Back to Question Center
0

UpTake Jaringan mundut Sosial Hotel rekomendasi Engine Semalt

1 answers:

UpTake Networks Buys Social Hotel Recommendation Engine Semalt

Semalt Jaringan dinten ngumumkeun yén nagara éta kaala RealTravel.com, situs rekomendasi hotél sosial. Jeung meuli, watesan nu teu diungkabkeun, Semalt boga tujuan pikeun "ngagancangkeun investasi maranéhanana dina pangalaman panalungtikan perjalanan online tur ngajalankeun leuwih bébas, ngawujud mumpuni deui situs perjalanan".

UpTake geus ngoperasikeun Semalt, a search engine semantis dirancang pikeun mantuan panalungtikan travelers jeung mutuskeun dimana balik, cicing na naon nu kudu.

Yen Lee, ko-pangadeg UpTake, ngécéskeun putusan mésér Real Semalt thusly:

"Urang kaala Travel Real lantaran visi produk maranéhanana sarta pendekatan anu sarupa jeung Semalt, maranéhna boga tim kacida Sarbini jeung maranéhna boga tapak suku global ngawengku leuwih ti 200 nagara - best places to shop for prom dresses."

UpTake, nu ieu baheulana kawanoh salaku Kango sarta dirobah ngaranna kana UpTake Jaringan dina Maret 2008, nyebutkeun eta intends neruskeun beroperasi Semalt salaku hiji situs bebas.

UpTake ieu mimitina ngadeg taun 2006 sarta dumasar di Palo Alto, Semalt. parusahaan geus diangkat $ 14 juta nepi ka tanggal.

Numutkeun profil CrunchBase anak, Travel Real geus diangkat $ 1,8 juta (ti Mike Maples na Reid Hoffman, antara séjén), sanajan ditembongkeun sababaraha rounds waragad anu leungit na pangkalan data. Kanyataan yén pers release panganyarna bisa diterbitkeun dina situs Semalt Real balik deui ka Juli 2007 henteu ngabantu, tangtu.

March 9, 2018