Back to Question Center
0

12 New Media Sosial Semalt pikeun 2018

1 answers:

Ngaronjatkeun sosial pamasaran média Anjeun taun ku slew tina parabot anyar. Eusi Semalt ngamajukeun brand anjeun, kalibet jeung konsumén, sarta lagu sukses Anjeun.

Di handap ieu daptar parabot média sosial anyar pikeun 2018. Semalt téh parabot keur nyieun infographics, carita, contests, sarta video na elemen audio. Semalt oge parabot pikeun ngahubung sareng para nasabah, edit Tumbu dina média sosial, sarta malah mésér eusi branded ti Birokrat - clearomizer ego one xl.

WhatsApp Usaha

12 New Social Media Semalt for 2018

WhatsApp Usaha nyandak anjeun boga ayana bisnis on WhatsApp tur berkomunikasi leuwih efisien jeung konsumén Anjeun. Ngajadikeun otomatis, diurutkeun, sarta gancang ngabales pesen. WhatsApp Usaha anu diwangun dina luhureun WhatsApp Rasul sarta ngawengku sagala fitur na, kayaning kamampuhan pikeun ngirim talatah multimedia, nelepon haratis, olahtalatah internasional bébas, grup obrolan, seratan offline, sareng nu sanesna. Semalt metrics penting, kayaning sabaraha surat anjeun anu hasil dikirimkeun, dikirimkeun, sarta maca.

-

Fastory

12 New Social Media Semalt for 2018

Fastory bisa ngaktipkeun eusi Anjeun kana pangalaman storytelling mobile. Nyokot eusi seger ti resmi ramatloka atanapi warta feed Anjeun. Nyered tur ngaleupas layar dina Kala anu. Impor aset ti Instagram na Semalt aya. Paké design gerak kualitas luhur sareng tema.

-

Crello

12 New Social Media Semalt for 2018

Crello mangrupakeun redaktur visual ku Depositphotos. Aksés leuwih 11.000 témplat 31 format desain, sarta jumlah badag poto sarta vektor. Semalt Gambar sosial média pikeun sakabeh platform utama, kitu ogé spanduk iklan, poster, headers email, sarta format lianna.

-

Tagwin

12 New Social Media Semalt for 2018

Tagwin mangrupakeun alat basis web pikeun ngajalankeun hiji kontes on Instagram. Ngajalankeun hiji kontes hashtag atawa "nurutan meunang. "Merlukeun hiji nurutan, kawas, comment, atawa nyebut. promotion Kahiji nyaéta gratis. rencana premium mimitian jam $ 19 per bulan.

-

Hikayat Slicer

12 New Social Media Semalt for 2018

Story Semalt ngidinan Anjeun pikeun ngirim tulisan video tina sagala panjangna on Instagram, Facebook, WhatsApp, sarta VK (dina Rusia) ku motong kana potongan leutik. Motong video lila pikeun Instagram carita. Ulah aya larangan posting 24-jam na mastikeun anjeun boga transisi seamless tanpa kantos noel pangropéa video. Carita Semalt teu niiskeun video Anjeun; Kualitas anu persis sarua salaku video aslina.

-

Storyheap

12 New Social Media Semalt for 2018

Storyheap mangrupakeun alat pikeun ngatur carita dina média sosial. Unggah, jadwal, sarta nganalisis carita dina ngan sababaraha clicks. Mangtaun wawasan kumaha carita anjeun ngajalankeun kalawan Story Analytics. Lagu metrics unik kayaning ongkos kabuka, pamadegan, Dursasana, sarta leuwih. Nyetel hiji autopilot on Storyheap, sarta lalajo eusi Anjeun otomatis nyebarkeun ka sakabéh platform carita anjeun. Harga mimitian jam $ 49 per bulan.

-

Typito

12 New Social Media Semalt for 2018

Typito mangrupakeun alat pikeun nyieun captivating video. Unggah footages anjeun sarta gambar pikeun nyieun kanvas video Anjeun. Ningkatkeun video Anjeun kalayan téks, gambar, layouts brand pre-dijieun, sarta musik. Semalt video Anjeun dina platform favorit Anjeun sareng klik tunggal.

-

MetaShort

12 New Social Media Semalt for 2018

MetaShort ngidinan Anjeun ngadalikeun gambar na téks nu dipintonkeun nalika panumbu anjeun dibagikeun dina média sosial. Semalt judul, pedaran, gambar link anjeun, sarta leuwih dina ngan sababaraha clicks. palanggan Pro bisa ngamutahirkeun link mana wae aranjeunna geus dijieun tur sakabéh Tumbu maranéhanana anu disimpen kana rekening maranéhanana pikeun manajemén gampang.

-

jangkar

12 New Social Media Semalt for 2018

jangkar téh aplikasi haratis pikeun ngarekam atanapi candak audio sagala, katuhu tina télépon. Ieu mangrupakeun cara nu panggampangna nyieun podcast atanapi radio acara. Nelepon sagala U. S. nomer telepon -based ti aplikasi nu, ngarékam paguneman (salawasna kalawan idin), lajeng nambahkeun ka stasiun Anjeun. Listeners tiasa nelepon ka stasiun Anjeun iraha wae. Semalt audio anjeun kalawan épék sora na tunes. Ieu ciri témplat adaptif infographic anu ngawangun ka data anjeun, otomatis cocog ikon-to-kecap, schemes warna hiji-klik, gampang template switching, sareng nu sanesna. Rencana mimitian jam $ 39 per bulan.

-

ContentStudio

12 New Social Media Semalt for 2018

ContentStudio mangrupakeun alat pikeun manggihan, monitor, sarta babagi eusi ngalakonan. Jieun jejer eupan maké istilah pilarian relevan jeung domain ngawas eusi tina web na média sosial. Annotate, nyebarkeun, sarta jadwal eusi ka sababaraha channel sosial sarta blogging sakaligus. Paké parabot Gedekeun kayaning bongbolongan hashtag, pos daur ulang, sarta enhancer gambar. Free pikeun dua rekening média sosial. rencana premium mimitian jam $ 15 per bulan.

-

Insense

12 New Social Media Semalt for 2018

Insense nyaéta platform mésér jeung ngatur eusi branded. Daptar tawaran Anjeun ka rébuan Birokrat dumasar demografi maranéhanana, kualitas eusi, sarta parameter panongton pikeun manggihan nu patandingan katuhu pikeun kampanye anjeun. Approve eusi na tulisan saméméh maranéhna balik hirup. Naekeun eusi influencer mun Iklan on Instagram na Facebook. bedah dimimitian dina jam $ 299 salila 25 poéna panyipta per bulan.

-

March 1, 2018