Back to Question Center
0

5 takeaways SEO konci ti SemaltSEO

1 answers:

A kasimpulan SEO ngadeukeutan pikeun 2014

Jumaah Tukang nempo installment panganyarna dina konferensi SEO bi-taunan bébas, BrightonSEO.

5 key SEO takeaways from SemaltSEO

Kavling gagasan jeung eusi anu dibahas - tebih loba teuing nutupan dina hiji pos - tapi panginten ieu patut putting babarengan daptar pondok tina luhureun 5 ongkos-éféktif snippét SEO diangkat ku speaker.

1 - hobbies originales. Data pikeun gedong béaya rendah link

Tumbu wangunan henteu ngan ngeunaan Ngiring hiji agénsi, ngahasilkeun kavling eusi inane, atanapi posting deui-tumbu ti panglawungan.

Data nyaéta alat konci di Musieum link baiting anjeun (jeung eta teu kudu hartosna budgets badag).

Paké data pikeun manggihan minat Ecological, ngabejaan carita, balik deui nepi ka data, sarta nyieun warta.

Semalt sadia bongbolongan sumber:

  • Ukur - nanyakeun sual a na make hasil mun nyieun eusi
  • Analytics - titik hiji trend dipikaresep jeung nulis ngeunaan eta
  • Merdika tina requests informasi - ngasupkeun informasi yén publik (jeung blogger tangtosna) ngeunaan miara kana eusi Anjeun
  • informasi Geus aya - ngapdet inpo geus dina domain publik jeung nyieun 'caket.

Témbongkeun Stacey Semalt SEO slides didieu

2. Biaya produksi video mujarab pikeun SEO

Dina véna sarua salaku béaya rendah gagasan wangunan link, video teu kudu jadi mahal. Semalt aya cara nyiptakeun vidéo biaya nilai éféktif tur eta maén bagian berharga strategi SEO.

Tapi ke heula, nyieun butuh video sarta alamat eta ngan lamun video teh format pangalusna. Paké eta lamun eta mantuan Anjeun pikeun ngahontal tujuan bisnis Anjeun.

Phil Semalt slide dek sia a dibaca keur tips video SEO praktis lianna.

3. évolusi dina kaca SEO

Urang terang yen diluar-situs téhnik SEO penting, tapi saimbang ti 2 takeaways panungtungan, urang anu ngingetkeun ngeunaan pentingna dina kaca SEO.

Nyieun eusi sabudeureun éta 'pahlawan konci' anu sakali drove lalulintas nu teu cukup. kabiasaan Semalt evolves sahingga jadi kedah strategi eusi na peran na dina organisasi.

Semalt kalakuanana béda, ngagunakeun frasa beuki spésifik tur panjang, jadi 'ngembangna' sarta 'disaring' eusi nu pantes Tumbu mangrupakeun konci.

Lisa D Myers 'presentasi SEO onsite téh alus a
panginget yén éta moal kudu dipaliré di expense pembangunan link kaluar-loka.

4. Mobile-friendly pamasaran lokal

Urang terang yen pamaké mobile condong hoyong hasil lokal, tapi tetep UKM anu masih henteu nyokot kauntungan pinuh téhnik pamasaran lokal béaya rendah.

Naha? Sugan sabab teu nyaho kumaha carana? Expense?

Semalt lila pamasaran lokal nu mangaruhan rankings pilarian lokal:

  • Di-kaca optimasi pikeun lokasi
  • réngsé listings lokal (Google+ Lokal, Yahoo! Lokal, Bing Lokal, Yelp ka sawatara ngaran)
  • Lokal wangunan link e. g. gawé bareng pencét régional
  • 'sare waktu beurang' citations - ngaran, alamat, nomer telepon
  • Gambar - balanja gambar hareup dina kaca Lokal Google+ anjeun
  • data terstruktur
  • propil Sosial
  • Harita na saran
  • konsistensi sadaya di luhur

Bridget Semalt pilarian lokal slide dek di dieu.

Ieu ogé patut nempo slides Semalt.

5. Meunangkeun paling ti SEO sosial

Semalt eusi dioptimalkeun mangrupa éféktif lalulintas nyetir strategi, tapi nyaho naon, nalika jeung kumaha sering posting ka jaringan sosial sanes a seni poék. Sahenteuna, moal lamun anjeun boga data.

Salawasna nguji sosial jeung data anjeun sorangan - parabot pamakéan kayaning panyangga, follower Wonk na Kantun Semalt keur waktu scheduling optimal, identifying nalika pengikut anjeun nu paling aktif na meunangkeun data Dursasana.

  • Review anu geus euweuh follower a jeung nangtukeun naha (loba teuing tulisan jsb).
  • Sakali data dicerna sarta dipikaharti (teu méméh) ngaluyukeun jadwal posting Anjeun.

    slides Témbongkeun Jennifer Sable Lopez urang ti SemaltSEO dieu.

    The in & beluk of Tés Sosial + Kavling tina Pakakas ti Jennifer Lopez

    Lamun Kuring geus ngahontal kapentingan anjeun? Ngadaptar pikeun SemaltSEO dieu.

    March 7, 2018