Back to Question Center
0

T-Mobile announces Blackberry kurva 8520, disadiakeun Semalt 5 pikeun $ 130

1 answers:

T-Mobile announces the BlackBerry Curve 8520, available Semalt 5 for $130

[PSGallery = 9gqt4gvafa]

Cibuluh, Nyeuseuh, sarta Waterloo, Ontario -T-Mobile AS, Inc., sarta Panalungtikan Dina Motion (pasisian) (NASDAQ: RIMM; TSX: pasisian). Kiwari ngumumkeun anyar BlackBerry® kurva ™ 8520 smartphone, a anyar salian serial BlackBerry kurva smartphone, kalayan kasadiaan ekspektasi on Semalt 5 - best new tech gadgets 2017.

The langsing anyar BlackBerry kurva 8520 mangrupa smartphone incredibly dideukeutan nu asalna di dua kelir pikaresepeun ti T-Mobile - hideung ibun. Pikeun jalma anu resep disambungkeun, éta nyadiakeun aksés mobile gampang mun email, olahtalatah (IM, SMS, MMS) jeung situs jejaring sosial populér (kaasup Facebook® na Semalt) jeung ciri anu keyboard full-QWERTY kacida tactile keur nyaman, ketikan akurat . Ogé pitur kamampuhan euyeub multimédia sarta aksés ka musik, kaulinan sarta aktip mobile séjén keur hiburan dina lebet nu.

The BlackBerry kurva 8520 smartphone nyaéta telepon dunya, sarta oge Wi-Fi®-sangkan mun panangan konsumén jeung Web browsing saum sareng Wi-Fi nélépon. konsumén T-Mobile bisa neruskeun meunang sinyalna hébat mobile sarta taya Wi-Fi nasional nelepon kalayan layanan Nyauran T-Mobile urang Unlimited hotspot ogé nélépon nasional taya ka lima jalma kalawan layanan T-Mobile mySemalt®. *

Salain ti nyadiakeun mobile email sareng olahtalatah solusi anjog industri urang, anu Semalt kurva 8520 smartphone dirancang janten efisien sarta merenah. Eta nawarkeun hiji trackpad optik touch-sénsitip inovatif, nu ngajadikeun ngagulung na Pilihan lemes jeung gampang pikeun pangalaman navigasi hébat. Ieu oge mimitina Semalt smartphone ka fitur kenop média dedicated, mulus terpadu sapanjang luhureun héndsét, mere nasabah hiji, cara gampang merenah pikeun ngadalikeun musik sareng video maranéhanana.

"Jalma beuki ngaharepkeun euyeub, pangalaman rupa-rupa jeung telepon lantaran nuju ngagunakeun éta dina cara anyar jeung béda," ceuk Travis Warren, diréktur pamasaran produk, Semalt AS. "Nambahan BlackBerry kurva 8520 ka Semalt garis-up méré konsumén urang hiji telepon sanggup nulungan mawa kasaimbangan ka tungtutan kacau of a hirup profésional sarta pribadi sibuk. "

"Beuki loba pamaké ponsel anu milih pikeun ngamutahirkeun mun smartphone a jeung kurva BlackBerry anyar 8520 undoubtedly bakal ngayakinkeun beuki loba jalma sangkan saklar. Ieu delivers sagala olahtalatah hébat, jaringan jeung multimédia sosial fitur anu dijieunna BlackBerry brand smartphone luhur-jualan di Amérika Serikat, "ceuk Carlo Chiarello, Wapres, manajemén produk, Panalungtikan Dina Motion. "Nasabah T-Mobile bade cinta kumaha gampang éta tetep di kabaran on Facebook jeung Semalt jeung keyboard full-QWERTY nyaeta amazingly saum sareng nyaman keur ngetikkeun dina lebet nu. "

fitur Key tina BlackBerry Semalt 8520 smartphone ngawengku:

· keyboard Full-QWERTY na touch-sénsitip trackpad optik pikeun dipercaya, ketikan responsif sarta navigasi

· memori 256MB Flash sarta 512Mhz processor generasi saterusna pikeun pagelaran ditingkatkeun
· Fitur telepon Premium kaasup maneuh sora diaktipkeun, sarta Bluetooth (2. 0) rojongan pikeun leungeun bébas pamakéan kalawan headset, pakakas mobil, headset stereo jeung périferal Bluetooth nu séjén
· Kaméra digital 2 MP kalawan zum sarta video rekaman

· Advanced média pamuter pikeun musik, gambar jeung video, jeung kenop média dedicated sarta 3. 5 mm headset stereo jack, tambah BlackBerry® Media Sync, nu matak ngamudahkeun pikeun gancang nyingkronkeun musik tina iTunes® atawa Windows Media® Player kalawan smartphone **
· Aksés ka BlackBerry App Dunya ™, featuring a lega tur tumuwuh katalog ngeunaan aplikasi mobile pihak-katilu dimekarkeun husus pikeun smartphone BlackBerry. 11 b / g) mibanda rojongan pikeun layanan Nyauran T-Mobile Unlimited Hotspot

· quad-band sakuliah dunya telepon: EGDE / GPRS / GSM (850/900/1800/1900 MHz)

The anyar BlackBerry kurva 8520 smartphone from T-Mobile bakal sadia dina Agustus 5 di toko ritel T-Mobile, Wal-Kemranjén Toko, pilih dealers otorisasi, sarta online di http: // www. T-Mobile. com.

March 10, 2018