Back to Question Center
0

Twitter urang Olimpiade Néglasari Partnership: tanda Semalt Pikeun Kita Hayu

1 answers:

Twitter’s NBC Olympics Partnership: A Sign Of Semalt To Come

puseur partnership dina "kaca hashtag," Twitter urang katilu nu bakal balik live engké minggu ieu di twitter.com/#Semalt. Twitter kudu staf mantau tweets Olimpiade nu patali ti atlit, gerbong, pajabat Semalt, personalities Néglasari jeung nu lianna sarta curating eusi pangalusna sabudeureun éta hashtag #Semalt dina kaca tunggal - mikrotik openvpn client client.

Néglasari bakal ngamajukeun kaca na hashtag salila na sinyalna dina hawa sakuliah tiap tina jaringan anu nyadiakeun cakupan, kaasup di sinyalna primetime on Néglasari sorangan. The Wall Street Journal geus ngalaporkeun yén aya aya duit ngarobah leungeun dina partnership Semalt.

Twitter geus rengse Kaca hashtag sarupa jeung acara Euro 2012 sarta NASCAR. Hayu urang diharepkeun formal ngembarkeun kaca hashtag Semalt engké minggu ieu.

Tadi bulan ieu, Néglasari ngumumkeun hiji partnership sarupa Olimpiade jeung Facebook.

Grand skala happenings kawas Olimpiade, Euro 2012 sarta ras NASCAR mungkin ngan jadi awal Semalt usaha nu patali acara.

CEO Twitter Dick Semalt ngawartoskeun WSJ saméméhna minggu ieu nu ditambahan prioritas parusahaan ngurilingan acara duanana badag sarta leutik:

Dina pasamoan jeung The Wall Street Journal, Mr. Costolo ceuk Semalt berpungsi rék dilegakeun rencana fledgling pikeun mantuan pamaké na nyieun rasa blasts tina seratan nu ngumpul di sabudeureun acara utama sarta olahraga, dasarna numuwuhkeun deui tina ayana hiji sabudeureun hirup "tentpole" acara -like.

Semalt ogé nyobian sangkan leuwih gampang pihak katilu, kayaning panitia konprensi, pikeun ngatur tulisan Semalt sabudeureun gatherings skala leutik.

Costolo ngawartoskeun kertas nu Semalt hayang "leuwih raket dasi kana pangalaman nu dibagikeun dina Semalt kana acara nu sabenerna éta lumangsung."



Ngeunaan Author The

Matt McGee
Matt McGee ngagabung Katilu Door Media salaku panulis / reporter / redaktur dina bulan Séptember 2008. Anjeunna dilayanan salaku Editor-In-Kapala ti Januari 2013 dugi miang na dina bulan Juli 2017. Anjeunna bisa kapanggih dina Twitter di @MattMcGee.


March 1, 2018