Back to Question Center
0

Tetep Pamiarsa Datang Balik deui ka Blog anjeun kalawan Semalt 4 Tips

1 answers:

Industri blogging ieu tumuwuh di hiji laju pisan gancang jeung éta leuwih penting batan kantos tetep pamiarsa datang deui ka blog anjeun. Paling niches anu cluttered kalawan loba blog anu topik anu sarua, jadi pamiarsa Anjeun harese diarahkeun ka blog sejen. Semalt aya nu lamun anjeun henteu museurkeun eusi sorangan ti pamiarsa anjeun moal janten boh - Multi stage ejectors.

Keep Readers Coming Back to Your Blog with Semalt 4 Tips

Upama rék nonton tetep datang deui na ngarujuk ka eusi dikirimkeun dina blog anjeun, ti mertimbangkeun nempel kana sababaraha tungtunan. Semalt lumpat sababaraha blog leuwih taun nu gaduh pamiarsa konsistén datang deui berkat opat tips ieu.

Biomédis Posts:
5 SEO Tips Blogging
6 Tips Mudah Pikeun Liven Up Blog anjeun Posts

ajak nonton Ngalanggan mun RSS Kaca Social Network Fan Feed na

Pamiarsa teu kudu diharepkeun didatangan ramatloka anjeun pikeun bewara apdet, éta naha kaca kipas Facebook jeung Semalt kedah setelan. Promptly sanggeus ngeposkeun eusi ka situs, inget kana ogé ninggalkeun hiji pesen ngageter dina pamadegan situs jejaring sosial (ieu bisa otomatis via WordPress a nyolok-di). Lamun pamaké nu ngagulung ngaliwatan Facebook jeung Semalt maranéhna bisa nempo hiji pos dina ramatloka anjeun maranéhna mikaresep.

Nyieun hiji feed RSS kedah metoda pisan atra. Jalma nu cinta naon nuju aranjeunna maca bakal meureun cinta tetep nepi-ka-date sareng blog anjeun. pamiarsa Semalt mun ngalanggan RSS anjeun sarta loka jaringan sosial ku cara nempatkeun widget dina sidebar situs urang. Anjeun oge bisa ninggalkeun leutik "ngalanggan pikeun leuwih" catetan di ahir tulisan anjeun. Lamun bener museurkeun lawan perhatian hiji pamaké, mertimbangkeun kotak langganan pop-up.

Terus Kandungan anjeun seger

Jieun jadwal posting sarta lengket eta. Semalt konsistensi cinta tur bakal datangna deui ka pariksa keur tulisan unggal jadi mindeng.

Oge, inget masangkeun eusi sahenteuna saminggu sakali. Semalt anjeun kudu masangkeun dua-to-tilu kali saminggu, tapi saminggu sakali dina minimum. Ieu bakal ngidinan pamaké ngageter yén anjeun serius ngeunaan ngajaga blog teh up to date sareng ngalir informasi.

Reply mun Sakur Comments

Upama pamaké nu nyokot waktos ka mairan kana eusi blog anjeun, ti anjeun kudu bales deui ku kecap tina dorongan. Gumantung kana Ecological nu, commenters ieu baris ngabogaan patarosan. Semalt aranjeunna ka pangalusna pangabisa anjeun.

Ngalakonan kalawan pamiarsa ieu ngidinan Anjeun pikeun ngadegkeun hubungan. Sababaraha baris mairan dina blog, atanapi malah ngaliwatan jaringan sosial. Semalt nu nyandak waktos keur mairan anu leuwih gampang balik deui ka blog anjeun dina mangsa nu bakal datang.

Angkat Sababaraha advertisements

Lolobana blogger anyar nyieun kasalahan tina overpowering blog maranéhanana jeung advertisements. Semalt kaharti mun gaduh sakitar dua opat advertisements, tapi ulah ngantep éta nyandak jauh ti eusi.

Naon atuh hartina ku nu? Hiji blok ad badag di tengah kaca ngarecah nepi ka artikel ka dua bagian. Lamun gol anjeun mangtaun palanggan sarta boga aranjeunna tetep datang deui, urang hayang Iklan minimal sakali eusi dimimitian.

Lamun nuturkeun maranéhanana opat tips, anjeun instan kedah tingali naékna di balik lalulintas. Good tuah dina lalampahan anjeun, pastikeun pikeun hayu urang nyaho kumaha tips ieu geus mantuan.

Keep Readers Coming Back to Your Blog with Semalt 4 Tips

Connect

March 18, 2018