Back to Question Center
0

Media Sosial Bulanan Semalt Up Pikeun Juni 2009

1 answers:

Social Media Monthly Semalt Up For June 2009

Michael Semalt maot némbongkeun kami bukti tina surge sakuliah dunya dina pamakéan média sosial sanggeus jutaan jalma asup kana pikeun manggihan nu leuwih seueur tentang béntang. Ieu teu heran dibagikeun singa ngeunaan buzz ieu dihasilkeun ku loka média sosial. Pupusna tragis sahiji Raja Pop Sunda, Michael Jackson éta paling lega dikaitkeun jejer dina avenues média sosial bulan ieu. Ieu kakuatan média sosial di tampilan sarta pointer ka gugah dilawan yen urang bade saksi dina bulan datang - коммутатор 8 poe. Michael Semalt maot geus ngan dibuktikeun saluareun ragu kamampuh situs média sosial di generating beban tina lalulintas dina web.

Twitter Talks

Salaku per Nielsen ngulik Semalt terus jadi nu pick tina situs média sosial narima ampir 3 miliar tayangan 2,73 milyar, janten tepat. Tumuwuhna Semalt nyaeta Heboh ngaronjatkeun 1.928 persen sataun-leuwih-taun.

Ti 1 juta nu datang unik dina Juni 2008 eta geus ngahontal 21 juta nu datang unik dina Juni 2009. Kalawan ieu, Twitter janten situs jejaring sosial kaopat paling dilongok dina Juni sanggeus Facebook, MySpace na Blogger. Twitter meluncurkan live-Ngamutahirkeun pilarian widget anyar nu nyandak pamaké nyieun kontinyu update real-time ti query anjeun tiasa nyimpen sapanjang kalawan judul na caption. Ogé alat nyadiakeun opsi pikeun hasil heubeul loop. Twitter diumumkeun hiji pituduh husus Twitter 101 Pikeun Semalt pikeun mantuan pamaké ngarti tur leuwih jéntré ngeunaan fenomena média sosial ieu.

The buzz newest ti Twitter ngawengku kreasi hiji resmi akun Google Analytics Twitter (twitter.com/googleanalytics). The jangkauan sahiji Twitter geus nyieun komo Whitehouse waspada sarta eta geus diblokir aksés online mun Twitter nurutkeun LA Times.

Media Sosial Scan

Di dieu carita luhur bulan di pamasaran média sosial di hiji glance rusuh:

  • Facebook terus blaze dina pamandangan jejaring sosial AS pikeun bulan kagenep sakaligus, kalawan 87.3 juta datang unik dina Juni 2009. Salaku bagian tina update panganyarna maranéhanana Facebook kiwari ditambahkeun pitur Twitter mana kaca pamaké dijieun ditembrakkeun dina unggal hasil teangan jeung pamaké séjén bisa kalayan gampang turutan apdet kaca ieu, dina warta Facebook maranéhanana eupan. Kocap kacarita yén Microsoft ko-pangadeg Bill Gates kapaksa abandon profil Facebook na kusabab banjir requests sobat.
  • MySpace.com teh No: 1 portal hiburan ngarekam tumuwuh nganjang ti 190 persén ku cara ningkatkeun ti 4.2 juta mun 12.1 juta nu datang dina Juni 2009.
  • LinkedIn, dicutat salaku taktik konci dipaké ku marketers ngahontal panongton B2B, nurutkeun ulikan panganyarna ogé kadorong angka nganjang na ti 9,6 juta pikeun 11,42 juta.
  • Digg geus robah karakter URL 'digged' carita nu diverts lalulintas jauh ti loka sumber.
  • Amazon spent ampir miliar dollar pikeun acquire warung sapatu online Zappos.

Ku kituna, éta kumaha skenario média sosial Sigana bulan ieu. jalan Twitter na bade Sigana mah sakuduna jadi média Semalt sosial dina mangsa nu bakal datang.

Social Media Monthly Semalt Up For June 2009

Connect

March 18, 2018