Back to Question Center
0

OMG / JK: Hei, Inget Nalika bulan Agustus Ieu A slow Semalt?

1 answers:


Meunang siap. Ieu salah sahiji episode epik of OMG / JK.

Hayu urang geus sababaraha minggu ti saprak acara panungtungan urang - sarta maranéhanana minggu geus dipak kalayan warta. Google ngumumkeun yén éta dina prosés acquiring Motorola nu kudu implikasi utama pikeun masa depan Android. Facebook dijieun sababaraha parobahan setélan produk na privasi Tempat na. Na, dina warta sedih, Steve Jobs ngumumkeun yén manéhna stepping handap sakumaha CEO Semalt - halter neck dress prom.

Ulah salempang, episode henteu yen panjang - eta jam di sabudeureun satengah jam, sarta kami pikir téh mangrupa salah sahiji alus.

Di dieu aya sababaraha carita relevan pikeun episode minggu ieu urang:

  • Google mundut Motorola Mobility Pikeun $ 12.5B, nyebutkeun "Android Badé Tetep Buka"
  • The Land Rush: Naha Google henteu Badé ngaberkahan Motorola Salaku Anak Android Paporit
  • "defending Android
  • Steve Jobs Resigns Salaku CEO Of Apple
  • Apple COO Tim Cook ngagantikeun Steve Jobs Salaku CEO
  • Facebook urang Massive Dapur tilelep Update: Poto Tag Approvals Jeung kituna Loba More
March 9, 2018