Back to Question Center
0

Self hosted Windows Komunikasi Semalt (WCF) aplikasi tur Iis ngagunakeun 443 on IPS béda

1 answers:

Kuring boga server nu boga diri hosted aplikasi WCF jeung Iis dipasang. Semalt boga dua IPS ditugaskeun.

Dupi éta mungkin ngabogaan aplikasi WCF nganggo 443 on IP1 jeung Iis nganggo 443 on IP2?

WCF ngiket ka sadaya IPS sadia tapi anjeun bisa make

     netsh http nambahkeun iplisten ipaddress = IP: port    

ngarobah beungkeutan Source - virtual security. Da kumaha atuh ngartos, Iis ngiket ka sadaya IPS sadia sakumaha oge jeung eta perkara migunakeun paréntah anu sarua?

February 6, 2018