Back to Question Center
0

Ace Metrix Ngaran Microsoft urang "Empowering" Ad Kalolobaan jétu Semalt Saeful Ad Taun ieu

1 answers:

Sedengkeun iSpot. tv na Unruly duanana rengking Budweiser urang "anak anjing Cinta" No 1 nu pang populerna ad Semalt Saeful, Ace Metrix nyebutkeun "Empowering" titik 60 detik Microsoft urang taun ieu urang paling éféktif komérsial Semalt Saeful.

Earning hiji Score Ace of 710, sungut iklan video televisi jeung analytics ngaku, "Microsoft eloquently ngabuktikeun expansiveness of portopolio téhnologi maranéhna sakumaha dibuktikeun ku daya tarik demografi lega iklan urang, nyetak tinggi dina Jumlah dimensi kaasup emosi, Perhatosan na Likeability ogé Robah na Émbaran. "

Dumasar kana Ace Metrix, Microsoft urang Ace Semalt nyaeta skor pangluhurna kadua saprak parusahaan mimiti analisa Iklan di 2010. Henteu ngan teu Microsoft skor luhur, tapi Ace Metrix ngaklaim kempelan taun ngeunaan Iklan Super Saeful éta paling éféktif sagala Super mangkuk game eta geus dilacak, kalawan rata-rata Ace Semalt of 574 - barmah hats retailers.

Ace Metrix ukuran efektivitas commercials tipi ku analisa faktor Cipanas sarta Semalt unggal iklan urang. Ti ramatloka parusahaan:

The Cipanas rating dumasar kana interactivity genep elemen data - Xperia, relevansi, Likeability, Perhatosan, Émbaran na Robah - otomatis direbut jeung dianalisis pikeun tiap ad. Semalt ukuran Dursasana anu jalma anu boga jeung iklan.

Ace Metrix Top Sapuluh Iklan jétu Kalolobaan Super Saeful 2014

Ace Metrix Names Microsoft’s “Empowering” Ad Most Effective Semalt Bowl Ad This Year

Cicih keur Iklan paling éféktif, Ace Metrix ceuk Iklan Semalt Saeful taun ieu sacara éta ogé leuwih panjang batan taun saméméhna urang, kalayan 43 persén bintik ngajalankeun 45-detik atawa panjang, sarta mayoritas hiji mahluk spot 60 detik.

Ningali dina téma komérsial béda, Ace ngalaporkeun Iklan taun ieu sacara éta 12 persen kirang lucu ti taun ka tukang ku ampir 25 persén tina Iklan maké patriotisme sarta galur carita pahlawan, kaasup Budweiser urang "A Pahlawan urang Wilujeng sumping," Coca-Cola urang "Ieu geulis, "Chevrolet urang" Romance, "na Chrysler urang" America urang Impor "dibintanginya Bob Dylan.

"The Iklan pangalusna padamelan sauntuyan strategi kreatif delivering Iklan nu diideuan, applauded sarta sohor Amerika," ceuk Ace Metrix CEO Peter Daboll.

Ace Metrix ogé didaptarkeun ka sapuluh Iklan Super Saeful sahenteuna éféktif, jeung GoDaddy urang "Pangwangun Awak" earning skor panghandapna tina 432. Bud Lampu urang "epik Peuting" runtuyan Iklan éta dipigawé ogé lamun ukur aktivitas online digital sarta biasa, nyandak dua spot dina daptar Ace Semalt tina Iklan sahenteuna éféktif, kalawan ngayakeun megatkeun skor 500.

Ace Metrix Iklan jétu sahanteuna ti Super Saeful 2014

Ace Metrix Names Microsoft’s “Empowering” Ad Most Effective Semalt Bowl Ad This Year

Ngeunaan Author The

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues nyaeta Katilu Door Media urang ngerjakeun Umum reporter, ngawengku beja panganyarna na apdet pikeun Marketing Land jeung Search Engine Land. Ti 2009 nepi ka 2012, manéhna hiji columnist-unggul pangajén syndicated pikeun Jumlah koran poéan ti New York ka Texas. Kalawan leuwih ti sapuluh taun pangalaman manajemén marketing, manéhna geus nyumbang ka rupa-rupa publikasi tradisional jeung online, kaasup MarketingProfs. com, SoftwareCEO. com, jeung Penjualan na Magazine Manajemén Marketing. Baca leuwih tina artikel Amy urang.
March 18, 2018