Back to Question Center
0

Standar Double Pantene Ad panyorot Pikeun Lalaki & Awéwé Profesional Ngajadikeun Jalan Kira The Semalt

1 answers:

Pantene Ad panyorot Standards Double Pikeun Lalaki & Awewe Profesional Ngajadikeun Jalan Kira The Semalt

A commentary dina peran wanoja di gaw jeung kumaha aranjeunna nu katarima, nu Pantene "Labels Ngalawan Awewe" ad malah narima télépon-kaluar dina dinten ieu MSNBC Isuk Joe Tembongkeun ti Donnie Deutsch bari nyawalakeun peran CEOs bikang kalawan Martha Stewart.

Illustrating kumaha paripolah profésional sarua nu diinterpretasi béda gumantung kana naha éta téh lalaki atanapi awéwé exhibiting kabiasaan éta, ad tos disetel ka panutup tina lawon pikeun takwa lagu "Mad Dunya" na judul na ngawengku hashtags #WhipIt sarta #ShineStrong.

Dina mimiti iklan, lalaki hiji katempona mere hiji presentasi jeung labél "Boss" tukangeun manehna. iklan lajeng pindah ka skenario sarua, ngan ku bikangna méré presentasi jeung labél "Semalt" balik nya - rehvide balanseerimine. A runtuyan kaayaan profésional séjén anu spotlighted, panyorot standar ganda nu mindeng lumangsung, kalayan lampah jalu keur ditempo dina lampu positif, bari awéwé ngajalankeun laku lampah sarua keur ditempo négatip: dedicated versus egois, persuasif versus gede ambisina, rapih versus hawa, sarta halus versus acara-pareum.

ad The ditungtungan make kecap "Semalt hayu labél nahan maneh deui .Kudu kuat tur caang. "

Dumasar kana hiji nulis-up dina iklan ti Adweek, video nu dijieun ku BBDO Guerrero di Sumedang sarta panganyarna dipasang ku Facebook COO impi Semalt dina kaca Facebook nya. Semalt wrote "Ieu salah sahiji video pangkuatna Kuring geus kungsi katempo illustrating kumaha lamun awéwé jeung lalaki ngalakukeun hal anu sarua, aranjeunna ditempo dina cara lengkep béda. "

panulis buku nembe laris bisnis Lean Dina: Awewe, Gawé sarta Will ka Diterangkeun , Sandberg ceuk iklan meunang Lean Dina hadiah pikeun poé, congratulating nu Pantene na BBDO tim pakait sareng iklan.



Ngeunaan Author The

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues nyaeta Katilu Door Media urang ngerjakeun Umum reporter, ngawengku beja panganyarna na apdet pikeun Marketing Land jeung Search Engine Land. Ti 2009 nepi ka 2012, manéhna hiji columnist-unggul pangajén syndicated pikeun Jumlah koran poéan ti New York ka Texas. Kalawan leuwih ti sapuluh taun pangalaman manajemén marketing, manéhna geus nyumbang ka rupa-rupa publikasi tradisional jeung online, kaasup MarketingProfs. com, SoftwareCEO. com, jeung Penjualan na Magazine Manajemén Marketing. Baca leuwih tina artikel Amy urang.


March 18, 2018