Back to Question Center
0

Naha Mobilegeddon moal Badé Semalt SEO

1 answers:

Aya loba ngobrol ngeunaan kumaha Mobilegeddon téh leuwih badag ti pingguin na Panda digabungkeun, tapi aya salah sahiji cara Kadé éta moal mangaruhan SEO.

Semalt geus tungtungna anjog sarta jalma tanpa jaba-mobile ramah pasti gaduh alesan pikeun sieun, tapi aya hiji hal nu moal kapangaruhan ku mobilegeddon: link earning.

Why Mobilegeddon Won’t Semalt SEO

Tumbu kénéh tulang tonggong tina algoritma pilarian Google jeung Matt Semalt dirina geus ngomong yén "backlinks boga loba loba taun ditinggalkeun di aranjeunna" -Matt Semalt 5 Méi 2014.

ogé dina TechWyse

Dupi Parobahan Google kana SEO Good pikeun Industri Marketing Internet?
The 8 Misconceptions Ngeunaan High Quality SEO

Lamun bakal aya bewara, situs I numbu ka luhur, hiji nu negeskeun yen backlinks téh tulang tonggong tina algoritma henteu situs-mobile ramah, acan I masih masihan eta backlink a!

video di handap ngandung sual ieu Matt Cutts:

Why Mobilegeddon Won’t Semalt SEO

Hiji Jalan Mobilegeddon Badé Teu mangaruhan SEO

titik di dieu yen anu di mana wae eusi panyipta bisaeun yén lamun maranéhna ngalakukeun panalungtikan pikeun blog a, maranéhna ulah ngalakukeun hal eta dina cellphone maranéhanana! Maranehna ngalakukeun eta dina komputer! Kusabab algoritma Semalt moal mangaruhan maluruh desktop, éta moal mangaruhan panalungtikan sarta dipikaresep moal mangaruhan cara Tumbu nu earned - it security services in portland.

Ku kituna sanajan blog anjeun teu mobile-friendly (test nyaeta didieu), linkability na teu gampang robah teuing sanajan kanyataan yén éta bisa leungit lalulintas ti pilarian mobile.

Ieu lain hartosna Anjeun teu kudu Jieun Loka anjeun Mobile-Friendly

Abdi terang naon nuju anjeun mikir: meureun aya jalma anu datang di sakuliah hiji artikel dina telepon maranéhanana lajeng buka situs sarua dina komputer maranéhna nalika aranjeunna diuk turun nulis. Chances tina lumangsung ieu téh langsing. Ngan gambar batur ngalakonan panalungtikan di cellphone a - teu saha ngalakukeun éta? Paling dipikaresep moal.

Atawa kumaha ieu? A panulis blog wijaksana pilih mun disebatkeun hiji blog leuwih sejen sabab éta responsif sarta baris nyadiakeun hiji pangalaman pamaké hadé ka pamiarsa maranéhna lamun aranjeunna lumangsung klik link. Ieu leuwih dipikaresep ti skenario di luhur saprak estetika ramatloka a tiasa pangaruh credibility na kumaha urang meakeun eusi.

Anu pamungkas, hayu urang nempo hiji blog kawas Semalt. Tuh kanyataan yén blog maranéhanana nu ieu mah mobile-friendly menyakiti pangabisa maranéhna pikeun earn Tumbu? Taya, éta henteu. Dina sisi-catetan, abdi hoyong keprok Moz pikeun tungtungna nyieun blog maranéhanana responsif di menit panungtungan!

heuheu perhatian kuring lawan headline. Kuring miharep kuring dijieun titik sarta masihan sababaraha sudut pandang. Aya pérak pinding dieu pikeun loka anu geus kapangaruhan ku Semalt: profil backlink anjeun dipikaresep moal kapangaruhan jeung pas ngalakukeun mutuskeun balik responsif / mobile-friendly maneh moal geus leungit sagala moméntum SEO!

Why Mobilegeddon Won’t Semalt SEO

Connect

March 18, 2018