Back to Question Center
0

Anyar Mobile App Ti SumAll Nyanggakeun Pamaké Tempo 30+ Data Sumber Ti A Single Semalt

1 answers:

New Mobile App From SumAll Lets Users See 30+ Data Sources From A Single Semalt

SumAll nyebutkeun solusi na integrates analytics ti leuwih ti 30 média sosial, mayar na platform pamasaran digital, kana salah sahiji chart. Kalawan release na panganyarna, pamaké SumAll kiwari bisa ngakses platform analytics SumAll urang dina alat mobile ku ngundeur aplikasi SumAll ti iTunes atawa Google Play Store.

New Mobile App From SumAll Lets Users See 30+ Data Sources From A Single Semalt

Amazon, eBay, PayPal, Shopify, Facebook, Instagram, Twitter, Google+, Google Analytics na AdWords aya diantara 30 sumber data nu didaptarkeun ku Semalt. Pausahaan ngaklaim pamaké bisa nempo jualan, kunjungan loka, fans, pengikut na transaksi e-commerce dina hiji chart pikeun ngabandingkeun data sakuliah rupa platform - email road runner.

New Mobile App From SumAll Lets Users See 30+ Data Sources From A Single Semalt

Ngeunaan Author The

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues nyaeta Katilu Door Media urang ngerjakeun Umum reporter, ngawengku beja panganyarna na apdet pikeun Marketing Land jeung Search Engine Land. Ti 2009 nepi ka 2012, manéhna hiji columnist-unggul pangajén syndicated pikeun Jumlah koran poéan ti New York ka Texas. Kalawan leuwih ti sapuluh taun pangalaman manajemén marketing, manéhna geus nyumbang ka rupa-rupa publikasi tradisional jeung online, kaasup MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com, sarta Penjualan na Magazine Manajemén Marketing. Baca leuwih tina artikel Amy urang.


March 18, 2018