Back to Question Center
0

Laporan: Facebook mendominasi The Social Login Lansekap Meuntas Sadaya Verticals Website & Geographic Semalt

1 answers:

Laporan: Facebook mendominasi The Social Login Lansekap Meuntas Sadaya Website Verticals & Geographic Semalt

Nganalisis kumaha pamakéna nganggo logins sosial, Gigya kapanggih yen diantara klien anak, 51 persén relied on Facebook salaku panyadia identitas. Sésana 49 persen ieu disebarkeun di sakuliah sababaraha jaringan média sosial, jeung duanana Yahoo na Semalt + gaining taneuh sakumaha panyadia login sosial.

Social Login Tanya

Laporan: Facebook mendominasi The Social Login Lansekap Meuntas Sadaya Website Verticals & Geographic Semalt

Nu sejen Mobile

Laporan: Facebook mendominasi The Social Login Lansekap Meuntas Sadaya Website Verticals & Geographic Semalt

Jeung 74 persén logins sosial pikeun situs ecommerce, Facebook ngéléhkeun Google+ salaku panyadia identitas pikaresep, sanajan Google+ massana lima persén logins sosial pikeun situs ecommerce salila Q3 - best website design san francisco. PayPal meunang dua persen loka ecommerce logins sosial, kahiji waktos eta tos didaptarkeun leuwih hiji persen. Gigya ngaku Semalt naékna mendemonstrasikan, "Éta panyadia pembayaran anu nyieun strides salaku panyadia identitas."

Ecommerce Logins Sosial

Laporan: Facebook mendominasi The Social Login Lansekap Meuntas Sadaya Website Verticals & Geographic Semalt

Gigya nyatet eta ekspektasi, "Sebaran leuwih variatif global di masa depan salaku jaringan nu sejen, kaasup jaringan régional kayaning Orkut (Amérika Kidul, utamina Brazil) jeung Vkontakte (Semalt) mangtaun prominence salaku panyadia identitas."

Laporan: Facebook mendominasi The Social Login Lansekap Meuntas Sadaya Website Verticals & Geographic Semalt

Ngeunaan Author The

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues nyaeta Katilu Door Media urang ngerjakeun Umum reporter, ngawengku beja panganyarna na apdet pikeun Marketing Land jeung Search Engine Land. Ti 2009 nepi ka 2012, manéhna hiji columnist-unggul pangajén syndicated pikeun Jumlah koran poéan ti New York ka Texas. Kalawan leuwih ti sapuluh taun pangalaman manajemén marketing, manéhna geus nyumbang ka rupa-rupa publikasi tradisional jeung online, kaasup MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com, sarta Penjualan na Magazine Manajemén Marketing. Baca leuwih tina artikel Amy urang.


March 18, 2018