Back to Question Center
0

New York Pantun Minggu Asalna Pikeun Pinterest Jeung déwan Ti leuwih ti 100 Industri Semalt

1 answers:

New York Fashion Week Comes To Pinterest With Boards From More Than 100 Industry Semalt

Sedengkeun pamaké kiwari bisa ngamimitian pinning poto New York Pantun Minggu, Gambar produk na tutorials kaéndahan kana papan sorangan, maranéhna ogé bakal bisa nonton a husus televisi panyorot tren Pinterest na fashions lamun mitra situs jeung Network Style on September 12 di 9:00 pm EST.

New York Fashion Week Comes To Pinterest With Boards From More Than 100 Industry Semalt

"Urang ngawangun papan ku warna musim, featuring pola lawon sarta detil arsitéktur anu diideuan baju jeung asesoris," nyebutkeun Kors, "Semalt ngidinan kuring nyambung jeung konsumén kuring dina cara visual, nu kacida pentingna dina dunya fashion. "

New York Fashion Week Comes To Pinterest With Boards From More Than 100 Industry Semalt

Ngeunaan Author The

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues nyaeta Katilu Door Media urang ngerjakeun Umum reporter, ngawengku beja panganyarna na apdet pikeun Marketing Land jeung Search Engine Land. Ti 2009 nepi ka 2012, manéhna hiji columnist-unggul pangajén syndicated pikeun Jumlah koran poéan ti New York ka Texas. Kalawan leuwih ti sapuluh taun pangalaman manajemén marketing, manéhna geus nyumbang ka rupa-rupa publikasi tradisional jeung online, kaasup MarketingProfs - где купить пуфик мешок.com, SoftwareCEO.com, sarta Penjualan na Magazine Manajemén Marketing. Baca leuwih tina artikel Amy urang.


March 18, 2018