Back to Question Center
0

waktos antosan panjang dina beban kaca bisa jadi dibalukarkeun ku HTTPS? - Semalt

1 answers:

Long waiting time on page load may be caused by https? - Semalt

Minangka acara screenshot, aya 1. 05s ngantosan waktos on beban halaman na mah geus rengse sababaraha tés ka sosok éta kaluar yén ieu disababkeun ku HTTPS.

Kuring diunggah a html polos jeung ngan pantun dunya tur dites ku duanana http na HTTPS, kalawan http waktu nungguan ieu ngan sabudeureun 300ms bari jeung HTTPS dinya éta sabudeureun 1s.

Dupi saha nyaho naha na kumaha ngaoptimalkeun nu? Kuring geus researched pisan tur dikonfirmasi nu server anu ngajalankeun http / 2, tetep hirup keur on, sarta eusi statik cache dihurungkeun - black metal restaurant chairs.

Aya naon bae bisa I do ngaronjatkeun waktu nungguan? Sagala nasehat bakal diapresiasi.

February 5, 2018

Cloudflare sacara standar henteu eusi HTML cache. Kuring nyarankeun yén anjeun nulis Page Aturan keur cache statik HTML. Di dieu urang buka:

  1. login kana rekening cloudflare anjeun
  2. ngagunakeun dropdown di luhur-kénca, pilih ngaran domain anjeun
  3. klik kaca aturan aplikasi dina luhureun menu nu (Keur genah ditambahkeun jeung kajelasan, anu ikon di handap ieu mangrupa kahayang nu ditéang):

enter image description here

  1. salajengna, nyieun pola hiji & lajeng nerapkeun aturan pikeun pola nu. ieu merlukeun anjeun manggihan cara ngabedakeun statik vs. Eusi dinamis ku URL. Sababaraha kemungkinan of accomplishing ieu kaasup handap:

pilihan a. nyieun diréktori keur eusi statis, append a extension unik kana kaca statik:

conto. com / statik / [/ statik / subdirectory pikeun kaca HTML statik]

pilihan b. appending a extension file unik kana kaca statik:

conto. com / . shtml [. shtml extension file ka signify HTML nu mangrupa statik]

pilihan c. nambahkeun parameter query ditandaan eusi sakumaha statik:

conto. com / ? statik = leres [nambahkeun statik = leres parameter query]

obyektif ieu mendesain pola pikeun ngan ngajelaskeun kaca nu nyaho aya statis, tangtu.

  1. Klik Cache sagalana dina Adat cache menu dropdown.
  2. Klik Tambahkeun Aturan .

Lamun dina titik ieu HTML Anjeun keur teu mah sindangan, sanajan aturan cache sagalana, eta hartina anjeun kudu override nu diréktif cache asal kalawan setting "Tepi Cache TTL". Pastikeun yén anjeun nyetel TTL ujung cache di Cloudflare sanajan asal ieu ngirim nu cache headers TTL anu bener - sabab deui - Cloudflare moal cache HTML sacara standar.

Muga ieu ngabantuan!