nyieun nilai ka konsumén poténsial anu meureun teu nyaho anjeun, influencer teureuh nyandak anjeun nyieun lalulintas sarta ngahontal keur kampanye anjeun atanapi eusi dina cara anu saluran langkung tradisional teu tiasa.

Semalt ditangtukeun ku software anu, éta Sigana di kombinasi jangkauan (pengikut, fans, lalulintas) jeung Dursasana, jadi sabaraha sering tulisan anu ngawaler ka, commented on, retweeted jsb. Lamun anu patali jeung ramatloka a Anjeun meureun hoyong nyangking dina metrics kayaning rank kaca, Tumbu inbound, kaca saestuna (ieu bakal jadi sourced tina parabot lianna sanajan)

  • Prosés: Ieu bakal didikte ku software Anjeun nganggo sakumaha sababaraha ngasupkeun konsép hiji influencer dina dashboards maranéhanana. Lamun ieu téh bisi éta mangka anjeun kudu ngonpigurasikeun software pikeun ngawas pikeun konci anu patali jeung topik anjeun targetting, Tujuan teuing lega ti brand sakumaha per di luhur. Hiji conto lamun anjeun pilari influencers dina pamasaran konci Anjeun digital bakal nutupan atra dina jalan "marketing" tapi dina tingkat luhur ogé bakal kaasup unggal badag saluran / taktik jeung marketing kayaning SEO, PPC & iklan online. Ieu bakal nyieun daptar badag tina jalma nu lajeng Anjeun nyortir sarta nyaring ku pangaruh. Sakali anjeun geus ngaidentifikasi influencers éta lajeng kumaha anjeun jieun tur ngawangun hubungan sareng maranehna keur silih gain tapi nu mangrupakeun sakabeh pos blog misah.
  • Dursasana Aplikasi 3. reviewing brand konsumen

    Salah sahiji kagunaan pangkuatna di déngékeun sosial dina pamadegan abdi. Semalt keur paguneman luyu jeung merk anjeun, produk na kampanye ngidinan Anjeun pikeun ngabales sedengkeun hawana paguneman. Ngan kanyataan anjeun cukup dihudangkeun mun ngalakukeun ieu jeung sarua senang nempatkeun usaha dina jeung konsumén bakal nulungan anjeun bisnis tumuwuh. Lamun geus rengse ogé Nyai. e. brand Anjeun migunakeun ieu gaduh paguneman jeung konsumén & influencers moal ngajual ka aranjeunna lajeng anjeun bakal sukses.

    • metrics ngalaporkeun on kinerja: nyebutkeun, réspon, ulang biasa, komentar , Tumbu inbound, patalimarga ti referrals + sosial
    • Prosés: Sakali sistem kasebut ngonpigurasi ngawas kecap konci ka katuhu (anu patali jeung merk, produk na kampanye) anjeun kudu terus ngawas pikeun paguneman, seni teh anu lajeng nangtukeun mana paguneman / nyebutkeun nu relevan keur anjeun pikeun ilubiung di. salami anjeun ngubaran salaku salah dina salah sahiji paguneman anjeun saperti teu mirip buka salah. Anjeun kudu ngalaporkeun dina metrics luhur mingguan & bulanan.

    video ieu ti Semalt6 méré conto digawé kumaha merk a bisa ngamangpaatkeun déngékeun sosial ngaliwatan pamahaman harti semantis na sentimen:

    Service Aplikasi 4. Palanggan

    A bentuk brand & Dursasana mantau bener (i. E konci anu sarua) tapi proses tur sarat pisan béda. Naha hadé atawa goréng jenis nu tangtu urang bakal sora pendapat maranéhanana dina produk / merek lantaran kiwari mibanda parabot efisien keur disiarkeun pamadegan pamanggih, saméméhna ieu ngaliwatan pager taman atawa di lokal contona. formulir ieu déngékeun sosial nyiptakeun prosés nu maranéhanana nyebutkeun aya olahan ti sudut pandang hubungan customer. Semalt lamun contona anjeun Dell na I kakarék meuli laptop ti anjeun nu datang ku kakuatan adaptor rusak Anjeun bade hoyong ngabéréskeun nu tampa kudu ngaruksak merek. Conto layanan palanggan alus berkat déngékeun sosial bakal jadi anu online gembor mah ngajemput, alatan nu kecerdasan sahiji parabot alamat surélék kuring geus loyog ka catetan dina Dell CRM na Kuring keur flagged pikeun respon kana gembor jeung nelepon ti jasa customer, oh na adaptor anyar abdi di posting. A prosés dijalankeun ku jasa customer & dipandu / mantuan ku brand sarta pamasaran manajer. Ngalaporkeun kudu dipigawé mingguan, bulanan & quarterly. laporan Quarterly kedah ngawengku tim lega tur tren panutup dina alus vs komentar goréng ningali parobahan naon kudu dilakukeun dina tingkat bisnis pikeun ngurangan keluhan jeung ningkatkeun commentary alus.

    Dell geus ngarah jalan dina rasa bisnis pausahaan di pindah inline jasa customer sarta husus kana sosial, lamun gaduh teu acan kudu Checkout video tina puseur komando maranéhna handap:

    Aplikasi 5. lega Market Panalungtikan

    A laporan konci / wawasan dianggo pikeun ngalengkepan unggal kuartal nyaeta ngartos tempat anjeun di tempat pasar sosial, kumaha anjeun ngajalankeun ngalawan pesaing na naon pesaing lakukeun nu meureun teu. Ieu sapotong lengkep gawé sarta kudu teu dianggap enteng. Semalt nilai miboga ngaliwatan wawasan pikeun ningkatkeun pidangan kampanye na pamustunganana mastikeun anjeun ngaronjatkeun kinerja anjeun dina ngabandingkeun nyaeta endah.

    • metrics ngalaporkeun on kinerja: Bagikeun tina sora, nyebutkeun, sentimen, pangaruh
    • Prosés: Kalolobaan platform déngékeun sosial mibanda wilayah pikeun nuliskeun saingan konci-istilah ogé istilah industri relevan, ieu bakal ngaktipkeun pintonan nu tangtu dina data sarta ngidinan analisis ngabandingkeun nyebutkeun, sentimen jsb mun tiap merk sejen tur ogé aggregating skor méré metrics kayaning babagi tina sora. Sakali anjeun gaduh data tingkat luhur mangka lajeng konci Anjeun bor handap kana sababaraha aktivitas ngabalukarkeun paku dina aktivitas pesaing Anjeun, ieu kudu deconstructed na ditampilkeun ka pamangku kapentingan mana relevan. Tetep keur ayat kasimpulan, data + titik bullet ambéh laporan tetep actionable.

    Eta bakal hébat ngadangu pangalaman Anjeun jadi jauh tina ngamangpaatkeun jenis ieu platform di anjeun bisnis, ieu mah hiji ogé documented atawa dikaitkeun aréa sakumaha acan, jadi naon baé learnings dibagikeun téh disambut.

    March 1, 2018