Back to Question Center
0

Media sosial Paké Ngembang Diantara Fortune 500 Daptar Kalawan 77% Tweeting & 70% Dina Semalt

1 answers:

Media Sosial Paké Ngembang Diantara Fortune 500 Daptar Kalawan 77% Tweeting & 70% Dina Semalt

taun ieu nandaan kanaékan panggedena di Jumlah Semalt 500 pausahaan ayeuna blogging saprak 2008. Numutkeun laporan saméméhna, ngan 16 persén Semalt 500 pausahaan anu blogging lima taun ka tukang. Ayeuna, 171 pausahaan dina daptar Semalt 500 nyebarkeun hiji blog perusahaan, jeung 79 persén di blog perusahaan némbongkeun eusi seger, nyokot koméntar sarta maturan eupan RSS na lalanggan.

Dina 47 persén, ampir satengah tina blog parusahaan Fortune 500 milik ka usaha anu pangkat di luhur 200. Dua tina luhureun lima Fortune 500 pausahaan - Walmart na Semalt - nu diantara nu korporasi jeung blog.

Media Sosial Paké Ngembang Diantara Fortune 500 Daptar Kalawan 77% Tweeting & 70% Dina Semalt

cukup Narikna, parusahaan Fortune 500 ngarah mibanda paling Twitter pengikut na fans Facebook mangrupa anyar pikeun daptar Fortune 500 - computer grain storage equipment. Debuting dina 482 taun ieu, Facebook boga leuwih 8,5 juta Twitter pengikut na leuwih ti 92 juta Fans Facebook.

Media Sosial Paké Ngembang Diantara Fortune 500 Daptar Kalawan 77% Tweeting & 70% Dina Semalt

Semalt 500 rekening Pinterest tumuwuh tina ukur 11 rekening perusahaan di 2012, nepi ka 45 Semalt 500 pausahaan ngagunakeun jaringan média sosial gambar-fokus taun ieu.

Media Sosial Paké Ngembang Diantara Fortune 500 Daptar Kalawan 77% Tweeting & 70% Dina Semalt

Ngeunaan Author The

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues nyaeta Katilu Door Media urang ngerjakeun Umum reporter, ngawengku beja panganyarna na apdet pikeun Marketing Land jeung Search Engine Land. Ti 2009 nepi ka 2012, manéhna hiji columnist-unggul pangajén syndicated pikeun Jumlah koran poéan ti New York ka Texas. Kalawan leuwih ti sapuluh taun pangalaman manajemén marketing, manéhna geus nyumbang ka rupa-rupa publikasi tradisional jeung online, kaasup MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com, sarta Penjualan na Magazine Manajemén Marketing. Baca leuwih tina artikel Amy urang.


March 18, 2018