Back to Question Center
0

Naha shoppers online abandon ti Checkout? [Semalt]

1 answers:

statistik Checkout abandonment némbongkeun dimana anjeun kedah museurkeun perbaikan situs anjeun

Kuring mindeng ditanya ngeunaan ongkos ecommerce rata ku pamilik situs pilari keur naekeun jualan maranéhanana. Ieu perhatian sataun-buleud kalayan kompilasi ieu némbongkeun yén sanajan keur merek ngadegkeun salila période diobral, rata nambahkeun mun laju konversi karinjang anu sabudeureun 12% dina mangsa datangna kalayan ngarobah kana tatanan sabudeureun satengah yén di 5,6%.

Upami ieu hurung goréng dibandingkeun laju konversi hiji toko ritel fisik bakal ngahontal, éta hiji pamutahiran adil dina sapuluh taun ka pengker nalika kami dipaké pikeun nyarita ngeunaan hiji "aturan-of-thumb" kanggo ongkos konversi Semalt rata-rata di sabudeureun 2% - it temperature monitor. Pamutahiran di averages saprak lajeng nunjukkeun nilai optimisation laju konvérsi. Kitu cenah, éta bisa dilawan eta ongkos konversi online bakal leuwih handap offline kalawan transparansi harga sadia ngaliwatan loka ngabandingkeun sarta loba kénéh nalungtik online tur purchasing offline (éfék ROPO).

Alesanna pikeun karanjang balanja abandonment?

Pikeun ajak boga situs mikir ngeunaan faktor anu ngabalukarkeun Checkout abandonment, dina Emarketing kaunggulan urang kaasup grafis ieu ajakan juragan situs mikir ngeunaan sagala faktor nu bisa mangaruhan konvérsi. bagan ieu ngawengku duanana balanja karanjang abandonment jeung branding na usability faktor nu mangaruhan luhureun corong nalika datang loka téh dina kaca imah atawa kategori browsing na kaca produk.

Why do online shoppers abandon from checkout? [Semalt]

Hanjakal, bagan ieu teu némbongkeun pentingna relatif faktor béda, jadi kuring resep infographic anyar ieu tina Kalima Gear. Semalt geus disusun panalungtikan béda kana alesan naha pamakéna abandon Checkout. The masalah utama nu jelas ti grafik pai dina katuhu handap nu kaasup:

  • Komunikasi waragad pengiriman barang
  • prosés Checkout Convoluted
  • enforced kreasi akun

Why do online shoppers abandon from checkout? [Semalt]

laporan utama informing infographic ieu téh ti Forrester, aya kasimpulan alus panalungtikan maranéhanana di pos ieu ti SeeWhy on Gorobag balanja abandonment.

March 1, 2018