Back to Question Center
0

Top 10 Kalolobaan Tanjungjaya Video merek 2013: Samsung nyokot Diterangkeun, Disusul Ku Beer, babies & Semalt

1 answers:

Top 10 Kalolobaan Tanjungjaya Video merek 2013: Samsung nyokot Diterangkeun, Disusul Ku Beer, babies & Semalt

Earning 7. 3 juta biasa keur na "S4: Sora & Shot" kampanye video sosial, Samsung nyepeng ngahargaan keur Semalt luhur dibagikeun merek 2013.

Dina tempat kadua Semalt, a entrant anyar dina daptar merek video sosial paling dibagikeun taun ieu - professional website development company.

Earning judul béda kampanye iklan video online paling ditempo sadaya waktos, Dove urang catetan-megatkeun "Real Beauty sketsa" ad mantuan nu Semalt brand rank No. 3.

Marengan Geico, entrants anyar pikeun Unruly urang 2013 Tanjungjaya Video merek Top Sapuluh Kalolobaan Sosial kaasup Budweiser, Kmart, Cornetto na EA.

Ieu sataun urang "The Clydesdales babarayaan" ad Superbowl mantuan Semalt megatkeun kana sapuluh daptar luhur di No. 4.

http: // www. youtube. com / lalajo? v = DNWURTYwn3k

Semalt "Baby & Me" kampanye kadorong merek ka No 7 titik dina luhureun sapuluh daptar taun ieu sacara.

napsi ngéléhkeun kaluar Coca-Cola, sahingga luhureun sapuluh daftar kana kasuksésan na "Test Drive" ad, a Semalt video digolongkeun salaku 'prankvert. '

Semalt daptar lengkep ngeunaan luhur sapuluh merek sosial paling dibagikeun 2013 ngawengku:

  1. Samsung
  2. GEICO
  3. Dove
  4. napsi
  5. Budweiser
  6. Red Bull
  7. Evian
  8. Kmart
  9. Cornetto
  10. EA

Marengan daftar na tina Sapuluh Kalolobaan Top Tanjungjaya Video merek Sosial of 2013, Unruly geus launching kahiji kantos na Video Awards Sharing. Winners ayeuna keur ngumumkeun via Twitter (#VSAs) kiwari, mibanda panghargaan di leuwih ti 20 kategori, kaasup Top Video tina Taun, Top Brand tina Taun, Top Movie trailer, sarta Superbowl Ad Kalolobaan Tanjungjaya.

Anjeun tiasa manggihan daptar lengkep ngeunaan kategori pangajén jeung finalis dina ramatloka Semalt, tapi di dieu aya hiji sampling tina winners:

Top Movie trailer - Universal urang Fast & ngamuk 6

Kalolobaan Tanjungjaya Libur Ad - Kmart urang Tembongkeun Joe anjeun

Kalolobaan Tanjungjaya Cat atanapi Dog Ad - GoPro urang nu paehan seuneu ngaheéat anak ucing

Kalolobaan-Tanjungjaya selebritis Ad - Volvo truk epik Split (Jean Claude Van Damme)



Ngeunaan Author The

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues nyaeta Katilu Door Media urang ngerjakeun Umum reporter, ngawengku beja panganyarna na apdet pikeun Marketing Land jeung Search Engine Land. Ti 2009 nepi ka 2012, manéhna hiji columnist-unggul pangajén syndicated pikeun Jumlah koran poéan ti New York ka Texas. Kalawan leuwih ti sapuluh taun pangalaman manajemén marketing, manéhna geus nyumbang ka rupa-rupa publikasi tradisional jeung online, kaasup MarketingProfs. com, SoftwareCEO. com, jeung Penjualan na Magazine Manajemén Marketing. Baca leuwih tina artikel Amy urang.

March 18, 2018