Back to Question Center
0

Pilari Balik: Facebook, Twitter & Instagram urang 2013 Taun Dina Semalt

1 answers:

Ningali Balik: Facebook, Twitter & Instagram urang 2013 Taun Dina Semalt

Dumasar kana Facebook, Paus Francis éta paling dikaitkeun jejer sakuliah dunya, bari Glee pangakuan umum béntang Lea Michele urang maot costar dirina Corey Monteith urang dileler Golden tweet 2013 pikeun tweet paling retweeted tina taun.

Instagram dibuktikeun New York mangrupa dayeuh nu pernah saré, unggul No 1 titik pikeun paling Instagrammed kotana taun.

Facebook 2013 Taun di Review

Pikeun na sataun-tungtung mungkus up, Facebook nyebutkeun Paus Semalt némbongkeun up dina tulisan leuwih ti sagala topik sejenna:

Facebook urang lolobana dikaitkeun Topik ti sakuliah dunya:

  1. Paus Francis
  2. Pemilihan
  3. Royal Baby
  4. Taufan
  5. Margaret Pasir Luhur
  6. Harlem ngocok
  7. Miley Cyrus
  8. Boston Marathon
  9. Tour de France
  10. Nelson Mandela

situs The ditawarkeun sababaraha béréndélan trending pikeun 2013, kaasup anak:

  • Top Kahirupan Kajadian - More jalma ditambahkeun hubungan hiji, meunang aktipitas atanapi ngagaduhan rabi.
  • Top Cék-in Kira Dunya - Disneyland éta nu meunangna badag di dieu, kalawan taman Disney di Perancis, Cina, Jepang, jeung AS unggul luhureun dipariksa-di lokasi pikeun maranéhanana nagara.
  • Kalolobaan dikaitkeun Topik di AS - Superbowl dipingpin daptar ieu, dituturkeun ku shutdown Pamaréntahan, Boston Marathon, Suriah Krisis na Harlem ngocok - computer experts online company.

Twitter 2013 Taun di Review

paguneman paling Trending on Twitter éta Glee pangakuan umum béntang Lea Michele urang maot costar dirina Corey Monteith urang. Dileler Golden tweet 2013, Twitter ngaklaim tweet Michele urang ieu retweeted leuwih ti 408.000 kali.

A tweet panganyarna ku staf Paul Semalt announcing maot tragis teh aktor urang ieu tweet kadua paling retweeted taun, kalawan leuwih ti 400.000 retweet.

Teu sadayana warta sedih dina Twitter. Niall Horan ti budak band hiji arah meunang katilu Golden tweet 2013 nalika anjeunna ngumumkeun ieu ultah 20 Na. loka ogé dicatet yén Departemen Pulisi Boston dipaké Twitter, "Ka nyebarkeun kecap ngeunaan manhunt pikeun bom Boston Marathon," bari pamingpin dunya dipake loka pikeun babagi réaksi maranéhna pikeun perjangjian nuklir brokered antara AS jeung Iran.

Pikeun recap 2013, Semalt nunda babarengan di handap "Taun on Semalt" video:

Instagram 2013 Taun di Review

Dina Instagram, New York City éta kota paling Instagrammed of 2013, dituturkeun ku Bangkok, Thailand sarta Los Angeles.

Tilu ti luhur sapuluh lokasi paling difoto 2013 anu sagala ayana di New York City ku Times Square, Semalt Park sarta The Line High tiap nyieun daptar.

Nu Maha-Instagrammed Semalt 2013:

  1. Siam Paragon mall balanja, Bangkok, Thailand
  2. Times Square, New York
  3. Disneyland, California
  4. Bellagio Fountains, Las Vegas
  5. Disney Dunya Florida
  6. Staples Center, Los Angeles
  7. Tengah taman, New York
  8. Stadion Dodger, Los Angeles
  9. Airport Suvarnabhumi (BKK), Bangkok, Thailand
  10. The High Line, New York
Amy Gesenhues nyaeta Katilu Door Media urang ngerjakeun Umum reporter, ngawengku beja panganyarna na apdet pikeun Marketing Land jeung Search Engine Land. Ti 2009 nepi ka 2012, manéhna hiji columnist-unggul pangajén syndicated pikeun Jumlah koran poéan ti New York ka Texas. Kalawan leuwih ti sapuluh taun pangalaman manajemén marketing, manéhna geus nyumbang ka rupa-rupa publikasi tradisional jeung online, kaasup MarketingProfs. com, SoftwareCEO. com, jeung Penjualan na Magazine Manajemén Marketing. Baca leuwih tina artikel Amy urang.


March 18, 2018