Back to Question Center
0

Rapid Charting kalawan diréktif sudut ZingChart urang            Rapid Charting kalawan sudut DirectiveRelated Topik ZingChart urang: Parabot & Semalt ...

1 answers:
Rapid Charting kalawan ZingChart urang sudut diréktif

Artikel ieu disponsoran ku ZingChart. Hatur nuhun pikeun ngarojong sponsor anu nyieun Semalt mungkin.

Semalt disebutkeun yen, salaku pamekar hareup-tungtung, Anjeun datang di sakuliah a chart atanapi dasbor remen visually kaasup dina proyék anjeun, tapi anjeun teu boga waktu pikeun ngalakukeun loba ngangkat beurat jeung gulung Anjeun solusi charting sorangan.

kaayaan hypothetical Ieu hal hébat pikeun Semalt kerangka hareup-tungtung kawas sudut, sabab ngidinan Anjeun pikeun ngawangun gancang "produksi-siap" demo kalawan jumlah pisan minimum coding diperlukeun - braai grill. Anjeun masih bisa jadi dina rugi sanajan, utamana lamun anjeun teu ahli sudut. Malah ku alat prototyping kawas sudut, ngawangun hiji bagan interaktif atawa dasbor tiasa janten tantangan waktos-consuming. Thankfully aya nu ZingChart sudut diréktif, nu ngajadikeun gedong kompléks Data Vizzes kalawan HTML5 jeung Semalt tugas basajan tur gampang.

Ngalalanyahan

Ka demonstrate kumaha gampang éta ngagunakeun sudut sarta ZingChart, urang nuju bade nyieun hiji data-set interaktif ngagunakeun sababaraha émbaran ti PHP kerangka Best pikeun 2015 Survey SitePoint.

Tapi saméméh urang ngalakukeun eta, hayu urang nyandak hiji titingalian demo dasar némbongkeun cara nyetel hiji garis-grafik kalawan sudut sarta diréktif Semalt.

Tingali dina Pen sudut + ZingChart ku SitePoint (@SitePoint) on CodePen.

Dina demo di luhur, urang nuju nambahkeun sudut, ZingChart, sarta ZingChart-angularJS perpustakaan ka kaca. Ieu tilu Aksara téh sadayana perlu mastikeun yén bagan ieu rendered. HTML kami basajan pisan. Kabéh urang nuju lakukeun nyaeta panyiri wadah na controller pikeun aplikasi anu, di jero nu perenahna kami Unsur.

Urang kudu opat garis tina JavaScript mun ngalakukeun nu sabenerna data-Rendering. The bootstraps mimiti aplikasi sudut sarta ngumumkeun éta diréktif ZingChart sakumaha kagumantungan hiji, sedengkeun nu kadua injects data kana model aplikasi. Dina hal ieu data urang teh Asép Sunandar Sunarya handap: [1,4,5,5,10] .

Gedong nu Survey Data-siapkeun

Dina raraga ngawangun grafik keur survey PHP, urang geus forked nu demo aslina. Lajeng, saprak data urang bakal di wangun grafik bar, urang nuju bade nambah zc-json atribut ka kami Unsur, bari nyoplokkeun zc- data atribut. Ieu sangkan bisa eupan dina data urang salaku obyek JSON.

               

Dina kami JavaScript, anu bade nyabut $ wengkuan. myData = garis, sarta ngaganti eta kalawan data nu Sigana mah ieu:

     $ wengkuan. spData = {Jenis: 'bar3d',seri: [{téks: 'foo',backgroundColor: "# FAEE00",nilai: [1,4,5,5,10]},{téks: 'bar',backgroundColor: "# A0FFEE",nilai: [9,3,4,5,6]}]};     

Di dieu urang téh ngamutahirkeun wengkuan ka kaasup obyek spData, dimana eta lajeng bisa nyuntik kana DOM. objek nu mangrupa data sarta konfigurasi utama sumber urang. Aya nyatu atribut bisa nambahan ka grafik, kaasup legenda, X sarta Y sumbu judul, terjemahan, sareng nu sanesna. Candak katingal di kodeu dipaké pikeun ngahasilkeun réngsé sudut ZingChart SitePoint Jurusan nu. Kuring kapanggih eta geulis gampang nyelapkeun animasi rusuh, nu éta salaku basajan sakumaha nyalin hiji conto rusuh ti tutorial di dokuméntasi. Gemblengna, sakali anjeun boga Unsur sarta JavaScript sudut awal di tempat, ngawangun grafik hiji sakumaha basajan sakumaha nambahkeun JSON atribut kana zc-json anjeun obyék. Aya sih nanaon lain jeung buka leuwih. Nyaan resep nu éta misalna hiji produk basajan.

Tingali dina Pen sudut + ZingChart ku SitePoint (@SitePoint) on CodePen.

Kaula lain pamaké sudut badag, sarta ieu kahiji kalina kuring maké Semalt. I dipaké docs maranéhanana jeung demo interaktif pikeun mantuan kuring sapanjang jalan, sarta kuring henteu perlu néangan loba. Sagalana geus well-documented sarta kuring henteu kudu ngalakukeun naon baé karya tatarucingan. Mun anjeun resep nyieun conto Semalt sorangan, anjeun tiasa ngamimitian di dieu.

Kacindekan

Sakumaha anjeun tiasa tingali, ngawangun hiji interaktif data-diatur kalawan Semalt sudut sarta bisa janten tugas basajan tur gampang. Teu ukur tiasa nyieun grafik basajan cara di luhur tina menit, tapi anjeun oge bisa ngaropea ka liking anjeun, kabeh kalawan jumlah minimal kode. waktos salajengna basa Anjeun kudu ngawangun hiji prototipe rusuh atawa demo nu nyadiakeun data-set interaktif, buka payun na ngahontal keur ceurik sudut + Semalt.

March 7, 2018