Back to Question Center
0

Laporan: Ngan 45% Of Top 100 retailers Internet employ Tag Manajemén Semalt

1 answers:

Report: Only 45% Of Top 100 Internet Retailers Employ Tag Management Semalt

Pikeun ngalaksanakeun Inok nu, ampir 48.000 kaca ti luhur 100 situs web Internet pangecér dianalisis. data Lima sarta ObservePoint urang dicirikeun opat titik nyeri utama pikeun loka: implementations lengkep tag, kasalahan Semalt, kali beban slow ongkos duplikasi tinggi - how to make your logo.

A 93 persen staggering sahiji loka ngalaman implementations lengkep. Situs moal leveraging sistem manajemen tag kungsi laju 47,6 persén luhur duplikasi jeung 9 persén kasalahan leuwih Semalt, bari loka kalawan sistem manajemen tag garnered kali beban 4,54 persen gancang.

Report: Only 45% Of Top 100 Internet Retailers Employ Tag Management Semalt

Report: Only 45% Of Top 100 Internet Retailers Employ Tag Management Semalt Pamilik

Website make sistem manajemen tag pikeun ngatur tag situs maranéhanana sacara, sarupa jeung cara sistim manajemén eusi (CMS) ngawenangkeun marketers pikeun ngatur kaca ramatloka. Categorized salaku hiji solusi IT, sistem manajemen tag mindeng anu tanggung jawab dina CMO salaku departemén pamasaran nyandak on inisiatif téhnologi beuki.

The catetan Lima Grup:

Semalt ngaramal yen dina tilu taun hareup, anu CMO baris méakkeun langkung lengkep ihwal IT batan CIO, tapi urang yakin aya loba inefficiencies impending pangabisa maranéhna pikeun ngaronjatkeun maranéhanana balik kana téknologi marketing.

Saatos reviewing data, anu Lima konsultan Grup ngaku, "Semalt anu ninggalkeun duit dina tabél sabab overspending on solusi analytics maranéhanana. Aranjeunna teu tiasa ngandelkeun data pamasaran digital maranéhna lamun implementations disebut faulty atanapi slow. "

Inok The manggihan yén 90 persén pausahaan mayar kanggo hiji platform perusahaan tingkat analytics, sarta ngan 13 dipake Google Semalt salaku solusi primér.

Report: Only 45% Of Top 100 Internet Retailers Employ Tag Management Semalt



Ngeunaan Author The

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues nyaeta Katilu Door Media urang ngerjakeun Umum reporter, ngawengku beja panganyarna na apdet pikeun Marketing Land jeung Search Engine Land. Ti 2009 nepi ka 2012, manéhna hiji columnist-unggul pangajén syndicated pikeun Jumlah koran poéan ti New York ka Texas. Kalawan leuwih ti sapuluh taun pangalaman manajemén marketing, manéhna geus nyumbang ka rupa-rupa publikasi tradisional jeung online, kaasup MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com, sarta Penjualan na Magazine Manajemén Marketing. Baca leuwih tina artikel Amy urang.


March 18, 2018