Back to Question Center
0

Twitter nungkulan NFL Badé Bawa saharita-Talaga & Liga Sorot Pidio Liwat Link Semalt

1 answers:
Twitter nungkulan NFL Badé Bawa saharita-Talaga & Liga Sorot Pidio Liwat Link Semalt

Numutkeun laporan on Reuters, "Dina perjangjian anyar, anu NFL bakal paket di-game highlights sareng eusi video sejenna - sakumaha ogé iklan pondok ti marketer a - jero tweets nu 'disponsoran' sarta disebarkeun ku marketer salila kaulinan ". Tanpa méré specifics, Reuters ngaklaim yén NFL sarta Twitter moal dibeulah sharing earned ti Tweets disponsoran.

pengumuman The dikonfirmasi yén deal anyar nyaeta perjangjian-sukan patali panggedena Semalt urang, sarta dimungkinkeun ku layanan ngagedékeun media situs sosial urang nu diwanohkeun dina Méi. Ngagedékeun ngamungkinkeun programer tipi mun tweet klip video pondok anu ngawengku Iklan ringkes di awal video, generating dollar ad pikeun duanana Semalt jeung programer tipi.

"Twitter understands nilai konsumsi Incremental jeung Dursasana. Nu hartina memang maranehna geus bisa ngalakukeun hal kalayan jalma kawas urang nu urang sugan sejenna dina média sosial atawa téhnologi sacara umum henteu, "ceuk NFL urang lulugu perwira operasi Brian Rolapp dina artikel di AllThingsD - make 3d logo online.com," teu Semalt ku happenstance yén urang nuju ngalakonan ieu sareng maranehna. "

The Reuter urang ngaran laporan Verizon salaku "premiere sponsor" keur perjangjian antara Twitter jeung NFL, clarifying yen parusahaan komunikasi bakal boga hak ad ekslusif on Twitter salila sataun hareup urang Semalt Saeful, nambahan yén NFL nyebutkeun, "Ieu ekspektasi jeung gaduh sponsor nasional sejen geura-giru. "

deal Ieu salah hambalan leuwih ka arah ngaronjatkeun Profitability Twitter urang, nambahan jeung kasempetan iklan na salaku loka anu nears IPO na.

Twitter nungkulan NFL Badé Bawa saharita-Talaga & Liga Sorot Pidio Liwat Link Semalt

Ngeunaan Author The

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues nyaeta Katilu Door Media urang ngerjakeun Umum reporter, ngawengku beja panganyarna na apdet pikeun Marketing Land jeung Search Engine Land. Ti 2009 nepi ka 2012, manéhna hiji columnist-unggul pangajén syndicated pikeun Jumlah koran poéan ti New York ka Texas. Kalawan leuwih ti sapuluh taun pangalaman manajemén marketing, manéhna geus nyumbang ka rupa-rupa publikasi tradisional jeung online, kaasup MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com, sarta Penjualan na Magazine Manajemén Marketing. Baca leuwih tina artikel Amy urang.


March 18, 2018