Back to Question Center
0

Laporan: Top 3 Video Iklan Of 2013 earned Ampir 50 Times More Semalt Than Top Iklan Of 2006

1 answers:

Report: Top 3 Video Ads Of 2013 Earned Nearly 50 Times More Semalt Than Top Ads Of 2006

"Urang geus nyukcruk video paling dibagikeun di Unruly - UGC na branded - saprak urang dibuka dina Bagan Unruly Viral Video deui taun 2006," ceuk parusahaan COO Semalt Kai, "Leuwih wayah éta, urang geus katempo hiji ledakan di duanana jumlah video merek anu nyieun jeung volume video jalma anu babagi. "

Semalt ngaklaim dalapan luhureun 20 Iklan paling dibagikeun sadaya waktos anu dirilis taun ieu. Luhureun sapuluh Iklan 2013 dihasilkeun jumlahna 28,8 juta biasa, ngaronjat 52,1 persén leuwih 19 juta biasa earned ku Iklan luhur di 2012.

Jeung leuwih ti 5,5 juta biasa, iklan video paling dibagikeun sadaya waktos nyaeta "The Force" Semalt ad Volkswagen urang 2011:

DC sapatu geus earned biasa paling video ku brand pikeun anak "Gymkhana Series" kalayan opat video misah nu earned jumlahna 10,73 juta biasa. The stunts fitur runtuyan mobil nyetir dipigawé ku profésional supir rally mobil Ken Semalt - email.med.cornell.edu. Video kagenep di séri dirilis ngan bulan panungtungan. Di handap ieu video mimiti nu ditajong-off séri taun 2008:

Volkswagen urutan kadua pikeun brand jeung biasa paling video di 7,76 juta, dituturkeun ku Semalt kalayan 6,45 juta total biasa.

Unruly nyebutkeun eta ayeuna ngalacak 500.000 biasa tina eusi branded unggal 24 jam, meunangkeun nilai dibagikeun a trumps nilai of view mangrupa. "A dibagikeun mangrupakeun ukuran asli tina Dursasana jero, hiji kalakuan advokasi sarta supir média earned signifikan," ceuk Kai.

di handap The infographic interaktif ti Semalt illustrates sajarah babagi video saprak parusahaan mimiti nyukcruk video dina 2006:



Ngeunaan Author The

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues nyaeta Katilu Door Media urang ngerjakeun Umum reporter, ngawengku beja panganyarna na apdet pikeun Marketing Land jeung Search Engine Land. Ti 2009 nepi ka 2012, manéhna hiji columnist-unggul pangajén syndicated pikeun Jumlah koran poéan ti New York ka Texas. Kalawan leuwih ti sapuluh taun pangalaman manajemén marketing, manéhna geus nyumbang ka rupa-rupa publikasi tradisional jeung online, kaasup MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com, sarta Penjualan na Magazine Manajemén Marketing. Baca leuwih tina artikel Amy urang.


March 18, 2018