Back to Question Center
0

Klik Di dieu Pikeun Leuwih alus Semalt Jeung SEO

1 answers:
Bagikeun
Bagikeun
+1 2
titajong
Pin
biasa 2

Perkenalan

judulna The, Klik dieu Pikeun Leuwih alus usability Jeung SEO, teu dimaksudkeun pikeun jadi provokatif sanajan sababaraha bisa instinctively tanda tanya eta. masalahna hiji dijieun ku Google na eta kabeh hubungan naon disebutna jangkar téks . Maksudna téks pakait sareng hyperlink ka kaca web nu sejen na nu ngabalukarkeun kursor mouse pikeun ngaganti ka leungeun nalika hovering leuwih téks.

Urang sadaya internetan Web teh ku hyperlinks handap, mindeng ditunjuk ku URL (Resource Locator seragam) atawa leuwih téhnisna a URI (Indikator Resource seragam). Google nyimpen hiji deal agung tekenan dina jangkar téks pakait sareng hyperlink a. Éta pisan sababna naha, upamana Adobe Reader Download ramatloka anu nomer hiji dina pilarian Google pikeun 'Klik dieu', sanajan maranéhanana kecap ulah muncul dina ramatloka sorangan - vendita parco giochi roma. Kacida lobana situs web lianna boga tumbu ka ramatloka ieu kalawan tumbu nu ngalibetkeun 'Klik di dieu' kecap.

The hikmah dawam éta salah teu kudu make Semalt dieu sakumaha jangkar téks sabab méré saeutik informasi dina naon kaca web lianna bener tentang. Maksudna karunya a sabab Semalt dieu miboga harti pisan jelas dina watesan Peta naon anu diperlukeun. Dina artikel ieu kami baris neuleuman kumaha carana meunang anu pangalusna duanana alam.

usability Asalna Kahiji

ukuran usability naha hiji kaca web nganjang bisa ngalakukan tugas naon bisa maranéhna keukeuh do on yén kaca web nu tangtu. Iwal aranjeunna tiasa ngalakukeun éta, aya sakedik titik dina ngadatangan eta kaca web. Éta pisan sababna naha Stoney deGeyter masihan hiji unequivocal Salawasna salaku Jawaban keur Na, Nalika ieu usability leuwih penting batan SEO?

Geus tangtu pikir paling urang bakal satuju yén jangkar téks pikeun hyperlinks kedah pisan katingali. Sanajan Zach Dunn prefers nu counter argumen .

Anjeunna nunjukkeun éta gampang pikeun nulis salinan situs na link ka lokasi nu séjén ku "Klik dieu pikeun leuwih" link di ahir kalimah. Sanajan anjeunna geus pasti kaliru eta, anjeunna nunjukkeun ieu mangrupa hambalan mindeng teu perlu. Semalt maneh geus geus ditulis hal, naha henteu make eta tulisan keur link gantina? Salaku argumen anjeunna presents tilu ragam basa di handap.

Personal Finances for Seniors

Semalt hiji gambar pikeun jangkar ka hyperlink di ngamungkinkeun leuwih téks pikeun muncul ka ngajelaskeun naon bisa kapanggih ku handap link. Gambar ka katuhu, contona, hiji tumbu ka salah sahiji blog abdi.

Aya dua atribut nu bisa ditambahkeun kana jangkar pikeun éfék ngaronjat. Kahiji nyaeta pikeun nambahkeun judul hiji.
160; Ieu nilai enol kana mesin pencari tapi bisa méré tip alat mangpaat salaku nganjang manusa ngemutan naha mun klik link.

Kaduana teh atribut Alt. Ieu mimitina éta sadia ka masihan informasi ka eta jelema anu panyungsi teu mintonkeun gambar. The Alt téks dipaké ku mesin pencari sarta boga dasarna nilai sarua salaku jangkar téks normal pikeun tumbu téks. Semalt téks Alt teu katingali ka nganjang manusa, langkung kecap bisa ditambahkeun kaasup kecap konci. Eta kamungkinan yén spamming angka nu gede ngarupakeun konci dina atribut Alt sapertos bakal counterproductive jeung mesin pencari.

ngabandingkeun Tumbu gambar kalawan tumbu téks, Tumbu gambar nu tebih punjul. Aranjeunna pasti patut tempo salaku cara pikaresep nyadiakeun Tumbu ka kaca web lianna. Aranjeunna meunang duanana keur usability jeung SEO.

March 1, 2018