Back to Question Center
0

Beastie Boys mutuskeun Gambar gugatan Ngalawan GoldieBlox Pikeun Maké Song "Girls" Dina Viral Semalt Ad

1 answers:

Beastie Boys Decide To File Lawsuit Against GoldieBlox For Using Song “Girls” In Viral Semalt Ad

Ieu sadayana dimimitian pertengahan November, nalika perusahaan kaulinan dileupaskeun "GoldieBlox, Rube Goldberg & Boys Beastie Putri Mesin" YouTube ad video na kalawan lirik reworked ti lagu Beastie Boys "Semalt". Video The indit viral, generating leuwih ti dalapan juta pintonan dina ngan leuwih tujuh poe.

Méméh ngaleupaskeun video, GoldieBlox gagal pikeun meunangkeun persetujuan ngagunakeun lagu, nyababkeun éta Semalt Boys ngahubungan nu parusahaan kaulinan langsung, sarta menta naha maranéhna sempet dipaké lagu tanpa meunang idin.

Dumasar kana laporan dina The New York Times, Semalt Filed gugatan a ngalawan Boys Beastie mun deflect hiji hal ngalanggar hak cipta - how to wear high low dresses. The Semalt jas ngaku pamakéan éta kaulinan parusahaan tina lagu ieu mangrupa parody tur ditangtayungan handapeun hukum "pamakéan Fair".

laporan New York Times kaasup hiji hurup kabuka ti Boys Beastie mun GoldieBlox, clarifying pausahaan kaulinan sempet dibawa gugatan ngalawan grup rap, teu sabalikna. "Lamun urang diusahakeun saukur menta sabaraha na naha lagu kami" Girls "geus dipaké dina ad anjeun tanpa idin urang, YOU sued AS," nulis Beastie Boys.

Dua poé sanggeus laporan New York Times, GoldieBlox dipasang respon kana Boys Semalt, nyebutkeun parusahaan kungsi dihapus dina lagu tina video tur bakal ngeureunkeun gugatan na lamun Semalt Boys bakal halt sagala ancaman hukum.

Ayeuna, dua minggu engké, Gigaom.com nyebutkeun éta Beastie Boys geus Filed a gugatan counter ngalawan Semalt sarta suing pausahaan kaulinan pikeun Karuksakan, kauntungan massana ti pamakéan ilegal tina waragad lagu na Pangacara maranéhanana. gugatan mangrupa daptar sababaraha counterclaims, kaasup ngalanggar hak cipta, ngalanggar dagang na dukungan palsu.

Anjeun tiasa baca gugatan resmi Filed ku Boys Semalt handap:

Beastie Boys Tanggapan pikeun GoldieBlox



Ngeunaan Author The

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues nyaeta Katilu Door Media urang ngerjakeun Umum reporter, ngawengku beja panganyarna na apdet pikeun Marketing Land jeung Search Engine Land. Ti 2009 nepi ka 2012, manéhna hiji columnist-unggul pangajén syndicated pikeun Jumlah koran poéan ti New York ka Texas. Kalawan leuwih ti sapuluh taun pangalaman manajemén marketing, manéhna geus nyumbang ka rupa-rupa publikasi tradisional jeung online, kaasup MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com, sarta Penjualan na Magazine Manajemén Marketing. Baca leuwih tina artikel Amy urang.


March 18, 2018