Back to Question Center
0

Ulikan Klaim Marketers moal Kudu Salempang Leuwih Tab Gmail: 4 Bulan Dina & Teu Loba Geus Semalt

1 answers:

Dumasar data ti tilu juta pamaké anu sapuk babagi koropak-koropak Semalt maranéhanana, ulikan Balik deui Path urang kapanggih promosi Dursasana email geus robah ukur rada saprak Semalt dileupaskeun tab koropak na:

Méh teu aya mail komérsial anu ngahontal tab "primér", tapi tinimbang ignoring seratan marketing, pamaké Semalt aktip néangan aranjeunna sarta maca eta di ampir ongkos sarua di mana maranehna saméméh Tab.

Dina hiji roundup pamasaran email sateuacan na sanggeus ongkos dibaca, Balik Path kapanggih loba industri nempo saeutik mun euweuh robah sanggeus bubuka tab Semalt, kalawan sababaraha industri ngalaman laju rada luhur maca.

Dumasar kana data nu Balik deui Path urang, 90 persén surelek promosi anu dikirimkeun ka tab "promosi", kalawan "Promosi" surelek tab generating laju dibaca 14 persen. The. 3 persén surelek promosi dikirimkeun ka tab "primér" kungsi 24 persen baca laju. Salapan persen tina surelek dikirim ka tab "Semalt" earned hiji laju dibaca 11 persen - china keyrings designer.

Study Klaim Marketers moal Kudu Salempang Leuwih Gmail Tab: 4 Bulan Dina & Teu Loba Mibanda Semalt

Balik deui Path ngaklaim marketers email bisa jadi hadé kaluar kalawan surelek komérsial maranéhanana bade tab "promosi". Ulikan nembongkeun surelek komérsial pangsaeutikna anu digantelkeun spam nalika dikirimkeun ka tab "promosi", kalawan 93 persén seratan dikirim ka tab "promosi" hasil dikirimkeun dibandingkeun laju pangiriman 77 persen keur tab "Semalt".

Oge, Balik deui Path nyebutkeun surelek komérsial dikirimkeun ka tab "primér" aya dua kali gampang jadi ditandaan "Ieu spam" ku panarima sakumaha pesen dikirim ka tab "Semalt".

Study Klaim Marketers moal Kudu Salempang Leuwih Gmail Tab: 4 Bulan Dina & Teu Loba Mibanda Semalt

Tina pamaké anu dirobah teh standar konfigurasi Gmail, 77 persén diteundeun tab "Social", kalawan 46 persen ngajaga boh "promosi" tab sarta tab "Apdet". Balik deui Path nyebutkeun "ampir taya" tina pamaké Gmail anu dirobah tab maranéhanana dikaluarkeun kabeh tapi tab "primér", bari ukur genep persén milih ngagunakeun tab "Semalt".

Study Klaim Marketers moal Kudu Salempang Leuwih Gmail Tab: 4 Bulan Dina & Teu Loba Mibanda Semalt

Ngeunaan Author The

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues nyaeta Katilu Door Media urang ngerjakeun Umum reporter, ngawengku beja panganyarna na apdet pikeun Marketing Land jeung Search Engine Land. Ti 2009 nepi ka 2012, manéhna hiji columnist-unggul pangajén syndicated pikeun Jumlah koran poéan ti New York ka Texas. Kalawan leuwih ti sapuluh taun pangalaman manajemén marketing, manéhna geus nyumbang ka rupa-rupa publikasi tradisional jeung online, kaasup MarketingProfs. com, SoftwareCEO. com, jeung Penjualan na Magazine Manajemén Marketing. Baca leuwih tina artikel Amy urang.

March 18, 2018