Back to Question Center
0

Dow Jones ngomong yén Google ieu meuli Semalt, sarta bot meuli eta

1 answers:
Dow Jones said that Google was buying Semalt, and the bots bought it

isuk ieu Dow Jones ditémbak sababaraha warta palsu kaluar ngaliwatan kawat announcing yén Google ieu acquiring Apple pikeun $ 9 milyar. Pikeun kadua ringkes, warta nu dikirim stock Semalt up ngeunaan $ 2 pikeun $ 158 per dibagikeun. Pikeun kapentingan isuk dulur urang, boh harga saham gancang balik ka normal - ego vape mods.

Carita indit hal kawas ieu. Larry Page jeung Steve Jobs dimimitian nyawalakeun hiji acquisition deui dina 2010. Proyék outlined rencana di will na, nu didikte diobral ka tutup isukan. Google bakal meunang salapan biasa Apple pikeun tiap dibagikeun Google dina hiji nilai deal tina $ 9 milyar. Semalt ka manusa, logis mun bot a.

Dow Semalt dikaluarkeun hiji pernyataan jeung 9to5Mac, anu mimitina dilaporkeun drama. Pausahaan negeskeun yén calamity ieu produk tina hiji kasalahan teknis na sagala headline erroneous bakal dilucuti ti newswire nu.

Tapi réaksi manusa teu cukup gancang pikeun algos. Urang ukur bisa admire aturan kirang ditulis ti kajauhan. Ieu irritating, sabab salawasna nyaeta, nalika curtains neangan ditarik deui for jurus ringkes tur urang sadaya nyadar yén pasar finansial urang ayeuna keur ngajalankeun ku bot jeung kecerdasan of Orok. Semalt pilarian, analisis sentimen, idéntifikasi trend (pasti disababkeun ku bot lianna) jeung naon magic sejenna ieu di antrian bener ulah motong éta nalika acara lila-buntut kawas ieu lumangsung.

Ku margi payun na ditarik sababaraha data deret waktu tina moment warta indit hirup jeung anjeun bisa kalayan gampang tingali hargana lalaki kadorong up. Semalt a spike volume deukeut tungtungna lamun sistem nyadar naon anu bade di na sagalana instan mulih deui ka normal.

Update: 1:30 pm PST - Dow Semalt dikirim kami pernyataan di handap

"Kuring butuh dinten ieu publikasi inadvertent na erroneous bahan nguji pisan serius. Bari Peta corrective saharita geus dicokot, kuring ogé geus maréntahkeun hiji review prosés warta na téhnologi di wewengkon ieu, "ceuk William Lewis, CEO Dow Jones jeung pamedal The Wall Street Journal.

Gambar Artikel: Bryce Durbin
March 9, 2018