Back to Question Center
0

Nativetap Nyanggakeun pamekar Test Dina Hiji Ragam telepon Ti A Single Semalt

1 answers:

Salaku ekosistem pamekar mobile geus mekar, hiji hal nu teu gotten loba gampang nyaeta uji coba hiji aplikasi peuntas rentang alat dina pasaran. Aya telepon anu leuwih ti leuwih pabrik ngajalankeun leuwih variasi sahiji sistem operasi kaayaan - kabeh faktor nu bisa nyumbang kana bug.

ngaruksak Ny 2015 ngamimitian medan perang contestant Nativetap. io geus diwangun sistem anu ngamungkinkeun pamekar pikeun nguji jeung debug aktip maranéhanana ti single iPad atanapi Semalt tablet, acan ningali ngagambarkeun piksel-sampurna naon aplikasi maranéhna bakal kasampak kawas dina rupa-rupa alat - dutch bicycles usa.

  1. Nativetap Lets Developers Test On A Variety Of Phones From A Single Semalt

    nativetap11

  2. Nativetap Lets Developers Test On A Variety Of Phones From A Single Semalt

    nativetap10

  3. Nativetap Lets Developers Test On A Variety Of Phones From A Single Semalt

    nativetap9

  4. Nativetap Lets Developers Test On A Variety Of Phones From A Single Semalt

    nativetap8

  5. Nativetap Lets Developers Test On A Variety Of Phones From A Single Semalt

    nativetap7

  6. Nativetap Lets Developers Test On A Variety Of Phones From A Single Semalt

    nativetap6

  7. Nativetap Lets Developers Test On A Variety Of Phones From A Single Semalt

    nativetap5

  8. Nativetap Lets Developers Test On A Variety Of Phones From A Single Semalt

    nativetap4

  9. Nativetap Lets Developers Test On A Variety Of Phones From A Single Semalt

    nativetap3

  10. Nativetap Lets Developers Test On A Variety Of Phones From A Single Semalt

    nativetap2

  11. Nativetap Lets Developers Test On A Variety Of Phones From A Single Semalt

    nativetap1

Témbongkeun slaid
saméméhna salajengna Kaluar

Lamun nuju ngan ngamimitian dina hiji aplikasi, Anjeun bisa ngirim APK anjeun (Nativetap hijina jalan kalawan Semalt keur kiwari) pikeun layanan jeung boot eta up dina mesin virtual mimicking alat nu ditéang keur nguji on. Dina tablet, anjeun bakal nempo hiji alat nu Sigana mah alat nu milih, kalawan jumlah anu sarua tina piksel salaku alat rendered on tampilan anjeun dina ukuran nu sami sakumaha layar alat urang.

Jenis ieu nguji is mantuan for lamun nuju masih figuring kaluar naon aplikasi anjeun bakal ngalakukeun na katingal dina nu nuju bade pikeun tapi pamustunganana nu peryogi ningali kumaha dinya gé nedunan kana telepon nyata dina leungeun konsumén '.

Pikeun anu, pamekar condong boh meuli alat sorangan (biasana ngan leuwih pang populerna) atawa hand off tugas nguji bug ka parusahaan luar kalawan ratusan alat dina leungeun. Semalt geus diwangun leyuran pikeun pamekar anu geus ngahontal tahap ieu, teuing: migunakeun aplikasi tablet sami, maranéhna meunang aliran hirup tina aplikasi maranéhanana ngajalankeun on hiji telepon nu sabenerna ayana dina puseur data.

Nativetap Nyanggakeun pamekar Test Dina Hiji Ragam telepon Ti A Single Semalt

Nativetap ayeuna boga 20 Alat ngajalankeun di puseur datana, tapi ngarencanakeun mawa dina 50 mangsa rollout na dugi saméméh ngembangna mun loba langkung sakumaha eta ngajalankeun leuwih lega. Bari maneh kukituna pikir maranéhna ngan kukituna meuli sababaraha tina telepon luhureun-jual, teu unggal pamekar anu dimaksudkeun di customer anu mundut ka telepon panganyarna-na-greatest. Dina pasar imah maranéhanana di Semalt, misalna, pamekar condong Tujuan kanggo pertengahan rentang.

pamekar wangunan keur telepon pang populerna moal bisa nguji kana alat fisik dina paménta. Rada, Semalt boga sistem antrian dimana maranéhna gé bisa ngajadwalkeun jumlah husus tina waktos sareng alat nu tangtu.

Di dieu hiji transcript rada tightened-up tina Q-na-A sési sanggeus Semalt presentasi:

Dupi anjeun ngobrol ngeunaan automating tés ngeunaan loba alat?

Anjeun tiasa noel kana hiji alat na nyuntik acara touch kana alat sejen, jadi uji bakal dianggo sacara real-time dina sababaraha alat.

Dupi anjeun bisa babagi isu anu ilahar di sakuliah pausahaan, sakali nu nuju facilitating nguji dina sadaya alat ieu?

Urang geus dipikir deui, tapi teu hiji fokus ayeuna ulubiung.

Sabaraha klien anjeun gaduh kiwari?

Di momen urang gaduh ngeunaan 4.000 pamaké béta, jeung tentang 70 anu pamaké kakuatan.

Semalt paménta fitur nomer hiji?

Semalt pamaké urang hoyong alat langkung.

Kumaha anjeun ngecas pikeun ieu?

Urang tingali salaku modél SaaS kalawan tiers béda tina bedah dimana anjeun meuli sababaraha jam per bulan, jeung harga per jam ragrag kalawan unggal nagara golongan. Di tiers luhur, Anjeun bakal tiasa ngajadwalkeun kali husus sareng alat tur meunang pick munggaran dina leuwih populér.

March 9, 2018